szczuraz Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Panowie mialem rok czasu spokoj z glonami teraz zazielenily mi sie szyby. Swiatlo caly czas takie samo wegiel i potas dawkowany bez zmian. O co biega ? Mam teraz wiecej mchu jawajskiego to jedyna zmiana. nadane z nory szczura
Kshyhu87 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Robiłes testy wody?? Podaj jakieś parametry...
szczuraz Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Jedyny parametr jaki mam to temperatura 26'C nadane z nory szczura
ROBERT Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Kiedyś już tu chyba wklejałem zdjęcie roślinniaka to teraz po zmianie biotopu na malawi też się pochwałę :-) Ja też jestem "w trakcie przejścia" na Malawi Zgłębiam moją wiedzę na temat tego biotopu bo nigdy jeszcze nie miałem jeszcze Pyszcaków ( akwarystyką zajmuję się koło 25 lat )
Kshyhu87 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Ryby są super ja u siebie mam maingano i saulosi :-) polecam klub malawi znajdziesz tam wszystko ;-)
ROBERT Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Ryby są super ja u siebie mam maingano i saulosi :-) polecam klub malawi znajdziesz tam wszystko ;-) Też chcę te rybki co wymieniłeś + rdzawe Właśnie na Klub Malawi zgłębiam wiedzę
Kshyhu87 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Też myślałem nad 3 gatunkami ale mam 240litrów baniak i zdecydowałem się na 2 gatunki na początek :-D
ROBERT Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Też myślałem nad 3 gatunkami ale mam 240litrów baniak i zdecydowałem się na 2 gatunki na początek :-D Ja też mam 240 l ale proste , cały komplet od Diversa ( Ty chyba też ? ) Te kamienie to serpentynit ? Światełko są to moduły LED 5630 Samsunga czy naświetlacze LED ? Edytowane 26 Października 2014 przez ROBERT
Kshyhu87 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Wromak ;-) kamienie to serpentynit a ledy to jakieś 3W chińczyki 12000K z kolimatorami skupiającymi ;-) taka samoróbka mała ;-)
A4_Dominik_WAW Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Akwarium fajna sprawa przechodziłem przez większość gatunków kończąc na paletkach fajne zachowanie miały księżniczki z burundii że tak powiem były charyzmatyczne ciekawe było również rozmnażanie glonojadów, miałem na to sposób który nigdy nie zawiódł niczym na zawołanie
szakal222 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Akwarium fajna sprawa przechodziłem przez większość gatunków kończąc na paletkach fajne zachowanie miały księżniczki z burundii że tak powiem były charyzmatyczne ciekawe było również rozmnażanie glonojadów, miałem na to sposób który nigdy nie zawiódł niczym na zawołanie Ja probuje je rozmnozyc i nie chca cholery Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
ryba85 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Akwarium fajna sprawa przechodziłem przez większość gatunków kończąc na paletkach fajne zachowanie miały księżniczki z burundii że tak powiem były charyzmatyczne ciekawe było również rozmnażanie glonojadów, miałem na to sposób który nigdy nie zawiódł niczym na zawołanie jak rozmnarzałes te glonojady?i jak poznac samca i samice?
chudineze Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 samiec ma zazwyczaj rogi tak jak ten osobnik a samica tak wygląda Rozmnaża się dosyć łatwo wstawić im orzecha kokosowego lub coś podobnego i już mamy ikrę gorzej jest utrzymać maluchy
ryba85 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 czyli mam samice.trzeba kupic samca.tylko czy beda miec w sklepach?tego orzecha to pewnie z jakąś dziurą?
chudineze Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak jak iglo Albo jakaś ozdoba z jednym wejściem
ryba85 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 aha.ok.bede cos myslał o tym.gupiki i mieczyki mi sie ladnie kocą.
szczuraz Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 U mnie bocja kontroluje populacje. Wszystko mniejsze od neona to pokarm [emoji23] [emoji23] [emoji23] nadane z nory szczura
ryba85 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 pany jak nazywa sie ten glonojad?sory za jakosc zdjec,
Rekomendowane odpowiedzi