Wihajster Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 no to pieknie pojechali.szkoda,że nie można sobie ustawić wlasnej listy kanałów
Hugo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Właśnie przedłużyłem dziadkowi umowę, którą miał w Cyfrze+ i swoją, którą przedłużałem w N w styczniu
qleec Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Właśnie przedłużyłem dziadkowi umowę, którą miał w Cyfrze+ i swoją, którą przedłużałem w N w styczniu Pochwal się co miałeś a co dostałeś
Hugo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Właśnie przedłużyłem dziadkowi umowę, którą miał w Cyfrze+ i swoją, którą przedłużałem w N w styczniu Pochwal się co miałeś a co dostałeś W Cyfrze był pakiet za 39zł i taki został. W N miałem FULL, ale nie korzystałem z tego i w styczniu przesiadłem się na pakiet za 59zł+20zł MR. Teraz wziąłem ten sam pakiet przez 9 pierwszych miesięcy 49zł+20zł MR i kolejne 9 miesięcy 59zł+20zł MR
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Zeby nie bylo, ze tyle chwale to na firmowym mieszkaniu zniknely mi kanaly, mialem optimum a teraz brak mi bbc discovery i jeszcze kilku, moze cos sie musi aktywowac
pablo_9 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ale ludzie jadą po tym zlepku, który powstał Zmuszanie do migracji z n do nc+ - Forum platformy nc+ :: forum HD
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Zeby nie bylo, ze tyle chwale to na firmowym mieszkaniu zniknely mi kanaly, mialem optimum a teraz brak mi bbc discovery i jeszcze kilku, moze cos sie musi aktywowac ta aktywacja dotyczy Discovery i BBC w HD.. też myślałem, że mi zniknęły. powyżej 200 kanału z tego co pamiętam są te kanały w SD - wczoraj oglądałem
luck109 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Macie czytajcie.... i.... i nie wiem co... Wykop.pl - Zobacz: Tym razem o tym jak wyglądały szkolenia nC+ i jak traktowano pracowników BUT WHY?: Oj nie tak, nc+, nie tak... Jednak przymusowa migracja do nc+? Uwaga na wyższe rachunki i przedłużenie umowy! - nc plus, Cyfra Plus, n | media2.pl
Mike_G_A4 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Zeby nie bylo, ze tyle chwale to na firmowym mieszkaniu zniknely mi kanaly, mialem optimum a teraz brak mi bbc discovery i jeszcze kilku, moze cos sie musi aktywowac ta aktywacja dotyczy Discovery i BBC w HD.. też myślałem, że mi zniknęły. powyżej 200 kanału z tego co pamiętam są te kanały w SD - wczoraj oglądałem Dzieki juz sie balem ze po "Gorączce Złota" w czwartek na discovery
jedrekx Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 wczoraj dokładniej sprawdzałem. BBC Knowledge 268, Discovery 269
Wihajster Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Nie ma sie co napalac na nc+.Ceny maja z kosmosu. Poczekac aż spokornieją i pójda po rozum do głowy
aborygen Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ja dzisiaj dostałem pisemko z cyfry że od 01.07.2013 mój obecny abonament będzie wynosił 119 zł (teraz mam 66 zeta) hahaha ale sobie żarty robią mogę zerwać umowę ale muszę w ciągu 14 dni od otrzymania tego pisma ja wypowiedzieć jutro wysyłam wypowiedzenie
moicz Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ja też właśnie dostałem pismo z nc+ że od 1.05.2013 mój abonament będzie wynosił 149 zł(obecnie 99) porażka i do 19 kwietnia mogę wypowiedzieć umowę.
NYNA Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Ciekawe co zrobią jak im faktycznie większość ludzi wypowie te umowy. Znając życie dopiero po otrzymaniu pisma z wypowiedzeniem umowy oddzwonią z konkretną ofertą.
NYNA Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Wzoru chyba nie ma. Ja pisałem na zwykłej kartce.
moicz Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 jest coś takiego Wypowiedzenie umowy o abonament Telewizja N - Pokazywarka.pl czytam raz jeszcze regulamin tak bardziej dokładnie,bo może coś pominąłem jednak się je**** patrzyłem na złą tabelkę (dla abonentów którzy mają na czas "nieoznaczony") dostałem ofertę PLATINUM o wartości 119 zł w cenie 99 zł czyli generalnie tak jak miałem plus doszło mi sporo CANAL+
Hugo Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Idziesz ze starą umową z N i w punkcie z automatu robią wypowiedzenie i dostajesz potwierdzenie na kartce.
Michał Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Dostałem dzisiaj listownie ofertę nc+ i pobieżnie ją przejrzałem:facepalm: Dotychczas w N miałem abonament 59pln+20pln multiroom, oferta NC+ na 18 miesięcy to 79pln podstawowo + opłaty za multiroom... zamiast Npremium na pół roku dali Canal+ na dwa miesiące:polew: Chyba zdrowo ich pojebało, moicz dzięki za linka:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi