Kowi87 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Teraz to może głupio zapytam ale nie kumam z tymi zlotami... to kiedy wkońcu jest to w Nysie.... bo w ninformacji są 3 miejscowki ... ?????????? Zrobili taka serie spotów, one sie nie pokrywaja datami ze sobą
kaju Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 dlaczego ? bedzie smietanka z battalionu:naughty: To kto się jeszcze zapowiada??
Mario22 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Teraz to może głupio zapytam ale nie kumam z tymi zlotami... to kiedy wkońcu jest to w Nysie.... bo w ninformacji są 3 miejscowki ... ?????????? Zrobili taka serie spotów, one sie nie pokrywaja datami ze sobą OK czyli ja czekam na Nyse ...
Kowi87 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Wszystkie mordy ze wschodu:naughty:
kaju Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 A z zachodniej strony ktoś leci oprócz mnie? Maxcudo coś tutaj pisał, gwerty też coś wspominał... Ciekawe jak to wyjdzie.
moskal Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 dlaczego ? bedzie smietanka z battalionu:naughty: Podjade w sobote z moimi dziewczynami bo cały czas mam gadane , ze nigdzie ich nie biore Bede miał kierowce wiec moge "pompować"
anetka. Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 no to teraz ogłoszenia parafialne ze strony organizatora kilka lat temu ten zlot to było tylko VW... z biegiem czasu, czyli od przeniesienia się na Moto Parka Ułęż impreza przerodziła się w ogólnoVAGowa z roku na rok jest coraz więcej Audiczek jak i Seatów. Skoda jakoś żyje swoim życiem ;p Jeżeli chodzi o koszty wjazdu, cena jest ta sama od początku... pomyślcie ile kosztuje wynajęcie terenu, sprzętu na ćwiartkę, agregatów, żeby to ogarnąć ... nie mówiąc o innych kosztach O_o MajóVWka ma swój klimat, jest organizowana bodajże od 93 roku... Jeżeli chodzi o ćwiartkę... a w tym roku dodatkowo zapewniamy wolne przejazdy więc każdy będzie mógł sprawdzić swoje autko W tym roku mocno współpracujemy z organizatorami Nysy i Bielawy - stąd pomysł cyklu VAG DAYS. Jeżeli chodzi o koszty wjazdu, wszelkie info macie na stronie majóvwki. Również tam znajdziecie plan imprezy, który może ulec jeszcze zmianom. Macie pytania - słucham i postaram się odpowiedzieć
Krycha Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 dlaczego ? bedzie smietanka z battalionu:naughty: Podjade w sobote z moimi dziewczynami bo cały czas mam gadane , ze nigdzie ich nie biore Bede miał kierowce wiec moge "pompować"
anetka. Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Deklaracje wjazdowe są już do pobrania na stronie głównej zlotu
mrogal Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ja już się boje tego zlotu bedziesz pił?
Kowi87 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 ja już się boje tego zlotu bedziesz pił? co roku chodzi nachlany:grin:
anetka. Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Zapisy do wyścigów na 1/4 mili prosimy przesyłać na [email protected] podając jak najdokładniejsze dane swoje (Imię , Nazwisko, Adres , Nick) oraz auta (marka, model, silnik, numer rejestracyjny
Krycha Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja już się boje tego zlotu bedziesz pił? chyba
Krycha Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 kowi w tym roku odstaw auto i chodź z nami
Kowi87 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 kowi w tym roku odstaw auto i chodź z nami w tym roku to ja tam movie nakręce:slina: zeby było widać bardziej audiczki niz golfiny:banan: jak bedzie tyle narodu co sie zapowiedziało to bede nocował tylko klemy z aku co by głupot nie powyczyniać
anetka. Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 MajóVWkowe promo ujrzało światło dzienne enjoy ! http://vimeo.com/39585150
sasza Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Trzeba by zajechać poliftem w tym roku. Kto z lubelskiego wbija ? Zbierzemy ekipę i razem wjedziemy na zlot.
Rekomendowane odpowiedzi