Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Wytrzymałość przedniego zawieszenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się dochodzić bo i tak było by to z moją szkodą, a auto stało by tygodniami na kołkach. Poprostu już więcej nie kupie wahaczy na Allego i już.

Opublikowano

ja ostatni zmieniałem cały przód i wyniosło mnie to 1600 + robota a mam wahacze FEBI wydaje mi się że są lepsze i napewno nie kupiłbym z allegro bo to są firmy NO NAME :smile:

Opublikowano
ale za znakiem pozostało logo niestety nie Lemfordera

zrób zdjęcie proszę ?

[ Dodano: 09-05-2007, 13:46 ]

mam wahacze FEBI

od Lemfordera ? Nie sądzę...

Opublikowano

Lemfordera na pewno nie ale kumpel mi sprowadzał i myśle że mnioe nie oszukał faktury i tp. a poprzednie miałem jakieś badziewne myślę że jak zrobie 50 tyś to będzie ok

[ Dodano: 09-05-2007, 13:53 ]

kolego PRE_PL ta cena za wahacze 1600 zł a za robocizne płaciłem 250 zeta i myśle że ta cena jest atrakcyjna

Opublikowano

Jak za Febi to drogo, za tyle to TRW można by dostać

Opublikowano

Ciekawe co ja dostane, bo w sumie ostro z ceny zjechał, za dwa górne:przód/tył i dwa łączniki kazał cobie 2*110+2*50=320 Więc taniej niż większość innych..

[ Dodano: 09-05-2007, 16:37 ]

Komplet uwzględniając zniżki u daniellossa wyszedłby coś koło 1450 a to Lemforder, czyli niby najlepsze jak sam mówi, więc za 1600 to sporo jak za inne.. Chyba że Lemforder taki kijowy jest i tani :P

Opublikowano
ale za znakiem pozostało logo niestety nie Lemfordera

zrób zdjęcie proszę ?

Nie mam aparatu ale wygląda to mniej więcej tak:

Logo.jpg

:arrowr: Hincó

Za 50 to można kupić łącznik Lemfordera w IC

Opublikowano

Komplet uwzględniając zniżki u daniellossa wyszedłby coś koło 1450 a to Lemforder

sorry, ale to nie może być LEmforder ! No chyba, że same wahacze (nie cały komplet)

Najtaniej jak mi się udało znaleźć, to 1900 (ale komplet - nic nie trzeba już kupować, nie tylko wahacze)

Nie mam aparatu ale wygląda to mniej więcej tak:

szkoda, że nie zdjęcie... bo to trochę przypomina znak Lemfordera (choć Lemforder ma trójkąt o bokach rónych, a tu jakieś wygięcie jest..)

hmmm :rolleyes:

Opublikowano

Komplet uwzględniając zniżki u daniellossa wyszedłby coś koło 1450 a to Lemforder

sorry, ale to nie może być LEmforder ! No chyba, że same wahacze (nie cały komplet)

Najtaniej jak mi się udało znaleźć, to 1900 (ale komplet - nic nie trzeba już kupować, nie tylko wahacze)

No popatrzyłem po jego aukcjach i po tym jak mi sprzedał te Lemfordery

Górne po 110 zł

a dolne na aukcji miał jak mi sie wydaje coś po 235 ? Jakoś tak, po zniżkach do tego łączniki to mi wyszło 1450 mniej więcej, ale same wahacze, nie wiem co masz na myśli pisząc 'komplet'? Chodzi o śruby? Amortyzatory i sprężyny czy coś więcej ?

[ Dodano: 10-05-2007, 00:34 ]

Ah, no i wyśmiał mnie jak powiedziałem że chce kupić śruby, twierdzi ze nigdy nie zmienia i że to zbędne, chyba że są uszkodzone, bo w sumie one większych obciążen nie przenoszą, one klinują końcówki wahaczy..

[ Dodano: 10-05-2007, 00:46 ]

192379264_1 to wygląda na ori jak w aukcji.. a to logo u góry podobne ale to nie to do końca...

Opublikowano
nie wiem co masz na myśli pisząc 'komplet'? Chodzi o śruby? Amortyzatory i sprężyny czy coś więcej ?

wahacze, śruby, końcówki drążka, łączniki. Ale to się jednak zgadza, 1500 za wahacze i łączniki (za śruby i końcówki pewno dodatkowe 400zł ? )

Ciekaw jestem co dostał Waters, prawdę mówiąc pierwszy raz słyszę, że daniellos wysłał coś takiego (czyli co ? oszukał ? )

Opublikowano
nie wiem co masz na myśli pisząc 'komplet'? Chodzi o śruby? Amortyzatory i sprężyny czy coś więcej ?

wahacze, śruby, końcówki drążka, łączniki. Ale to się jednak zgadza, 1500 za wahacze i łączniki (za śruby i końcówki pewno dodatkowe 400zł ? )

Ciekaw jestem co dostał Waters, prawdę mówiąc pierwszy raz słyszę, że daniellos wysłał coś takiego (czyli co ? oszukał ? )

A no tak :lol:

Zapomniałem o końcówkach jeszcze :P

Same wahacze mniej więcej, reszta może nie 400 ale można go zapytać;)

On ma ceny sporo niższe, nawet od Febi, dziwne ale jednak, nie pytam ską są te wahacze, byle doszły do mnie ori to bede hepi :)

Śruby tylko w ASO, daniel twierdzi że sie nie wymienia i nie ma sensu sprowadzać ;)

Waters, wrzuć fote, ciekawe czy taka fimra istnieje, może jakieś niedorobione logo LM :P

Opublikowano

Hincó to co masz na swoich wahaczach to przynajmniej przypomina logo Lemfordera a to co jest u mnie to jest coś zupełnie innego. Mój rysunek jest naprawde dokładny.

Opublikowano
Hincó to co masz na swoich wahaczach to przynajmniej przypomina logo Lemfordera a to co jest u mnie to jest coś zupełnie innego. Mój rysunek jest naprawde dokładny.

No moje już przyszły, te fotki wyzej to były z aukcji ściagnięte, i dokładnie idento mam u siebie, jednak nie widać żadnego szlifowanego znaczka :o

[ Dodano: 10-05-2007, 18:28 ]

Zapytaj jakiej firmy masz poprostu te wahacze, zobacz co odpowie, a jak powie że lemfordera to niech to uzasadni..

Nawet pudełka ori z lemfordera dostałem..

Opublikowano

Witam;

tak wyglada mój łącznik kupiony gdzie indziej

http://www.wrzuta.pl/obraz/vsGHZJD4MR/img_3794

IMG_3794.jpg

jesli chodzi o sprzedawców na allegro to polecam:

kpr25-

ul. Mila 9c/27

35 -314 Rzeszów

Tel. 503767402

mail: [email protected]

[email protected]

i motocar-hurt-

F.H.U Motocar s.c.

ul. Al. Jachowicza 10 A

09-402 Płock

Tel. od 10-18

698 624 238

[email protected]

gg: 5464190

kupowałem u nic zawiechę/LM,Febi,ori w kartonach OOOO/ i amorki /NK/,wszystko w porządku,przystepne ceny i nie ma lipy!!

pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano
Witam;

tak wyglada mój łącznik kupiony gdzie indziej

http://www.wrzuta.pl/obraz/vsGHZJD4MR/img_3794

Idento mam u siebie ,też plamka kolorowa(żółta/niebieska) zeszlifowane coś i znaczek lemfordera, do tego w komplecie śruby :]

Ale za to na wahaczach(górnych) nie ma nic a nic zeszlifowanego ;>

Opublikowano

Byłem w warsztacie dosyć renomowanym i oni montują wahacze firmy SIDEM w cenie górne: 115 przedni i 128 tylny + końcówka drążka 62 zł.. Mówiłem że chcę lemfordery lub Febi, a oni mówią że montują te na których nie ma później reklamacji i klienci są zadowolnieni.

Można im wierzyć ? - w sumie żaden warsztat nie ma interesu montować szajs a później 10 razy poprawiać ...

Aha mówili jeszcze o firmie KRAFT, jeżeli uparłbym się i nie chciał SIDEM.

Co wy na to - co to za firmy ?

Opublikowano
Można im wierzyć ? - w sumie żaden warsztat nie ma interesu montować szajs a później 10 razy poprawiać ...

warsztat ma biznes w tym, żeby założyć Ci wahacze, które mają w najkorzystniejszej cenie, a Ci je zaproponują w normalnej.

Opublikowano

Nie ważne że w normalnej cenie ważne żeby wytrzymały bez reklamacji ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam szanownych posiadaczy :a4fan: mam kolege który ma sklep z częściami od 15 lat i powiedział mi kiedyś że hans pries nie jest producentem części samochodowych lecz tylko pakowaczem pakuje części firm marki ''KOGUCIK' w ładne kartoniki z napisem made in germany :grin:

noo, uzupełnij profil

• 4 miesiące temu...