czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 czyli nic nowego:decayed: dokładnie, wszyscy macie tak ladnie spasowane te tylne zderzaki, ja mam hak do belki zrobiony ori, i sie wygina na zgrzewach, jest krzywo, nie mówiąc już o liniach:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 jak dla mnie kołpaczki to wiocha:facepalm: dokładnie już wolę stal:decayed: Ja też... U mnie czarne stalusy 16" jakoś zgrywają się z czarną budą więc nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 czyli nic nowego:decayed: dokładnie, wszyscy macie tak ladnie spasowane te tylne zderzaki, ja mam hak do belki zrobiony ori, i sie wygina na zgrzewach, jest krzywo, nie mówiąc już o liniach:facepalm: mi zderzak spie,dala troche w lewo ale to od przetarcia poprzedniego wlasciciela a tak to git siedzi, musze jeden slizg przykrecic bo sie srubka wyrobila i ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 czyli nic nowego:decayed: dokładnie, wszyscy macie tak ladnie spasowane te tylne zderzaki, ja mam hak do belki zrobiony ori, i sie wygina na zgrzewach, jest krzywo, nie mówiąc już o liniach:facepalm: do tego co ja mam masz idealnie mi zderzak spie,dala troche w lewo ale to od przetarcia poprzedniego wlasciciela a tak to git siedzi, musze jeden slizg przykrecic bo sie srubka wyrobila i ma byc Przy moim twój to ideał ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- przyszedł i czas na regeneracje gwintu, nowe nakrętki już kupione,amory idą w polerke:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 gdzie kupowales nakretki? podeslij linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 przerywam ciszę, żeby nie było, że nic się nie modzi, bose w toku, 4x elektryczne szyby w toku, obszycie kierownicy w toku:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Skąd ja to znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zapraszam po ramki i silniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Skąd ja to znam warto było ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Zapraszam po ramki i silniczki ramki założone, wszystko hula, ze aż miło:decayed: no może poza funkcją LOCK nie wiedzieć dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Co to za funkcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 blokada okien pasażerów XD ---------- Post dopisany 29-11-2012 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 21:10 ---------- kiera już na aucie, poduchę z czasem trzeba wymienić na czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 blokada okien pasażerów XD---------- Post dopisany 29-11-2012 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 21:10 ---------- kiera już na aucie, poduchę z czasem trzeba wymienić na czarną http://i.imgur.com/MOl7E.jpg a nie lepiej po prostu pomalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 blokada okien pasażerów XD---------- Post dopisany 29-11-2012 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 21:10 ---------- kiera już na aucie, poduchę z czasem trzeba wymienić na czarną http://i.imgur.com/MOl7E.jpg a nie lepiej po prostu pomalować? myślałem o tym, ale poducha to przecież nie tworzywo ze skóry, a nie chciałbym, żeby mi za pół roku czy miesiąc odpadało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 blokada okien pasażerów XD---------- Post dopisany 29-11-2012 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 21:10 ---------- kiera już na aucie, poduchę z czasem trzeba wymienić na czarną http://i.imgur.com/MOl7E.jpg a nie lepiej po prostu pomalować? myślałem o tym, ale poducha to przecież nie tworzywo ze skóry, a nie chciałbym, żeby mi za pół roku czy miesiąc odpadało.. myślę, że dałoby radę. Koszt mały, a najwyżej odpadnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 blokada okien pasażerów XD---------- Post dopisany 29-11-2012 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 21:10 ---------- kiera już na aucie, poduchę z czasem trzeba wymienić na czarną http://i.imgur.com/MOl7E.jpg a nie lepiej po prostu pomalować? myślałem o tym, ale poducha to przecież nie tworzywo ze skóry, a nie chciałbym, żeby mi za pół roku czy miesiąc odpadało.. myślę, że dałoby radę. Koszt mały, a najwyżej odpadnie:wink: pogadam jeszcze z tapicerem, jak coś wymyślę to zrobie fotostory:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ja bym tez pomalowal... co masz do stracenia jak i tak chcesz ja wymienic.... dobrze wyczysc, odtłuść, i nie powinno byc zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Plasti dipem pryśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Plasti dipem pryśnij na przyklad albo szprejem czarnym wbrew pozorom jak sie odtlusci trzyma dobrze , mam tunel malowany sprejem na czarno i przezywa wszytsko pek kluczy jakies graty wycieranie kolanem od strony kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 No i przy okazji ramki (te małe) przycisków na kierownicy też trzeba by pomalować bo również są niebieskie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Plasti dipem pryśnij na przyklad albo szprejem czarnym wbrew pozorom jak sie odtlusci trzyma dobrze , mam tunel malowany sprejem na czarno i przezywa wszytsko pek kluczy jakies graty wycieranie kolanem od strony kierowcy ale poducha to jest typowy plastik? zwykły szpraj mat da rade? ---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ---------- No i przy okazji ramki (te małe) przycisków na kierownicy też trzeba by pomalować bo również są niebieskie:wink: no wiadomo ---------- Post dopisany 04-12-2012 at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany 01-12-2012 at 15:48 ---------- wpadł mocniejszy wzmacniacz, i zamknięty subwoofer, pozostaje kupić zwrotnice i podłączyć wszystkie głośniki pod wzmacniacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi