Nosfer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Napisałem już koledze pw, ale dzięki Bubcio Jesteście Słitaśni
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Napisałem już koledze pw, ale dzięki Bubcio Jesteście Słitaśni tylko bez giejni tutaj :gwizdanie:
kaniewiak Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam kolego TOM77!!! Dostałem cynka od kolegi AKJAM o możliwości doradztwa w sprawach wyboru i kupna części na przykład do mojej . Po konsultacji z kolesiami na forum i własnego ucha :> chyba muszę wymienić łożysko ( huczy, buczy przy skręcie w prawo - w lewo jest cisza ) z prawej stony przodu ( ale lepiej pewnie oba ) no i na tarcze myślę że czas przyszedł razem z klockami z czujnikiem. Na tarczach na górze jest już rant dosyć dosyć.
koloarz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Dołączyłem do grona szczęśliwców robiących zakupu u Tomka Polecam wszystkim klubowiczom Pozdr.
TOM77 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Napisałem już koledze pw, ale dzięki Bubcio Jesteście Słitaśni No bez takich mi tu
Tzieland Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kolego ile za olej Mobil Super S Turbodiesel 4L + filtry MANN/Knecht (oleju i powietrza) + wysylka na pomorze, o odpowiedz prosze na PRIVa
daniel-84 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam Ja również polecam wszystkim zakupy u Tomka. Kupilem u niego zestaw rozrządu do A4 1.9 AFN. Ceny tańsze niż na allegro, z pewnego źródla, od konretnej osoby. Jak coś będzie trzeba kupić do auta to tylko u niego. Pozdrawiam
Grzegorz76 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam. Można prosić o ceny części do mojego traktora? łączniki stabilizatora 8D0 505 465 - strona lewa 8D0 505 466 - strona prawa amortyzator b 8D5 513 029 D Z góry dzięki. Pozdrawiam.
andrzej1706 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 dziękuje Tomek wszystko doszło w jak najlepszym porzond ku jutro montaż ceny super pozdrawiam :>
romek912 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja również dziękuje, paczuszka doszła a w niej to co być powinno Pozdr. :good:
Galec Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam, mam pytanko w jakiej cenie były by klocki hamulcowe Ferrodo DS Performance na przód , i jakieś tarcze do tego nacinane albo nacinane i nawiercane. Tarcze 288 mm a klocki z czujnikami Pozdrawiam Galec
kaniewiak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam TOM77!!! Chciałbym zakupić parę rzeczy, o których wcześniej już wspominałem ( łożysko, tarcze przód i tył oraz klocki przód i tył ). Teraz pozostała tylko kwestia ceny i kontaktu do zapłaty. Czekam na odpowiedź. Dzięki i pozdrawiam.
TOM77 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam TOM77!!! Chciałbym zakupić parę rzeczy, o których wcześniej już wspominałem ( łożysko, tarcze przód i tył oraz klocki przód i tył ). Teraz pozostała tylko kwestia ceny i kontaktu do zapłaty. Czekam na odpowiedź. Dzięki i pozdrawiam. Wiadomość wysłana na maila.
Zmija Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Szybko sprawie no i te ceny. i przy okazji odbioru osobistego poznalem osobiscie Pozdrawiam:) POLECAM
kubik80 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam Również dołączyłem do grona zadowolonych klientów "TOM77" Oczywiście części pierwsza klasa i to w bardzo dobrych cenach,profesionalna obsluga i doradztwo, błyskawiczna przesyłka, a co najważniejsze bardzo dobry kontakt i podejście do klienta. Polecam wszystkim. TOM77 dziękuję za doradzwo cały zestawik juz smiga i powolutku sie dociera pozdrawiam
suwerus Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Cześć, Dołączyłem do zadowolonych klientów Tomka. Polecam wszystkim. Profesjonalna obsługa i oczywiście super ceny. Dodatkowo doradzi jak sa jakieś wątpliwości. Zakupiłem tarcze i klocki (ATE) do mojej A4 B7 Avant. Juz zmieniłem i smigam. Spisują się super. Dzięki Tomek Pozdro Piotr (Suwerus)
pawel1985 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 kolejne udane zakupy u Tomka , ceny części niższe niż u konkurencji szybka przesyłka czyli pełna profeska
drzewoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja dzisiaj również dołączyłem do zadowolonych klientów Tomka!! Części pierwsza klasa w bardzo dobrych cenach, profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt oraz błyskawiczna przesyłka!! Napewno nie były to moje ostatnie zakupy u niego. Polecam wszystkim!! Dzięki Tomek!! Pozdrawiam!!
PIXI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Panowie , jak zwykle wielki szacun dla TOM77 za pomoc, można w ciemno powiedzieć że jeśli to tylko u Kolegi Polecam serdecznie BTW: Spóżniłem się parenaście minutek 2 lata mineło od założenia tematu ..... :gwizdanie:
kaniewiak Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dzięki TOM77 za części . Świetny kontakt, super ceny i wysyłka express!!! :oklaski: Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi