misieksnk Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Ładnie się zbroisz :-) Kiedy jakieś kreski pokażesz ? Letni setup już założony? Pokaż jak to teraz wygląda, żebym znowu się za późno nie zorientował jak będziemy się mijać.
radimm Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Opublikowano 17 Maja 2016 letni setup ten co od kilku sezonów - łopaty RS 18' , także nic specjalnego. Kreski bez zmian, może jak wrzucę wałek to się coś pomyśli o jakiejś korekcie jeśli Gregor będzie miał czas i ochotę na lutowanie starej padliny
radimm Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Opublikowano 17 Maja 2016 Jakie lutowanie? [emoji14] gości w ecu ofkors
booster70 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Nie masz podstawek? Myslalem ze juz wszyscy to maja, wtedy wkladasz i wyciagasz kosci kiedy chcesz
radimm Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 przy ostatnim strojeniu w lipcu 2015, była wersja z podstawkami, ale chyba były jakieś wadliwe bo coś nie chciało działać z tego co pamiętam
misieksnk Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 To może teraz się uda z podstawkami :-) O kreski to właśnie chodzi mi po założeniu wałków :-)
Kowi87 Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 To może teraz się uda z podstawkami :-) O kreski to właśnie chodzi mi po założeniu wałków :-) Z 10km powinno przybyć
radimm Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Opublikowano 19 Maja 2016 To może teraz się uda z podstawkami :-) O kreski to właśnie chodzi mi po założeniu wałków :-) Z 10km powinno przybyć przygarnę jak swoje od przybytku głowa nie boli
radimm Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 trochę ostatnio temat podumiera... auto ma się dobrze, jeździ, klekocze, nabija kilometry Wałek 28E z 1.9 SDI już na aucie od jakiegoś miesiąca, pewnie już kilka tyś. km zrobił. Przy okazji zamiany wałka wleciały nowe hydropopychacze INA + uszczelka wałka + uszczelka dekla obie Erling. Z racji tego, że pierwszy raz w życiu brałem się za rozrząd, miałem po drodze kilka zagwozdek, ale suma sumarum ogarnąłem wszystko tak jak fabryka przewiduje Co do odczuć po zmianie wałka? Hmm nie wiem czy jest mocniejszy teraz, możliwe że coś tam przybyło, ale drastycznej różnicy nie czuć
Boosman Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Twoje fura extra , a co to za czerwona dupka ?
radimm Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Twoje fura extra , a co to za czerwona dupka ? VW Polo, w bardzo fajnym stanie. Ale 99% czasu stoi, chyba raz od ponad pół roku ktoś nim gdzieś pojechał Dawno tu nic nie wrzucałem, a coś tam się od czasu do czasu dzieje z autkiem Około miesiąc temu wleciał zderzak polift ze spryskami, oczywiście nie było jeszcze czasu podłączyć sprysków, ani zamontować zbiorniczka na dwie pompki, który też sobie gdzieś tam leży w kącie. Ale to może na długie zimowe wieczory sobie zostawię Kilka fotek na dzień dzisiejszy: auto brudne, tak wiem wstyd, ale na pocieszenie dodam że w środku dzisiaj sprzątałem z pierdół to kupiłem jeszcze do halogenów żółte h7. Jeszcze za czasów przedliftowego zderzaka, miałem folie na halogenach żółtą, ale jakoś teraz wydaje mi się ona za hamska więc zostanie żółta żarówka Po wrzuceniu wałka z SDI i wczorajszym podniesieniu dawki, bo nie wiem jakim cudem, ale miałem ponad 9mg , gtb17 zaczyna ciągnąć pełnym ogniem 500obr niżej niż wcześniej, nie da się tego nie odczuć Pewnie odwiedzę jakąś hamownie w niedługim czasie, zobaczymy co tam się uroiło jeszcze Edytowane 15 Października 2016 przez radimm
krzysiek1606 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 jaka dawke ustawiles?
radimm Opublikowano 17 Października 2016 Autor Opublikowano 17 Października 2016 jaka dawke ustawiles?W piątek ustawilem 6,4-6,6. Dzisiaj podnioslem do 5,4-5,6 ale jutro finalnie zjade do ok 6Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
misieksnk Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 To teraz trzeba zmienić turbo na GTB20 :-D
radimm Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 To teraz trzeba zmienić turbo na GTB20 :-D nieee, zdecydowanie nie dla tego silnika musi wystarczyć to co jest i tak jestem pełen podziwu że dzielnie to znosi i nie stroi fochów
misieksnk Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Ta GTB20 nie jest taka strasznie duża. Nie mówimy tutaj o GTB22 :-) Ale pojeździsz chwilę i znowu będzie mało, więc suszarka wpadnie większa.
radimm Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Ta GTB20 nie jest taka strasznie duża. Nie mówimy tutaj o GTB22 :-) Ale pojeździsz chwilę i znowu będzie mało, więc suszarka wpadnie większa. naprawdę już mu wystarczy, to prawie 100% przyrostu mocy, także żadnych już zmian pod maską. Większa moc zarezerwowana już dla następnego samochodu
radimm Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Dawno tu już nie wrzucałem nic, a tymczasem w Audi dość spore zmiany: - wleciał nowy silnik: dół z AWX + góra SDI AGP. Dodatkowo pierdoły poboczne jak chłodniczka oleju z AWX, micha oleju z czujnikiem. Chyba nie ma w Polsce wiele takich wydumek Silnik można powiedzieć, że tyle co dotarty właśnie pyknęło 7kkm Ponoć ma zanieść do 250KM, ale zapewne nigdy nie zbliżę się do takich cyfr Kilka dni temu przyszła kolejna zabawka od Krzysiek1606 Teraz poskładać do kupy i jazda na remap, tym razem to OSTATNI stage dla tej paździoszyny Edytowane 26 Lipca 2017 przez radimm literówki
Rekomendowane odpowiedzi