Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 siedzi jak u mnie i mnie się podoba no i pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 17 albo 18 cali by się przydało to by troszkę wygląd polepszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ile to obniża ? kurde słabo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 17 albo 18 cali by się przydało to by troszkę wygląd polepszyło w planach coś jest ale powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 na nasze drogi i do codziennego użytku wydaje się dobrym kompromisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ile to obniża ? kurde słabo coś może to dlatego że 15 muszę do Bartka odezwać się bo zaproponował przymiarkę swoich kół ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- na nasze drogi i do codziennego użytku wydaje się dobrym kompromisem nie wiem zobaczymy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 arek no nie poszalałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 arek no nie poszalałeś Ja mówiłem robię wszystko w miarę możliwych swoich kosztów powoli a do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 no ale dwa razy będziesz zawiechę zmieniał ? zbieżność ustawiłeś po zabiegu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 no ale dwa razy będziesz zawiechę zmieniał ? zbieżność ustawiłeś po zabiegu ? Zawiecha mam 2 wahacze chyba do wymiany a zbieżność była ustawiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Arek grube mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja na springach pojezdziłem z miesiac i sprzedałem bo mało byłło , no ale wiadomo hajsu sie nie wyczaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Arek ! wkońcu , myslałem że allroad na stałe wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Usiadło tak chyba -40mm równo przód i tył. Live trzeba zobaczyć bo na zdjeciach słabo widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 chyba że arek w serii miał jakies terenowe sprężyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 panowie czepiacie się usiadła całkiem ok dla porównania mój sedan na 1BE na tych samych felgach i też bez dekli ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- teraz musisz uważać na każdy krawężnik bo urwiesz zderzak no i zimą w błocie pośniegowym , pewno będziesz wymieniać osłonę w zimę jak ja i slo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Podstawowa sprawa to zmierzyć ile jest przed montażem zestawu obniżającego no i po montażu. Mamy takie dane? Przymiarkę felg możemy zrobić w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Arek grube mody a jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Arek grube mody Ja robię tak jak mogę nie robię na łeb i szyje ---------- Post dopisany at 06:37 ---------- Poprzedni post napisany at 06:36 ---------- Ja na springach pojezdziłem z miesiac i sprzedałem bo mało byłło , no ale wiadomo hajsu sie nie wyczaruje dokładnie popieram ---------- Post dopisany at 06:37 ---------- Poprzedni post napisany at 06:37 ---------- Arek ! wkońcu , myslałem że allroad na stałe wita takie były plany Michał ---------- Post dopisany at 06:38 ---------- Poprzedni post napisany at 06:37 ---------- Usiadło tak chyba -40mm równo przód i tył. Live trzeba zobaczyć bo na zdjeciach słabo widać Zapraszam Rafciu albo w czwartek ---------- Post dopisany at 06:38 ---------- Poprzedni post napisany at 06:38 ---------- chyba że arek w serii miał jakies terenowe sprężyny to były sprężyny od allroada ---------- Post dopisany at 06:39 ---------- Poprzedni post napisany at 06:38 ---------- panowie czepiacie się usiadła całkiem ok dla porównania mój sedan na 1BE na tych samych felgach i też bez dekli http://s18.postimage.org/bnrj2gdqx/Zdj_cie041.jpg http://s18.postimage.org/4ltlg9a55/Zdj_cie042.jpg ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- teraz musisz uważać na każdy krawężnik bo urwiesz zderzak no i zimą w błocie pośniegowym , pewno będziesz wymieniać osłonę w zimę jak ja i slo usiadła usiadła ale na 15 inaczej wygląda to niż na 18:wink: ---------- Post dopisany at 06:39 ---------- Poprzedni post napisany at 06:39 ---------- Podstawowa sprawa to zmierzyć ile jest przed montażem zestawu obniżającego no i po montażu. Mamy takie dane?Przymiarkę felg możemy zrobić w weekend. z Chęcią Bartku ale w week pracuje ---------- Post dopisany at 06:40 ---------- Poprzedni post napisany at 06:39 ---------- Arek grube mody a jak... A ile to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ładuj jakąś fele teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi