turzol Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Akjam obie podejda do kiery. Mam zestaw nr2 u siebie, nawet te same numerki Wysłane z mojego MT11i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No to wszystko jasne. W takim razie też wybiorę zestaw drugi bo ta poducha z chromem jest jakaś fajniejsza jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Panowie jest jakaś różnica w poduchach z B7 do kierownic 4 i 3 ramiennych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jest różnica w poduszkach B7, mają wycięcia pod trzy lub cztery ramiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania_85 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jakimi śrubami przymocowana jest osłona stacyjni? Próbowałem je dzisiaj odkręcić, ale nic nie chciało wejść w śrubę i nie udało mi się zdjąć tej osłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszxxx Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jakimi śrubami przymocowana jest osłona stacyjni? Próbowałem je dzisiaj odkręcić, ale nic nie chciało wejść w śrubę i nie udało mi się zdjąć tej osłony jest albo mały torx, nie pamietam rozmiaru, albo krzyżak, poswiec latarka i powinienes zobaczyc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jakimi śrubami przymocowana jest osłona stacyjni? Próbowałem je dzisiaj odkręcić, ale nic nie chciało wejść w śrubę i nie udało mi się zdjąć tej osłony jest albo mały torx, nie pamietam rozmiaru, albo krzyżak, poswiec latarka i powinienes zobaczyc.. Tam idzie Torx T8 no i musi być trochę dłuższy z 8 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja sie spotkalem z dwoma rodzajami srub. Najczesciej jest torx chyba 15 , ale kilka razy byly tam sruby na krzyzak , wiec jak Lukasz pisze przyswiecic a wszystko sie wyjasni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania_85 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No właśnie zaglądałem tam i moim zdaniem była to jasna śruba imbusowa (na oko ok 4-3), ale żaden klucz nie chciał podejść - albo mam takiego zeza, albo faktycznie był to torx:wink: ---------- Post dopisany 10-04-2013 at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2013 at 08:04 ---------- Ja sie spotkalem z dwoma rodzajami srub. Najczesciej jest torx chyba 15 , ale kilka razy byly tam sruby na krzyzak , wiec jak Lukasz pisze przyswiecic a wszystko sie wyjasni. Niestety 15, ani 10 nie podchodzą, a tylko takie udało mi się wczoraj kupić. Dzisiaj jadę kupić długą 8, bo te co mam nie podchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Niestety 15, ani 10 nie podchodzą, a tylko takie udało mi się wczoraj kupić. Dzisiaj jadę kupić długą 8, bo te co mam nie podchodzą u mnie właśnie była 8 torx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sory to torx 8 byl faktycznie. Teraz spojrzalem na swoj klucz bo mam dorobiony do tego celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania_85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Sory to torx 8 byl faktycznie. Teraz spojrzalem na swoj klucz bo mam dorobiony do tego celu Potwierdzam. Faktycznie torx 8. Odpowiednio długie klucze udało mi się dostać w realu i w połączeniu z moim zestawem udało się odkręcić obudowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Czy taka poduszka podejdzie pod kiere z b7 moduł Q 8k0 880 201 F 6PS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie czy przed zmianą kierownicy odpinać akumulator. Gdzie w VCDSie zakodować multifunkcję pod navi RNS-E po zmianie kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Odepnij mase ===> http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-rns-e-7428/index114.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Sorry, źle się wyraziłem. Z kodowaniem pod RNS-E dam sobię radę bez problemu, ale czy jeszcze gdzieś trzeba robić adaptację nowej kierownicy (np. przypisanie VIN do poduszki)?? I czy ktoś jest już wstanie odpowiedzieć jak w końcu jest z tą detonacją poduszki z kierownicy z B7 w B6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Tu masz wszystko opisane ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-modulu-kierownicy-tempomat-kierownice-multifunkcyjna-15393/index98.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Kurcze im więcej czytam, tym więcej mam wątpliwości co do instalacji nowej kierownicy. Głównie chodzi o względy bezpieczeństwa i to, że w B6 raczej poduszka z B7 nie wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 panowie a czy kiera z rs4 b7 pasi p$p do b7 glownie chodzi o multifunkcje,koles ma kiere z multi i chce wziasc odemnie rs4 b7 ale niewiem czy multi bedzie dzialac u niego i wszystko bedzie p$p....pomijajac montaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie bedzie działac MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi