Dev Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) za 1800 mam taki sam setup na nowych tarczach klockach i osłonach plus zaciski po regeneracji i jeszcze 1 litr oryginalnego płynu DOT4 audi Edytowane 2 Stycznia 2021 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 55 minut temu, rs dziadek napisał: 1,5 tysiaka to jest cena za przód i tył z tarczami i klockami? Sam przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 7 minut temu, Tkoczu_ napisał: Sam przód nie opłaca sie, wrzuciłęm Ci oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Godzinę temu, Tkoczu_ napisał: 5 minut temu, Tkoczu_ napisał: Sam przód To się nie opłaca. Za tą cenę wychodzi u mnie zestaw 345 po regeneracji już w kolorze z nowymi klockami ferodo i tarczami zimmermana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Tyły ori 300 też mam gdybyś chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Od kogo byś nie wziął, 345 warto mieć w B7. Ile koni byś nie miał, to rozsądne minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 2 minuty temu, HOLMATRO napisał: Od kogo byś nie wziął, 345 warto mieć w B7. Ile koni byś nie miał, to rozsądne minimum. Mądrego to i dobrze posłuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Panowie po weekendzie się odezwie i bd działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artak Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Panowie tak dla odmiany ja za miast upgrade, potrzebuję downgrade. Może ktoś z szanownego towarzystwa posiada w garażu komplet hamulców na przód 288mm. Obecnie mam 2.0 TFSI BGB 320/288mm ale na miesiąc potrzebuję założyć felgi ORI stalowe z długim kolcem Dmack 15". Stan nie musi być idealny, każda propozycja mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) 12 minut temu, Artak napisał: Panowie tak dla odmiany ja za miast upgrade, potrzebuję downgrade. Może ktoś z szanownego towarzystwa posiada w garażu komplet hamulców na przód 288mm. Obecnie mam 2.0 TFSI BGB 320/288mm ale na miesiąc potrzebuję założyć felgi ORI stalowe z długim kolcem Dmack 15". Stan nie musi być idealny, każda propozycja mile widziana. Jakie ET felgi? Jest szansa na 312 mm, 288 mm ma inne jarzmo, ale gorzej z tarczą... Mam na wlepce 15" dot. ciśnienia w oponach, zaciski 312 mm. W S6 C4 stalówki z ET 40 wchodzi na zacisk 312 mm. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artak Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nie znam ET bo kolce leżą w magazynie i musiałbym specjalnie po nie jechać, ale były montowane na standardowe ORI stalówki 15" od A4 B6. Nie zależy mi specjalnie na 312mm bo to setup praktycznie na miesiąc a w 288mm powinien być większy wybór i niższa cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Panowie szykuje mi się swap z 312/255 na 320/288 ale chyba brakuje mi tulei prowadzących w zestawie który kupiłem. Czy prowadnice z 312/255 pasują do 320/288 czy trzeba kupić nowe pod ten zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Godzinę temu, orionek65 napisał: Panowie szykuje mi się swap z 312/255 na 320/288 ale chyba brakuje mi tulei prowadzących w zestawie który kupiłem. Czy prowadnice z 312/255 pasują do 320/288 czy trzeba kupić nowe pod ten zestaw? to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 5 minut temu, Dev napisał: to samo Super dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 mam: jarzma i zaciski z a6 c6 321mm tarcze hamulcowe z a6 c5 320mm klocki hamulcowe od zacisków 312mm (a4 b6) pytanie: czy wszystko założone na a4 b6 będzie do siebie pasowało? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Pozioo napisał: klocki hamulcowe od zacisków 312mm (a4 b6) Klocki od 288/312 mm nie pasują do zacisku pod 320 mm. 1 godzinę temu, Pozioo napisał: tarcze hamulcowe z a6 c5 320mm Tarcze powinny podejść, ale @Dev @rs dziadek @Gibons niech potwierdzą lub zaprzeczą. Patrząc na wymiary są zbliżone. Od C6 mają już inne odsadzenie i wysokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugiacm Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) 55 minut temu, george napisał: Klocki od 288/312 mm nie pasują do zacisku pod 320 mm. Tarcze powinny podejść, ale @Dev @rs dziadek @Gibons niech potwierdzą lub zaprzeczą. Patrząc na wymiary są zbliżone. Od C6 mają już inne odsadzenie i wysokość. klocki od 288 przód pasują do zacisków/tarcz 320 przód, sprawdzone, przetestowane, również patrz pierwszy wpis w temacie Edytowane 18 Stycznia 2021 przez dlugiacm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, dlugiacm napisał: klocki od 288 przód pasują do zacisków/tarcz 320 przód, sprawdzone, przetestowane, również patrz pierwszy wpis w temacie To, że tarcza jest wymieniana jest oczywiste z klockami. Mechanik w pierwszej chwili myślał, że klocki od 312, które miałem przypasują, a skończyło się na nowych klockach pod ten zacisk. W zestawie były stare na przymiarkę i różniły się od tych z 312. Tyle ode mnie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugiacm Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 4 minuty temu, george napisał: To, że tarcza jest wymieniana jest oczywiste z klockami. Mechanik w pierwszej chwili myślał, że klocki od 312, które miałem przypasują, a skończyło się na nowych klockach pod ten zacisk. W zestawie były stare na przymiarkę i różniły się od tych z 312. Tyle ode mnie w temacie. klocki od 288 pasują do 320, "... Tyle ode mnie w temacie ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 25 minut temu, dlugiacm napisał: klocki od 288 pasują do 320, "... Tyle ode mnie w temacie ..." Taaa... pasują.... Jak wół do karety. Trzeba byc kompletnym DEBILEM zeby zalozyc klocki od tarczy 288/312mm do zacisku 320mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi