Opublikowano 5 Maja 20206 l 8 godzin temu, daniok napisał: Odpowiedź pojawia się regularnie... Można przejść na 312mm, wystarczą same jarzma, ale warto rozważyć od razu 320mm, oczywiście należy upewnić się co wejdzie w posiadane felgi, o których nic nie wspomniałeś... Warto też zastanowić się na zmianą tyłu... Odnowione, gotowe do montażu, zestawy 320mm można znaleźć w dziale z ogłoszeniami lub pytać bezpośrednio u użytkowników, którzy najczęściej pomagają na forum. Myślałem że jest to oczywiste że przód i tył. Kolega myślał nad 345 +310 ale zestaw z s4 jest bardzo drogi, dlatego też zadałem pytanie tutaj, bo może ktoś z was władał równie duże hamulce ale tańsze. Felga jest 19 cali 8.5j et 42 wiec zacisk z 345 spokojnie wejdzie, ewentualnie można dołożyć dystans.
Opublikowano 5 Maja 20206 l 1 minutę temu, Pyteks napisał: Myślałem że jest to oczywiste że przód i tył. Kolega myślał nad 345 +310 ale zestaw z s4 jest bardzo drogi, dlatego też zadałem pytanie tutaj, bo może ktoś z was władał równie duże hamulce ale tańsze. Felga jest 19 cali 8.5j et 42 wiec zacisk z 345 spokojnie wejdzie, ewentualnie można dołożyć dystans. W dziale ogłoszeń w dobrej cenie jest 6-tłok 345 i 330 z zaciskiem od RS. Taniej niż 345/300 z S4.
Opublikowano 5 Maja 20206 l 41 minut temu, Pyteks napisał: Myślałem że jest to oczywiste że przód i tył. Kolega myślał nad 345 +310 ale zestaw z s4 jest bardzo drogi, dlatego też zadałem pytanie tutaj, bo może ktoś z was władał równie duże hamulce ale tańsze. Felga jest 19 cali 8.5j et 42 wiec zacisk z 345 spokojnie wejdzie, ewentualnie można dołożyć dystans. nie koniecznie musi wejsc ja u siebie musialem dystans dolozyc bo zacisk haczyl o ramie felgi, wiec to tez kwestia ich ksztaltu a felga wlasnie o takich parametrach jak piszesz.
Opublikowano 5 Maja 20206 l 45 minut temu, DivaynEays napisał: nie koniecznie musi wejsc ja u siebie musialem dystans dolozyc bo zacisk haczyl o ramie felgi, wiec to tez kwestia ich ksztaltu a felga wlasnie o takich parametrach jak piszesz. Te felgi kupił ode mnie, ja miałem je założone w a3 8p gdzie hamulce są 345+310 i nie było tu żadnego problemu a jeszcze sporo miejsca od zacisku do felgi. Chyba że zacisk z s3 różni się mocno od tego z s4
Opublikowano 6 Maja 20206 l 16 godzin temu, Pyteks napisał: Te felgi kupił ode mnie, ja miałem je założone w a3 8p gdzie hamulce są 345+310 i nie było tu żadnego problemu a jeszcze sporo miejsca od zacisku do felgi. Chyba że zacisk z s3 różni się mocno od tego z s4 Ja mam 345 z przodu i przy et 43 zacisk ma ok 1 cm do felgi.
Opublikowano 6 Maja 20206 l pany zestaw tylny 330 na zacisku z t5 mi zaczął mega piszczeć po 1,5r jak się rozgrzeje i dohamowuje do zera. Co się mogło stać? Nic wizualnie nie widać złego, planuje rozebrać i poczyścić i nasmarować na nowo, na blaszki klocków smar ceramiczny?
Opublikowano 6 Maja 20206 l 20 minut temu, bjoern napisał: pany zestaw tylny 330 na zacisku z t5 mi zaczął mega piszczeć po 1,5r jak się rozgrzeje i dohamowuje do zera. Co się mogło stać? Nic wizualnie nie widać złego, planuje rozebrać i poczyścić i nasmarować na nowo, na blaszki klocków smar ceramiczny? Ferodo klocki?
Opublikowano 6 Maja 20206 l 1 godzinę temu, bjoern napisał: tak, od Ciebie chyba jeszcze tarcze oz sport Wyjeb je. Nie wiem czemu ale w zestawach z zaciskiem T5 prawie kazdemu FDB1655 piszczy. Zaczyna się od razu albo po jakimś czasie. Niestety trochę tego poszło w świat. Daj Textara będzie po temacie
Opublikowano 7 Maja 20206 l 11 godzin temu, Wandej napisał: Wyjeb je. Nie wiem czemu ale w zestawach z zaciskiem T5 prawie kazdemu FDB1655 piszczy. Zaczyna się od razu albo po jakimś czasie. Niestety trochę tego poszło w świat. Daj Textara będzie po temacie To już wiem czemu mi piszczy Jednak kumpel miał dobre przeczucie co do tych klocków, bo mu właśnie o tym piszczeniu gadałem i on stawiał, ze nie tarcze a klocki będą winne. Niemniej jednak zostawię je aż się skończą i na TRW wymienię.
Opublikowano 7 Maja 20206 l Witam, zaciski tarcze i osłony podchodzą z b7 do b6 p&p? 320 i 288 ponadto czy ma ktoś może jakiś taki zestaw do zbycia??
Opublikowano 7 Maja 20206 l Wszystko masz opisane w pierwszym poście. W skrócie podchodzą - z tyłu do wymiany też osłony tarcz.
Opublikowano 7 Maja 20206 l 9 godzin temu, Damianoo00 napisał: Witam, zaciski tarcze i osłony podchodzą z b7 do b6 p&p? 320 i 288 ponadto czy ma ktoś może jakiś taki zestaw do zbycia?? mam cały setup
Opublikowano 8 Maja 20206 l 10 godzin temu, Dev napisał: mam cały setup Nie mogę na pv do Ciebie napisac nie wiem czemu ?
Opublikowano 8 Maja 20206 l Autor 1 godzinę temu, dekiel 13 napisał: Dev to Taycan ? Co tam siedzi z przodu 400 ? Tak, na 10 tłokowym zacisku
Opublikowano 8 Maja 20206 l 4 godziny temu, Damianoo00 napisał: Nie mogę na pv do Ciebie napisac nie wiem czemu ? W podpisie jest podany telefon.
Opublikowano 8 Maja 20206 l 4 godziny temu, dekiel 13 napisał: Dev to Taycan ? Co tam siedzi z przodu 400 ? 761 kM, gałki oczne sie zapadają jak przyspiesza your my angel quotes poems Edytowane 8 Maja 20206 l przez Dev