slo Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 wszystko w pomarańczu ? nie eee, relingi srebro, ew dekory w kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 relingi to kupne jedynie ale tak z Vario gadaliśmy luźno jeszcze raz Bart-S dzia za kratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 felgi mi się podobają ale skoro mówisz że nie będą pasować to ok poszukam coś innego To tylko moje zdanie. Tobie ma się podobać... No owszem owszem Jak gadałem z Vario to co sądzisz o dekorach felgach i relingach dachowych w pomarańczu ? Za dużo rzeczy na raz rozważasz... Złap jeden projekt i go zakończ. Aby bawić się z autem "kolorystycznie" musi być jakaś baza - na zwykłym body B5 takie zabiegi to przerost formy nad treścią. Musi być gleba, fela i masywniejsze nadwozie (S albo RS). Zacznij od zawieszenia i felg a potem zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 felgi mi się podobają ale skoro mówisz że nie będą pasować to ok poszukam coś innego To tylko moje zdanie. Tobie ma się podobać... No owszem owszem Jak gadałem z Vario to co sądzisz o dekorach felgach i relingach dachowych w pomarańczu ? Za dużo rzeczy na raz rozważasz... Złap jeden projekt i go zakończ. Aby bawić się z autem "kolorystycznie" musi być jakaś baza - na zwykłym body B5 takie zabiegi to przerost formy nad treścią. Musi być gleba, fela i masywniejsze nadwozie (S albo RS). Zacznij od zawieszenia i felg a potem zobaczymy. dokładnie tak jak kolega pisze na spokojnie nie wszystko na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 felgi mi się podobają ale skoro mówisz że nie będą pasować to ok poszukam coś innego To tylko moje zdanie. Tobie ma się podobać... No owszem owszem Jak gadałem z Vario to co sądzisz o dekorach felgach i relingach dachowych w pomarańczu ? Za dużo rzeczy na raz rozważasz... Złap jeden projekt i go zakończ. Aby bawić się z autem "kolorystycznie" musi być jakaś baza - na zwykłym body B5 takie zabiegi to przerost formy nad treścią. Musi być gleba, fela i masywniejsze nadwozie (S albo RS). Zacznij od zawieszenia i felg a potem zobaczymy. no dobrze dobrze coś pomyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbol Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No teraz wnętrze trochę ożyło dzięki tym nawiewom teraz tylko dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No teraz wnętrze trochę ożyło dzięki tym nawiewom teraz tylko dekory wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Widzę, że kratki ode mnie już na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Widzę, że kratki ode mnie już na aucie no już dawno kratki są teraz czas na resztę gratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 jak tam rezanie fisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 jak tam rezanie fisa? fis w trakcie poszukiwań miałem jeden ale okazał się uszkodzony :facepalm:szukam szukam najpierw maska i zderzak idzie pod pistolet ---------- Post dopisany 25-03-2013 at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany 23-02-2013 at 22:10 ---------- No to czas na lekkie odświeżenie tematu :wink: Tydzień temu wleciał LPG STAG w skład wchodzi: Reduktor: OMUL CPR ZBIORNIK: 51 litrów UKŁAD STERUJĄCY: 4ECO WTRYSKI: REG FAST by OMV Z tego zestawy jestem bardzo zadowolony:wink: Oraz także po długim poszukiwaniu wpadł VDO licznik z FISEM w 100% sprawnym:kox: dodatkowo posiadające ramki CHROM za zegary tak wyglądał stary licznik: A został zamieniony na to: Wybaczcie że taka jakoś zdjęć ale robione były pilotem:facepalm: Podziękowania dla maudi za podłączenie FIS i za manetkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wtryski OMVL Reg Fast o ile dobrze widze Instalka jak u mnie, tylko mam inny reduktor Jak sie spisuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 kolego wtryski to żadne UMUL REG tylko REG FAST by OMVL, rozbierane przeze mnie na czynniki pierwsze:naughty: do rzędówki w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wtryski OMVL Reg Fast o ile dobrze widze Instalka jak u mnie, tylko mam inny reduktor Jak sie spisuje ? Spisuje się znakomicie nie przerywa dobrze śmiga przy dużych prędkościach zwija się tak samo jak bena także nie mam na co narzekać ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- kolego wtryski to żadne UMUL REG tylko REG FAST by OMVL, rozbierane przeze mnie na czynniki pierwsze:naughty: do rzędówki w sam raz Dobra zmienione thx za poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbol Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 O to teraz jazda za grosze Nieźle poszedłeś do przodu a gdzie zakładałeś gaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 O to teraz jazda za grosze Nieźle poszedłeś do przodu a gdzie zakładałeś gaz? Gaz zakladalem w Poznaniu i opłacało się wjechać nawet te 70 km żeby założył dobrak i w miarę tania instalację ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flin Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Cacy Powodzenia w dalszym modzeniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ile Ci pali ? Mam te same wtryski i u mnie nie cieli osłony. A u Ciebie chyba wycięte jest o ile dobrze widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ile Ci pali ? Mam te same wtryski i u mnie nie cieli osłony. A u Ciebie chyba wycięte jest o ile dobrze widzę cieli cieli tak na 100 km pali około 11-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 U Mnie dało radę bez cięcia Spalanie tak jak i u mnie 11-12 przy deptaniu więcej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi