WhyMe? Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Przedstawiam wam moją B5tkę, bez szału ale daje radę. Stary przedlift trochę odbudowany i przywrócony do jakiegoś stanu. Przewijamy w dół i oglądamy Aktualnie lato 2013 jest tak: GALERIA MODYFIKACJE - Lampy przód po lifcie - Lampy tył po lifcie - Białe migacze - Podświetlenie tablicy led smd - Ksenon cyfrowy K600 - Relingi chromowane - Czarna roleta bagażnika - Radio syphony - 2DIN z grzanymi zicami - Zegary FIS polift białe - Ramki JOM zegarów - Podświetlane kratki nawiewów - Pakiet oświetlenia led - Obszycie kierownicy, mieszka i ręcznego dzięki Raggaman - FMIC dedykowany - Podświetlanie nóg po otwarciu drzwi - Felgi Porsche RH 19 - Usunięcie wycieraczki z tylnej szyby i zaślepienie jej - Wspawany tłumik 2.4 V6 - Końcówki tłumika - Nowa turbina K03 - Regeneracja zacisków i jarzm (piaskowanie i malowanie pod kolor auta) - Usunięcie listw drzwiowych i pomalowanie pod kolor - Dokładki w kolorze - Progi z Omegi C - Grill S4 ZDJĘCIA:
Klajtekkk21 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Faktycznie pełen pakiet S-line :facepalm:
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Kolego zmień temat tzn. wymaż to S4 bo nic nie ma wspólnego Twoja z S4 (za wyjątkiem kiery) i tak samo S-Line bo nie było S-Line w B5 jeśli nie chcesz widzieć postów jak wyżej. Skóra Lampy tylko zmienić na poliftowe + ksenony, zderzak po lifcie z halogenami, kierunki boczne na białe, tylne leksusy wywalić bo:facepalm: i zapodać po lifcie, większa fela z 18", troszkę obniżyć z -20-40mm = furka będzie jak najbardziej w porządku. To tak na szybko moje sugestie Jeśli dobrze widzę to masz jedną końcówkę wydechu a w 1.8T powinny być dwie. W 1.6 i 1.8 była jedna.
Rafal1988Lodz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 automatyczne przyciemnienie lusterka ciekawa opcja szkoda ze takiej nie mam
WhyMe? Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Lampy aktualne stoją na allegro i do wtorku chcę zamówić nowe. Zastanawiam się nad jakimi wsadzić, czy przed faceliftingiem czy po. Wiadomo wszystko w swoim czasie teraz zmienię te lampy i biorę się za rejestrację auta. Wszystko wpadnie z czasem
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 S4 s-line:facepalm: wszystko w jednym moze jeszcze kłatro?
jozek726 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 lampy kup poliftowe i tak samo na tył bo te z tyłu to są
czaki22 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jakchcesz nowe to depo dzielone takie jak byly w s4 montowane w 98 roku wygladaja jak poliftowe ale sa dzielone , nic nie zmieniesz wtedy wtedy
WhyMe? Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Poliftowe na tył dzisiaj zamówiłem, teraz polifcie na przód jakiś bixenon i będzie ładnie
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Poliftowe na tył dzisiaj zamówiłem, teraz polifcie na przód jakiś bixenon i będzie ładnie Kup lepiej zespolone np. Depo bo o wiele ładniej wyglądają te od 99r, na forum jest opisany montaż tych lamp, nic trudnego.
Maxcudo Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Eee ale jak dla mnie to nie jest to silnik APU, sam taki miałem przekładany i był zupełnie inny, dodatkowo był produkowany chyba dopiero od 99r Reszta całkiem ok, plany weź pod uwagę te, które koledzy wyżej piszą
deal Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 oj lampy tyl do wymiany ładne wnetrze dobra sztuka do modzenia ;p
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 to jest oryginalny silnik z tego auta ? bo napewno nie jest to APU:whistling:
Magicbattle Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 na moje wyglada jak moj czyli AEB. jedna rura z tylu wiec juz cos nieprzemyslanie bylo robione. widzialem to na allegro chyba czy oto moto. nie pamietam ceny ale sporo chyba gosciu chcial. za ile ja nabyles?
Krycha Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 silnik to aeb, chyba że była jakaś przekładka
WhyMe? Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Z tym silnikiem to powiem wam szczerze że wpisałem APU bo sam nie wiem jaki tam jest. Nie znam się dobrze na mechanice i nie wiem jak sprawdzić te oznaczenie. Aktualnie wpisałem tak żeby było, jak koledzy podpowiecie to sprawdzę i to zmienię. Lampy zamówione powinny przyjść około środy
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Z tym silnikiem to powiem wam szczerze że wpisałem APU bo sam nie wiem jaki tam jest. Nie znam się dobrze na mechanice i nie wiem jak sprawdzić te oznaczenie. Aktualnie wpisałem tak żeby było, jak koledzy podpowiecie to sprawdzę i to zmienię. Lampy zamówione powinny przyjść około środy Na wlepce przy kole zapasowym będziesz miał kod silnika
Rekomendowane odpowiedzi