Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dev masz albo zablokowana albo ja nie moge wysylac pw Tobie blokada czy cos lub Tapatalk szaleje, dalbys jakas odp na moj powyzszy post?

Dobre nr podales. Koszt w ASO ok 120zl/szt

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

Owszem, ale stan tragiczny.

Ode mnie wyjdzie jak nowy... :decayed:

Wujek brać? Cena taka jak ostatnio:kox:

Bierz i od razu wysyłaj do mnie :decayed:

• Odpowiedzi 12.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na getem 102zl za sztuke za te oslony, ale ja pytam czy ktos ma jak dorwac uzywki w lepszej cenie za obie szutki? ;)

Opublikowano
Dev masz albo zablokowana albo ja nie moge wysylac pw Tobie blokada czy cos lub Tapatalk szaleje, dalbys jakas odp na moj powyzszy post?

Dobre nr podales. Koszt w ASO ok 120zl/szt

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

Owszem, ale stan tragiczny.

Ode mnie wyjdzie jak nowy... :decayed:

Wujek brać? Cena taka jak ostatnio:kox:

Bierz i od razu wysyłaj do mnie :decayed:

Kierwa lewy im tylko zostal:facepalm:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Panowie a takie oslony z A4 S4 B7 3.0 o nr 8e0615312A 311A podejda do B6 bez problemu czy trzeba ciac giac i nie oplaca sie tego brac za 170zl?

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

qynanu2e.jpg

Opublikowano
Panowie a takie oslony z A4 S4 B7 3.0 o nr 8e0615312A 311A podejda do B6 bez problemu czy trzeba ciac giac i nie oplaca sie tego brac za 170zl?

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

http://img.tapatalk.com/d/14/07/17/qynanu2e.jpg

Zacznijmy od tego ,że to są przednie osłony do zwykłych hebli 280mm....

Opublikowano

Tak napisalem w watku b6d że fotka raczej przodow

Opublikowano

Czy tylne jarzmo 245 podejdzie pod 255?

Opublikowano

a skąd

Opublikowano
a skąd

no to pech, bo ostatnio chyba takie wyrzuciłem z przekonaniem ze to to samo.

Panowie, wężyk hamulcowy przy wejsciu do zacisku przód, ma już oberwaną gumową obudowę i widać strukturę węża, to standard, czy do wymiany?

Gdzie najlepiej dostać takie wężyki?

Mój AWX przy wciśnięciu hamulca tak jakby odcina obroty, zamula auto, czy to normalny objaw?

Opublikowano

kup komplet HEL w oplocie i będzie spokój. DEV sprzedaje.

Sprawdź podciśnienia jak widzisz dziwne zachowania silnika przy hamowaniu.

Opublikowano

zakupiłem zestaw 320&288 będę go pakował do siebie i moje pytanie

chce wymienić P i T na raz ale dotarła do mnie informacja ze najlepiej jak wymienię najpierw Przód a za jakiś czas Tył bo "nie będzie hamulca"- czy tak powinienem zrobić ???

czy jak powiedzmy wymienię przód to będę zmuszony odpowietrzyć tył ??? z moich przemyślęń wychodzi ze tak bo stary płyn będzie w układzie czy wystarczy tylko żebym nowy przepuścił przez układ

i pyt. czy płyn Ate SL moze byc gdzies wyczytałem ze minimum SL6 a najlepiej typ 200

Opublikowano
zakupiłem zestaw 320&288 będę go pakował do siebie i moje pytanie

chce wymienić P i T na raz ale dotarła do mnie informacja ze najlepiej jak wymienię najpierw Przód a za jakiś czas Tył bo "nie będzie hamulca"- czy tak powinienem zrobić ???

czy jak powiedzmy wymienię przód to będę zmuszony odpowietrzyć tył ??? z moich przemyślęń wychodzi ze tak bo stary płyn będzie w układzie czy wystarczy tylko żebym nowy przepuścił przez układ

i pyt. czy płyn Ate SL moze byc gdzies wyczytałem ze minimum SL6 a najlepiej typ 200

Bierz typ200. Jest tani i najlepiej się sprawdza do auta seryjnego:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ok

tylko w mojej okolicy nie maja typ 200 tylko SL6 a jutro chce sie za to zabrać bo mam jedyny wolny weekend w terminarzu

a reszta pytań ???

Opublikowano

a reszta pytań ???

A rusz głową :grin:

Opublikowano

Dev nie miałbyś gdzieś tam osłon na tylne tarczyska 288? prócz Aso?

Opublikowano

były, do wczoraj, zamówił Kolega z Bydgoszczy

Opublikowano

a skad bylo mi to wiedziec? :) toż płacze od 2 dni w obu watkach tu i na B6D, że tragedia stala sie że ktoś mi z rodziny wypiździł te osłony i musze szukac kolejnego kompletu :/ a idź zapuszczam foch :thumbdown:

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

ewentualnie jak bedziesz mial kolejny komplet to za ile byś je puścił?

Opublikowano

osłony poszły w komplecie z jarzmami zaciskami tarczami i klockami

Opublikowano

dev juz nie raz romawialiśmy i znam twoje poczucie humoru

ale odpowiedziec mozesz nic ci sie nie stanie tu jest mega w uj stron do przebicia sie wiem wiem czekam na gotowe ale sam rozumiesz

kolego serfin mam komplet z 3.0 320&288 z osłonami a wiem ze moje zostają jak jutro ogarne się z tymi moimi hamulcami pstrykne foto i ci podesle

Opublikowano

najpierw przód potem tył

płyn Ate Typ200 lub SL6

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ----------

a skad bylo mi to wiedziec? :) toż płacze od 2 dni w obu watkach tu i na B6D, że tragedia stala sie że ktoś mi z rodziny wypiździł te osłony i musze szukac kolejnego kompletu :/ a idź zapuszczam foch :thumbdown:

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

ewentualnie jak bedziesz mial kolejny komplet to za ile byś je puścił?

zapytaj tutaj

tylna tyl piasta audi a4 b7 8E0615611P Z CZUJNIKAM (4432158057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.