ekonom Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witam, ma ktoś z Was na sprzedaż nowe przewody w stalowym oplocie do tarcz 320 na przód i tył 245 w quattro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emejcz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 ASO albo cięte z metra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 38 minut temu, ekonom napisał: Witam, ma ktoś z Was na sprzedaż nowe przewody w stalowym oplocie do tarcz 320 na przód i tył 245 w quattro ? Pisz do @Wandej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 36 minut temu, Emejcz napisał: ASO albo cięte z metra. ASO nie sprzedaje elastycznych przewodów w stalowym oplocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emejcz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 1 minutę temu, H4mm3R napisał: ASO nie sprzedaje elastycznych przewodów w stalowym oplocie... Nie było napisane, że chodzi o elastyczne. Rozumiałem, że o stalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 2 minuty temu, Emejcz napisał: Nie było napisane, że chodzi o elastyczne. Rozumiałem, że o stalowe. "W stalowym w oplocie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) Mam oplot jak ktoś chce Edytowane 23 Października 2019 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) @Dev @H4mm3R Polecacie jakieś większe heble od zwykłych z s4 345x300? Opcja z a8 odpada z góry mówię nie chce mi się przewijać 368 stron, aby zobaczyć czy coś było pisane Edytowane 23 Października 2019 przez niwet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 5 godzin temu, niwet napisał: @Dev @H4mm3R Polecacie jakieś większe heble od zwykłych z s4 345x300? Opcja z a8 odpada z góry mówię nie chce mi się przewijać 368 stron, aby zobaczyć czy coś było pisane 360/300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 3 godziny temu, Dev napisał: 360/300 z czego te 360? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Godzinę temu, niwet napisał: z czego te 360? No to jest włąsnie dwutłok z A8, pontona [Phateona ] i reszty... 10 godzin temu, niwet napisał: @Dev @H4mm3R Polecacie jakieś większe heble od zwykłych z s4 345x300? Opcja z a8 odpada z góry mówię nie chce mi się przewijać 368 stron, aby zobaczyć czy coś było pisane Pytanie czy chcesz większe czy bardziej skuteczne bo dla jednych liczy się wielkość tarczy dla innych siła hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 4 minuty temu, golden87 napisał: No to jest włąsnie dwutłok z A8, pontona [Phateona ] i reszty... Pytanie czy chcesz większe czy bardziej skuteczne bo dla jednych liczy się wielkość tarczy dla innych siła hamowania Większy zacisk i tarcza, a nie muszą być jakoś super skuteczne, ale żeby były na pewno lepsze niż te od s4 Rozmyślałem nad twoją opcją, ale ciągle tarcza jednak dla mnie za mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 1 minutę temu, niwet napisał: Większy zacisk i tarcza, a nie muszą być jakoś super skuteczne, ale żeby były na pewno lepsze niż te od s4 Rozmyślałem nad twoją opcją, ale ciągle tarcza jednak dla mnie za mała Mi tam wlasnie zalezalo na pozostawieniu tarczy, co by mozna bylo 17 na zime zalozyc. Jedyna dość tanią i skuteczną opcja bedzie ten dwutłok z a8d3 lub pontonów, potem kolejnym stagem byłby taki set jak mój, a na koniec 370 mm na TTRS ale to już kosmiczna kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 4 minuty temu, golden87 napisał: Mi tam wlasnie zalezalo na pozostawieniu tarczy, co by mozna bylo 17 na zime zalozyc. Jedyna dość tanią i skuteczną opcja bedzie ten dwutłok z a8d3 lub pontonów, potem kolejnym stagem byłby taki set jak mój, a na koniec 370 mm na TTRS ale to już kosmiczna kasa. Mi coś się obiło o prosiakach na tarczy 360mm, wiesz coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) 2 minuty temu, niwet napisał: Mi coś się obiło o prosiakach na tarczy 360mm, wiesz coś na ten temat? 6tłok Zacisk Brembo ZR18 na tarczy od Mercedesa ML, ale mało które felgi wejda w ten zacisk Edytowane 24 Października 2019 przez golden87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) 9 minut temu, golden87 napisał: 6tłok Zacisk Brembo ZR18 na tarczy od Mercedesa ML, ale mało które felgi wejda w ten zacisk a nie było coś jeszcze z Panamery Turbo? te prosiaki chyba wszystkie mają to do siebie, że potem problem z upchaniem felgi? tył tylko 330 czy jest coś lepszego? Edytowane 24 Października 2019 przez niwet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 4 minuty temu, niwet napisał: a nie było coś jeszcze z Panamery Turbo? te prosiaki chyba wszystkie mają to do siebie, że potem problem z upchaniem felgi? tył tylko 330 czy jest coś lepszego? Gdyby tak było latwo i przyjemnie to wiekszosc forum by ładowała takie zaciski a nie S4, S4... Na tył ze zwyklym recznym nie ma nic lepszego, mozna by pomyslec o jakis podwojnym zacisku, jeden na reczny i jeden do hamowania ale nie jestem fanem tego typu rozwiazań, pozatym nie masz na przodzie nic dużego puki co, i moglo by byc nieciekawie na mokrym, jakby tył mocniej hamował niż przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) 8 minut temu, golden87 napisał: Gdyby tak było latwo i przyjemnie to wiekszosc forum by ładowała takie zaciski a nie S4, S4... Na tył ze zwyklym recznym nie ma nic lepszego, mozna by pomyslec o jakis podwojnym zacisku, jeden na reczny i jeden do hamowania ale nie jestem fanem tego typu rozwiazań, pozatym nie masz na przodzie nic dużego puki co, i moglo by byc nieciekawie na mokrym, jakby tył mocniej hamował niż przód. To zr18 z tego co widzę raczej odpada jak później mam mieć problemy upchać jakąś fajną felgę, a z dwutłokami z a8 nie jest ponoć nic lepiej i sam zacisk nie jest za ciekawy Z tego co piszesz to opcja od q5 zostaje jedynie, chyba że ktoś poda jakiś fajny zestawik z którym nie będzie problemów upchać felgi, mniejszych niż 19 nie będzie na aucie lato i zima Mam te 345/300, ale według mnie szału nie ma... chyba że mam takie odczucie po czasie Mi się akurat podobają takie opcje na 2 zaciski Edytowane 24 Października 2019 przez niwet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korton555 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 2 godziny temu, niwet napisał: Większy zacisk i tarcza, a nie muszą być jakoś super skuteczne, ale żeby były na pewno lepsze niż te od s4 Rozmyślałem nad twoją opcją, ale ciągle tarcza jednak dla mnie za mała 360mm masz w d3, jest jeszcze 385mm w S8 i W12 (D3), kilku znajomy w klubie a8team zmienialo 360mm na 385mm - wiec moze podejdzie analogicznie, jedynie co to troche wiekszy koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 4 godziny temu, Korton555 napisał: 360mm masz w d3, jest jeszcze 385mm w S8 i W12 (D3), kilku znajomy w klubie a8team zmienialo 360mm na 385mm - wiec moze podejdzie analogicznie, jedynie co to troche wiekszy koszt Tylko im wieksze tarcze i cięższe zaciski damy, tym bardziej fabryczne wspomaganie będzie piszczeć z radości ;-) myśle tu o wadze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi