Opublikowano 31 Stycznia 201115 l Tarcze tylko Zimmermann w stosunku cena/jakosc. Klocki to juz wedle uznania... nawet TRW moga byc. a własnie powiem Ci Flyer że poprzednio na tyle miałem TRW i było nawet ok. Ale ostatnio założyłem na przód TRW i straszliwa kupa to jest. Mimo że je porządnie dotarłem to przy pierwszej szybszej jezdzie się całe zeszkliły i straszliwie dymiły... Powiem tak. Ostatnio byłem niezadowolony z Ate ale po tym co zobaczyłem jezdząc na Trw dochodze do wniosku że Ate były bardzo dobre...
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l jak co ja mam jeden prawy zacisk do sprzedania od A6 3.0TDI ja chce dwa
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l Tarcze tylko Zimmermann w stosunku cena/jakosc. Klocki to juz wedle uznania... nawet TRW moga byc. a własnie powiem Ci Flyer że poprzednio na tyle miałem TRW i było nawet ok. Ale ostatnio założyłem na przód TRW i straszliwa kupa to jest. Mimo że je porządnie dotarłem to przy pierwszej szybszej jezdzie się całe zeszkliły i straszliwie dymiły... Powiem tak. Ostatnio byłem niezadowolony z Ate ale po tym co zobaczyłem jezdząc na Trw dochodze do wniosku że Ate były bardzo dobre... Ty to kazde tarcze i klocki zaorasz, wiec wiesz... Ja wczesniej mialem klocki/tarcze ATE i ogolnie bylem zadowolony Teraz mam klocki Brembo i piszcza niemilosiernie...
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l Inaczej - PAGID Wczesniej przy 312mm mialem Ferodo i bylem zadowolony.
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l pagid to nie ferodo i odwrotnie Fly masz oznaczenie swoich klockow?
Opublikowano 1 Lutego 201115 l na ten przykład nie mam na tym kompie linków ale jak ktos chce to podesle wiecej fot na mail w tym poscie byly gdzies tez czarne [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 17:52_________________________________________________i złote ale juz dawno u jednego z Kolegów z forum: Dev a dałoby radę opierniczyć na taki sam kolor te blaszki mocujące klocek? Zacisk był chciał mieć czarny/szary/możliwie zbliżony do ori i jak zostaną te "złociste" blaszki to wyjdzie z tego **** Niekoniecznie z calą celebrą [piecowo itp] ale żeby miały ten sam kolor?
Opublikowano 1 Lutego 201115 l te blaszki chu...jowo sie maluje i zwykle unikam ich malowania nie ma jak ich zaczepic na hakach nie bardzo rozumiem twoje pytanie chcesz miec pomalowane zaciski czy nie ???? czy chodzi Ci tylko o blaszki? mogę Ci te balszki wypiaskowac a pomalujesz sobie sam
Opublikowano 1 Lutego 201115 l te blaszki to jest babranie nie robota :wallbash: :wallbash: a moze to dasz do cynkowania ?????? ładnie wyjdzie i antykorozyjnie[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:02_________________________________________________ Porsche Cayenne czytalem że masz na przodzie tarcze 345mm... dziwne, bo Cayenne ma 350mm mialeś przerabiane adaptery ?????
Opublikowano 15 Lutego 201115 l kto streści od czego można założyć hamulce .............. by były większe bo mam kogoś kto rozbiera autka z przebiegiem np 2 tys km głównie VW jakaś mała lista?
Opublikowano 15 Lutego 201115 l prosssssssszzzzzzz audi: A4 B5 S4 ale tylko przód A4 B6/7 S4 lub 3.0i, 3.2i, 3.0Tdi - przód i tył Allroad - przód
Opublikowano 15 Lutego 201115 l prosssssssszzzzzzz audi: A4 B5 S4 ale tylko przód A4 B6/7 S4 lub 3.0i, 3.2i, 3.0Tdi - przód i tył Allroad - przód Ja bym dodał jeszcze a4 b7 2.0TFSI przód i tył
Opublikowano 15 Lutego 201115 l nic, ale tam jest taki zestaw jak w 3.0 tdi wiec na takie tez mozna zmieniac