Hugo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzisiaj mija 6 lat od czasu , kiedy założyłem klub. Przez ten czas poznałem mnóstwo super ludzi. Chyba już jestem uzależniony , bo nie ma dnia , żebym nie siedział na forum Powiem Wam , że patrząc z perspektywy czasu , nigdy w życiu nie sądziłem , że to wszystko rozrośnie się na taką skalę Cholernie się cieszę , że mogę się zajmować czymś co jest moją wielką pasją i że to wszystko nie idzie na marne
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Prezesie DZIĘKUJEMY :good: 99% ludzi na forum jest uzależniona i to przez Ciebię :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 07:45_________________________________________________ czerwoni zieloni żółci i reszta użytkowników
Onkel Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja 6 mam urodziny więc połączymy Dziękujemy bardzo za stworzenie tak wielkie bazy wiedzy dzięki, której nie jeden użytkownik uporał się ze swoim problemem. Podzięowania również dla użyszkodników :kox: bez nich to wszystko nie byłoby takie fajne
moskal Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzisiaj mija 6 lat od czasu , kiedy założyłem klub. Przez ten czas poznałem mnóstwo super ludzi. Chyba już jestem uzależniony , bo nie ma dnia , żebym nie siedział na forum Powiem Wam , że patrząc z perspektywy czasu , nigdy w życiu nie sądziłem , że to wszystko rozrośnie się na taką skalę Cholernie się cieszę , że mogę się zajmować czymś co jest moją wielką pasją i że to wszystko nie idzie na marne bla bla bla , co roku tak gadasz i nic z tego niema order chociaz bys dał bo dawno nie miałem , ale tylko zielony w chodzi w rachube :naughty:
Hugo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 order chociaz bys dał bo dawno nie miałem , ale tylko zielony w chodzi w rachube :naughty: Osobiście namaluję Ci sprayem zieloną kropkę na czole w BT :polew:
moskal Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 order chociaz bys dał bo dawno nie miałem , ale tylko zielony w chodzi w rachube :naughty: Osobiście namaluję Ci sprayem zieloną kropkę na czole w BT :polew: Trzymam cie za słowo :naughty: :naughty:
pablo_9 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzisiaj mija 6 lat od czasu , kiedy założyłem klub. Przez ten czas poznałem mnóstwo super ludzi. Chyba już jestem uzależniony , bo nie ma dnia , żebym nie siedział na forum Powiem Wam , że patrząc z perspektywy czasu , nigdy w życiu nie sądziłem , że to wszystko rozrośnie się na taką skalę Cholernie się cieszę , że mogę się zajmować czymś co jest moją wielką pasją i że to wszystko nie idzie na marne ...aaa to Ty założyłeś ten klub, to już wiem do kogo mam zgłosić się po odszkodowanie za czas zmarnowany na forum i przy aucie próbując poprawiać fabrykę p.s. sto lat
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzisiaj mija 6 lat od czasu , kiedy założyłem klub. Przez ten czas poznałem mnóstwo super ludzi. Chyba już jestem uzależniony , bo nie ma dnia , żebym nie siedział na forum Powiem Wam , że patrząc z perspektywy czasu , nigdy w życiu nie sądziłem , że to wszystko rozrośnie się na taką skalę Cholernie się cieszę , że mogę się zajmować czymś co jest moją wielką pasją i że to wszystko nie idzie na marne bla bla bla , co roku tak gadasz i nic z tego niema order chociaz bys dał bo dawno nie miałem , ale tylko zielony w chodzi w rachube :naughty: Co roku to samo
Art_A4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Graty !!! Niech żyje ta kopalnia wiedzy !!!!
dziadek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Niech cię tylko moja żona spotka to ci da za to forum :bicz3:
Skyliner89 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Mam konta na wielu forach. O różnej tematyce, ale to jest NAJLEPSZE . Wzór dla innych for. Wszystkiego dobrego PREZES .
Rekomendowane odpowiedzi