Armi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ciekawe czy na zywo tez jest taki oczojebny? Jak ten kolor sie nazywa? Cherry cos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 http://bmxproductguide.com/wp-content/uploads/2008/11/vinnie-sprockey-balboa.jpg myślę o tym czerwonym kolorze na moje bbsy CH, tylko teraz jak sprecyzować kolor, co myslicie? te elementy nie są malowane proszkowo tylko anodowane, stąd właśnie taki fajny metaliczny efekt:wink: farbami raczej nie do osiągnięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ciekawe czy na zywo tez jest taki oczojebny?Jak ten kolor sie nazywa? Cherry cos tam candy red dokładnie z tego golfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Lakiery Kandy House Of Kolor - Candy HOK tutaj znajdziesz taki kolor, kwestia obgadac z nimi jakie podkłady stosowac by uzyskac odpowiednia głębie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 oglądam, czytam, to żeby uzyskać taki odcien to lada wyzwanie... a tymczasem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym przetłoczeniem bo nie ogarniam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 niee, przetloczenie zostaje, po prostu wyżej wkleiłem zdjęcie zderzaka gładkiego us, bo takie miałem pod reką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym przetłoczeniem bo nie ogarniam? przetłoczenie jest w poliftach czorny - sam się z tym bawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym przetłoczeniem bo nie ogarniam? przetłoczenie jest w poliftach czorny - sam się z tym bawisz? dokładnie, tak:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 a dokładkę będziesz w kolor robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 a dokładkę będziesz w kolor robił? przednia i tylną a gdy schnie żywica, biorę się za czyszczenie gwintu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 oj, już by mogła być wiosna jak malujesz dokładkę to ja bym tam wrzucił jeszcze tą dokładkę z cupry przy srebrnym ładniej ją widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 oj, już by mogła być wiosna jak malujesz dokładkę to ja bym tam wrzucił jeszcze tą dokładkę z cupry przy srebrnym ładniej ją widać ale nie przy liftowym zderzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 przy ziemi w poliftowym wydaje mi się, że też by dobrze wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 oj, już by mogła być wiosna jak malujesz dokładkę to ja bym tam wrzucił jeszcze tą dokładkę z cupry przy srebrnym ładniej ją widać ale nie przy liftowym zderzaku szarpnij sie jeszcze o spwaniecie dokładek z zderzakiem, bedzie znacznie lepiej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 oj, już by mogła być wiosna jak malujesz dokładkę to ja bym tam wrzucił jeszcze tą dokładkę z cupry przy srebrnym ładniej ją widać ale nie przy liftowym zderzaku szarpnij sie jeszcze o spwaniecie dokładek z zderzakiem, bedzie znacznie lepiej:wink: Myślalem o tym, ale wystarczy, że gdzieś zatre czy przywane i szpacjel się czasem pęknie i będzie d*pa, chyba, że konkretnie na włokno coś radzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie rób tego. Przy glebie czasem lepiej zgubić dokładke niz zderzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie rób tego. Przy glebie czasem lepiej zgubić dokładke niz zderzak. no więc własnie o tym mówie ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ---------- jeszcze troche pogłaskamy i będzie dobrze, na dziś starczy:ad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie rób tego. Przy glebie czasem lepiej zgubić dokładke niz zderzak. jak sie nie patrzy na drogę to sie gubi dokładki:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi