Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 strasznie mi skrzypi pedał sprzegła w momencie naciskania.doprowadza mnie to do szalu.Jest tam jakas sprezyna czy cokolwiek co mozna przesmarowac byle pomoglo??
Viking Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 musisz dokładnie określić pochodzenie skrzypienia czy czasem nie ze sprzęgła a może to docisk lub łożysko oporowe......
_siwy_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 U mnie jak wciskam sprzęgło to skrzypi fotel... a nie pedał
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 z tego co wiem nawet po sobie to w A4 jest problem z tymi fotelami bo po pewnym czasie zaczynaja sie bujac na ostrych zakretach ale zeby skrzypial cos ty na nim robil :mrgreen:
Hugo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 z tego co wiem nawet po sobie to w A4 jest problem z tymi fotelami bo po pewnym czasie zaczynaja sie bujac na ostrych zakretach ale zeby skrzypial cos ty na nim robil :mrgreen: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
dark79 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 że niby jak :?: :?: pragnienie i Sprite
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hugo ale to leon no ale o to mi chdozilio
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2006 napewno pedal bo to ze srodka wyraznie slychac.Jak stoje bez wlaczonego silnika i naciskam tez skrzypi.Ale to jest flustrujace :razz: Fotel napewno to nie robi
Viking Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 sprawdż mocowanie pedału.......sworzeń przesmaruj.......
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jak sie zrobi pogoda to tam zajrze bo tam jest tez jakas zabudowa ktora najpierw trzeba odkrecic zeby dojsc do tych pedalow
sardo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 4 śrubki, 2 przy bezpiecznikach i 2 z .przodu, prawa ilewa strona kolumny. A smarowanie spręrzyny nic nie da u mnie skrzypiał tłoczek który jest właśnie za tą spręrzyną na samym końcu
sisi1977 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 viking napisał:"musisz dokładnie określić pochodzenie skrzypienia czy czasem nie ze sprzęgła a może to docisk lub łożysko oporowe......" i u mnie właśnie skrzypi w skrzyni jak to zlikwidować?????
Wihajster Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 viking napisał:"musisz dokładnie określić pochodzenie skrzypienia czy czasem nie ze sprzęgła a może to docisk lub łożysko oporowe......" i u mnie właśnie skrzypi w skrzyni jak to zlikwidować????? chłopie to bylo 1,5 roku temu juz dawno nie skrzypi
Rekomendowane odpowiedzi