Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Części w super cenach, jeszcze większy asortyment, elastyczne warunki sprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, potrzebuje wycenę całego sprzęgła razem z dwumasem do forda galaxy, 1.9 PD 116km, 6tka skrzynia, 2001, SAchs, lub luk prosze o odp na PW

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć, interesuje mnie sworzeń wahacza do VW Bora 4motion, silnik ASZ, prawa strona przód-aczkolwiek chyba są takie same po obu stronach.

Mogg, febi lub lem, odbiór jak zawsze w Zielonce. pozdr

Opublikowano

Tomaszu, posłałem Ci e-maila z zamówieniem.

Wysłana odpowiedź..

Przy okazji moja prośba, aby dzwonić w pilnych sprawach, ponieważ na tą ilość pw, które dostaje ostatnio nie jestem w stanie odpisywać na bieżąco :(

Opublikowano

Tomek,

tarcze tył do zacisku 288 mm z A4 B7 (2.7/3.0 tdi) + klocki

Jakich producentów i w jakich cenach proponujesz?

Opublikowano

Tarcze gładkie mam na myśli

Opublikowano

Towar dotarł ekspresowo, dzięki wielkie :notworthy:

Jedna tylko uwaga. Dziwne, ale zaczep do tylnej wycieraczki nie pasował - całe szczęście nie wyrzuciłem starej :rolleyes:

Opublikowano

Towar dotarł ekspresowo, dzięki wielkie :notworthy:

Jedna tylko uwaga. Dziwne, ale zaczep do tylnej wycieraczki nie pasował - całe szczęście nie wyrzuciłem starej :rolleyes:

To rzeczywiście dziwne, jak to dobrze, że masz szczęście :decayed:

Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

Ekspresowa transakcja i super ceny!! POLECAM!

Opublikowano

jak zwykle :good:

dzięki TOM :hi:

Opublikowano

witam ,potrzebuje do swego autka b6 z 2003r MOTUL -5L ,FILTRY OLEJU,POWIETRZA,PALIWA FIRMY MANN ORAZ FILTR KABINOWY WĘGLOWY BOSCHA ,nadmienię iż interesują mnie ceny u pana i może pana propozycje innych marek . Na olej liczę na pana wiedzę ale chyba z normą 505.01 musi być jak sądzę ,czekam na informację z pana strony -pozdrawiam i dziękuję :good:

Opublikowano

Witam :hi:.Przewody zapł. już dotarły interesy z TOM77 to czysta przyjemność atrakcyjne ceny oraz b.szybka wysyłka :good: :good: :good:

TOM77 dziękuję oraz Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziękuję Tomku za udaną transakcję :notworthy:

Jak zwykle wszystko :good::good::good:

Opublikowano

Zostawiłem na PW zamówienie. :)

Opublikowano

Potrzebuję poduszkę pod skrzynię biegów strona pasażera. Rocznik 1999 po lifcie, skrzynia manualna 5-biegowa, silnik benzynowy 1,8.

Opublikowano

Dzięki Tomek jak zwykle pełen profesjonalizm odezwę się nie długo po amortyzatory pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam

potrzebuję poduszkę pod silnik (prawa bez czujnika), i poduszkę pod skrzynię biegów (manual) - intersują mnie, zgodnie z forumowymi zaleceniami, tylko oryginały