matibati2 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ta sama w stosunku do której? Ta są dwie osłony z 3.0 quattto kupione przeze mnie razem z heblami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja mam na stanie osłony do ośki z końcówka P i sa na 3 śruby mocowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A nie maja jeszcze takiego małego otworu przy brzegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak to jest z dopasowaniem to nie wiem, nie zakładałem. Miałem natomiast na stanie te od quattro i mam teraz nowki od ośki. Oska ma cztery otwory do przykręcania a quattro na trzy.---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- http://s28.postimg.org/kz0pqii6x/image.jpg Ta jest od quattro. przecież mam te z końcówką Q i pasują do ośki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Z Q do oski pasuje Odwrotnie nie chyba ze sie podetnie oslone wewnatrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak to jest z dopasowaniem to nie wiem, nie zakładałem. Miałem natomiast na stanie te od quattro i mam teraz nowki od ośki. Oska ma cztery otwory do przykręcania a quattro na trzy.---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- http://s28.postimg.org/kz0pqii6x/image.jpg Ta jest od quattro. A tak wyglądają od przednionapędówki na trzy śrubki, najważniejsza różnica zaznaczona. Pochodzą z A4 B7 2.5TDI, jeszcze nie montowałem więc nie wiem jak to w 1.9tdi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 różnica nie znaczna i do opanowania,a o co chodz z mocowaniem na cztery śróbki? gdzie to było montowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kurcze właśnie niewiem. Kupiłem w ASO pod oske osłony i są na cztery otwory mocowane. Zaraz sprawdzę, może mi wcisneli jakiś szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 no właśnie,osłonki mam Ciebie bo ty zmieniałeś na inne a pewnie by pasowały te co miałeś a ja kupiłem z myślą że nie będą pasowały i się otworki przerobi a jest jednak inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ta sama w stosunku do której? Ta są dwie osłony z 3.0 quattto kupione przeze mnie razem z heblami. Do tej o której pisałem wcześniej czyli: ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- Jak to jest z dopasowaniem to nie wiem, nie zakładałem. Miałem natomiast na stanie te od quattro i mam teraz nowki od ośki. Oska ma cztery otwory do przykręcania a quattro na trzy.---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- http://s28.postimg.org/kz0pqii6x/image.jpg Ta jest od quattro. A tak wyglądają od przednionapędówki na trzy śrubki, najważniejsza różnica zaznaczona. Pochodzą z A4 B7 2.5TDI, jeszcze nie montowałem więc nie wiem jak to w 1.9tdi pasuje. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe8ac5598308.jpg Widać ewidentnie to o czym Dev pisał czyi inną średnicę otworu wewnętrznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Powiedzcie mi czy z A4 B8 podejdą Heble przednie tam są bodajże 314mm do B7 lub B6 ? Ja będę wymieniał przód na S4 a moje chciałbym sprzedać kolega może ode mnie kupi ale on ma B7 chciałem się zorientować czy wejdzie to bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nie pasuje tarcza przewody hamulcowe tez inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 A zacisk + Jarzmo ? ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ---------- Z tego co wiem to z S4 B7 ktoś chyba wsadzał heble do b8 myślałem że odwrotnie też da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zacisk z jarzmem podejdzie, trzeba tylko dac przewod z b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 To fajnie przy okazji wymienię przewody na jakieś w stalowym oplocie więc będzie komplet. Orientujesz się ile można wołać mniej więcej za taki komplet ? Zaciski + Jarzma i przewody ham ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ePasjonat Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Szukam zdjęcia jak wygląda nawiercana tarcza 255 mm, ma ktoś fotkę? Zastanawiam się czy nie będzie wioski. Ktoś na oko pozna jaka tarcza może być tutaj na fotce z neta i przy jakim rozmiarze felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Perforacja w litej tarczy nie ma sensu Jest to tylko efekt wizualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ePasjonat Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No tak tak, ale na jaki to wygląda rozmiar na screenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 na mój gust ok. 300mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ePasjonat Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ej Brakes Masters, mam do kupienia tylne zaciski i jarzma od 3.0 TDI B7 lub 2.0 TFSI B7, możecie napisać w jakich rozmiarach były w tych autach tylne tarcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi