Madas Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 niezła prędkość a zdarzyło Ci się wcześniej usłyszeć taki dźwięk ?
kuredu Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 ostatnio z tych aut co jeździłem to bardzo podobny dźwięk miały: gallardo, clk63AMG i ferrari, nie wiem który był najlepszy ale najlepsze odczucia były w ferrari bo było cabrio i nawet z założonym dachem dźwięk docierał mocno do środka. zdecydowanie najsłabszy dźwięk miał nissan gtr. ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- ale jakbym mógł kupić któreś auto to zdecydowanie byłoby to Lambo
Buba Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 a mogłbys nagrać z pedałem w podłodze?
PABLO Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Dobre masz dojście do takich zabawek Mi się marzy przejażdżka GT-R'em 2012 550KM 2.8s do 100km/h zresztą od dawna choruję na to auto:kox:
kuredu Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 GTR się najlepiej trzymał drogi, przy 300km/h auto się super prowadziło, natomiast Gallardo od 250km/h już myszkowało po drodze, myślę że to kwestia docisku a raczej jego braku w lambo.
PABLO Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Ponoć w nim nie można wcisnąć trybu RACE bo wszystko się notuje w "czarnej skrzynce" i leci do centrali przez co tracisz gwarancję na auto Lub tak samo 4 z rzędy ruszania z lunch control nie więcej bo coś tam musi ochłonąć hehe
mgtan Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Ponoć w nim nie można wcisnąć trybu RACE bo wszystko się notuje w "czarnej skrzynce" i leci do centrali przez co tracisz gwarancję na auto Lub tak samo 4 z rzędy ruszania z lunch control nie więcej bo coś tam musi ochłonąć hehe ... o ludzie... i jeszcze te mity są powtarzane ... Nie ma czegoś takiego jak 4 ruszenia i utrata gwarancji w GTR i pierdoły typu Race itd.
broker25 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Ponoć w nim nie można wcisnąć trybu RACE bo wszystko się notuje w "czarnej skrzynce" i leci do centrali przez co tracisz gwarancję na auto Lub tak samo 4 z rzędy ruszania z lunch control nie więcej bo coś tam musi ochłonąć hehe ... o ludzie... i jeszcze te mity są powtarzane ... Nie ma czegoś takiego jak 4 ruszenia i utrata gwarancji w GTR i pierdoły typu Race itd. na tym filmiku Clarkson mówi o utracie gwarancji i o "czarnej skrzynce" mniej więcej od 3:13 min. więc ciekawe czy to tylko mit...
mgtan Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 tylko pierwsze rocznik. Obecnie z tego co wiem jest to mit już...który dopisywany jest do wszystkich GT-R`ów
kuredu Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 GTR przy swojej cenie i osiagach bije konkurencje na glowe. Kupuja go ludzi, ktorym zalezy najbardziej na tym co auto oferuje na drodze a nie ile niesie prestizu. Dlatego u nas jest bardzo malo tych aut bo ludzie wolą 4-5 letnie porsche niz nowke gtr. Sorki za pisownie ale z komorki
snajper1998 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 kuredu nie wiesz czy u nas na wsi chlopaki oprocz softu robia cos wiecej do 3.0 tfsi (wydech np.?)
kuredu Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 właśnie nic nie robią łącznie z softem. z tego co wiem to wydech można tylko w ABT zmienić i to na taki wieśniacki. poza tym nikt nie oferuje jeszcze żadnych ulepszeń
snajper1998 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 a mi Hugo mowil ze soft i kompresor mozna u nich zrobic koszt nie maly ale ....
kuredu Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 do Audi A4 już można, do A6 C7 jeszcze nie i też czekam na ten program jak na zbawienie
snajper1998 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 no on mowil o a6 ale fakt ze c6 po lifcie , myslalem ze to te same jednoski
kuredu Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 pierwszy mod u brata - wydech S6, dźwięk rewelacja
PABLO Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Będziesz miał możliwość to nagraj filmik Wygląd super
Rekomendowane odpowiedzi