Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Ano tak. Na przód w 16tkę idzie wsadzic coś sensownego, ale na tył zostaje tylko 288/12 z B7 Edytowane 17 Grudnia 201411 l przez staniek
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Dev.Zaciski z S4 B5 podejdą do B6? Mam w sumie okazyjnie do kupienia albo z s4 b5 albo s4 b6 wiadomo różnia się srednica tarczy ale z b5 jest dwutłoczkowy a w b6 jedno Które będą lepsze? odpusc sobie dwutłoki, syf
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Turzol odezwij sie jutro do mnie to uzgodnimy szczegóły to jaka w koncu była poprawna odpowiedź ? Buderusa mówił Wandej kilka postów wcześniej
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Ładny ...uj, ale chyba Menda jedna go edytowała przecież bym to zauważył...
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l byłby napis ze edytowane. Dlatego byłem pewny ze to ten knorr mój, bo widziałem że pod Wandejowym Buderusem napisałeś że to nie to
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Nie zawsze wyskakuje info o edycji ale jak znam Wandeja to zanim by do mnie zadzwonił to szybciej by wyslał zaciski Przecież Turzol by nie powtarzał za Wandejem tego samego.
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l ja adwokatem nie jestem, tylko mówie co widze turzol 5min po Wandrzeju dał posta, może nie widział..
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l I ja tez nie widziałem ? trudno, jezeli tak było to Wandej tez ma malowanie ale plakatówkami :polew:
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l No właśnie nie edytowalem nic:decayed: zresztą Turzol sam do mnie napisał żebym się zgłosił po nagrode bo bylem pierwszy. Napisałem mu ze chyba slo podał poprawna odpowiedź no i tyle:wink: Także chyba wygralem:decayed: Rozkrecac zaciski? Tapnięte z SGS5
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l No właśnie nie edytowalem nic:decayed: zresztą Turzol sam do mnie napisał żebym się zgłosił po nagrode bo bylem pierwszy. Napisałem mu ze chyba slo podał poprawna odpowiedź no i tyle:wink: Także chyba wygralem:decayed: Rozkrecac zaciski? Tapnięte z SGS5 yoł, tak było właśnie. Po czym Dev napisał mi, że mam słać zaciski więc lekkie zamieszanie się zrobiło. I co robimy? to musiało być w jednym czasie wysłane bo ja znalazłem info na anglojęzycznej stronie Boscha i od razu wrzuciłem, po czym widziałem tylko post Dev-a że dobra odp pod postem SLO i sądziłem że to on wygrał
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Tomek masz sporo roboty? Bo ja swoje będę montowal na wiosnę także jak tam pasuje. A swoją drogą ta firma zawsze była na plakatach na skoczniach narciarskich w Niemczech. W życiu bym nie pomyślał że robią tarcze:kox: Ferodo tez? Tapnięte z SGS5
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Ferodo ma swoją fabryke, w ChRL. Nie ma problemu, wyślesz na wiosne.
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Wysyłać jeden i drugi. U mnie słowo droższe od pieniędzy. i o take Polske walczyliśmy
Opublikowano 19 Grudnia 201411 l Ferodo ma swoją fabryke, w ChRL. Nie ma problemu, wyślesz na wiosne Ferodo ma swoją fabryke, w ChRL. Nie ma problemu, wyślesz na wiosne. Witam senseja Cały zestaw na przód 320: zaciski, jarzma, tarcze dobre!, klocki i przewody przód i tył w stalówce. Ile taka przyjemność u pana:)? Na priv jak bys napisal:) Bedę dźwięczny