Skocz do zawartości
IGNOROWANY

pedal sprzęgła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strasznie mi skrzypi pedał sprzegła w momencie naciskania.doprowadza mnie to do szalu.Jest tam jakas sprezyna czy cokolwiek co mozna przesmarowac byle pomoglo??

Opublikowano

musisz dokładnie określić pochodzenie skrzypienia czy czasem nie ze sprzęgła a może to docisk lub łożysko oporowe......

Opublikowano

z tego co wiem nawet po sobie to w A4 jest problem z tymi fotelami bo po pewnym czasie zaczynaja sie bujac na ostrych zakretach ale zeby skrzypial cos ty na nim robil :mrgreen:

Opublikowano
z tego co wiem nawet po sobie to w A4 jest problem z tymi fotelami bo po pewnym czasie zaczynaja sie bujac na ostrych zakretach ale zeby skrzypial cos ty na nim robil :mrgreen:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: leonfuck.gif

Opublikowano

że niby jak :?: :?: pragnienie i Sprite :lol::lol:

Opublikowano

Hugo ale to leon no ale o to mi chdozilio :lol::lol::lol:

Opublikowano

mi nawet po takim czymś nie skrzypi :lol::lol::lol:

Opublikowano

napewno pedal bo to ze srodka wyraznie slychac.Jak stoje bez wlaczonego silnika i naciskam tez skrzypi.Ale to jest flustrujace :razz: Fotel napewno to nie robi :grin:

Opublikowano

sprawdż mocowanie pedału.......sworzeń przesmaruj.......

Opublikowano

jak sie zrobi pogoda to tam zajrze bo tam jest tez jakas zabudowa ktora najpierw trzeba odkrecic zeby dojsc do tych pedalow :grin:

Opublikowano

3 srubki i masz zdjeta ta oslone :wink:

Opublikowano

4 śrubki, 2 przy bezpiecznikach i 2 z .przodu, prawa ilewa strona kolumny. A smarowanie spręrzyny nic nie da u mnie skrzypiał tłoczek który jest właśnie za tą spręrzyną na samym końcu

Opublikowano

viking napisał:"musisz dokładnie określić pochodzenie skrzypienia czy czasem nie ze sprzęgła a może to docisk lub łożysko oporowe......" i u mnie właśnie skrzypi w skrzyni jak to zlikwidować?????

Opublikowano

viking napisał:"musisz dokładnie określić pochodzenie skrzypienia czy czasem nie ze sprzęgła a może to docisk lub łożysko oporowe......" i u mnie właśnie skrzypi w skrzyni jak to zlikwidować?????

chłopie to bylo 1,5 roku temu juz dawno nie skrzypi :D