WhyMe? Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Przedstawiam wam moją B5tkę, bez szału ale daje radę. Stary przedlift trochę odbudowany i przywrócony do jakiegoś stanu. Przewijamy w dół i oglądamy Aktualnie lato 2013 jest tak: GALERIA MODYFIKACJE - Lampy przód po lifcie - Lampy tył po lifcie - Białe migacze - Podświetlenie tablicy led smd - Ksenon cyfrowy K600 - Relingi chromowane - Czarna roleta bagażnika - Radio syphony - 2DIN z grzanymi zicami - Zegary FIS polift białe - Ramki JOM zegarów - Podświetlane kratki nawiewów - Pakiet oświetlenia led - Obszycie kierownicy, mieszka i ręcznego dzięki Raggaman - FMIC dedykowany - Podświetlanie nóg po otwarciu drzwi - Felgi Porsche RH 19 - Usunięcie wycieraczki z tylnej szyby i zaślepienie jej - Wspawany tłumik 2.4 V6 - Końcówki tłumika - Nowa turbina K03 - Regeneracja zacisków i jarzm (piaskowanie i malowanie pod kolor auta) - Usunięcie listw drzwiowych i pomalowanie pod kolor - Dokładki w kolorze - Progi z Omegi C - Grill S4 ZDJĘCIA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jaka fajna, dziwna manetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Co tu jest od S4 oprócz kiery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klajtekkk21 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Faktycznie pełen pakiet S-line :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Kolego zmień temat tzn. wymaż to S4 bo nic nie ma wspólnego Twoja z S4 (za wyjątkiem kiery) i tak samo S-Line bo nie było S-Line w B5 jeśli nie chcesz widzieć postów jak wyżej. Skóra Lampy tylko zmienić na poliftowe + ksenony, zderzak po lifcie z halogenami, kierunki boczne na białe, tylne leksusy wywalić bo:facepalm: i zapodać po lifcie, większa fela z 18", troszkę obniżyć z -20-40mm = furka będzie jak najbardziej w porządku. To tak na szybko moje sugestie Jeśli dobrze widzę to masz jedną końcówkę wydechu a w 1.8T powinny być dwie. W 1.6 i 1.8 była jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 automatyczne przyciemnienie lusterka ciekawa opcja szkoda ze takiej nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Lampy aktualne stoją na allegro i do wtorku chcę zamówić nowe. Zastanawiam się nad jakimi wsadzić, czy przed faceliftingiem czy po. Wiadomo wszystko w swoim czasie teraz zmienię te lampy i biorę się za rejestrację auta. Wszystko wpadnie z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 S4 s-line:facepalm: wszystko w jednym moze jeszcze kłatro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 lampy kup poliftowe i tak samo na tył bo te z tyłu to są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jakchcesz nowe to depo dzielone takie jak byly w s4 montowane w 98 roku wygladaja jak poliftowe ale sa dzielone , nic nie zmieniesz wtedy wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 masz s-lajna tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Poliftowe na tył dzisiaj zamówiłem, teraz polifcie na przód jakiś bixenon i będzie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Poliftowe na tył dzisiaj zamówiłem, teraz polifcie na przód jakiś bixenon i będzie ładnie Kup lepiej zespolone np. Depo bo o wiele ładniej wyglądają te od 99r, na forum jest opisany montaż tych lamp, nic trudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Eee ale jak dla mnie to nie jest to silnik APU, sam taki miałem przekładany i był zupełnie inny, dodatkowo był produkowany chyba dopiero od 99r Reszta całkiem ok, plany weź pod uwagę te, które koledzy wyżej piszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 oj lampy tyl do wymiany ładne wnetrze dobra sztuka do modzenia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 to jest oryginalny silnik z tego auta ? bo napewno nie jest to APU:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 na moje wyglada jak moj czyli AEB. jedna rura z tylu wiec juz cos nieprzemyslanie bylo robione. widzialem to na allegro chyba czy oto moto. nie pamietam ceny ale sporo chyba gosciu chcial. za ile ja nabyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 silnik to aeb, chyba że była jakaś przekładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Z tym silnikiem to powiem wam szczerze że wpisałem APU bo sam nie wiem jaki tam jest. Nie znam się dobrze na mechanice i nie wiem jak sprawdzić te oznaczenie. Aktualnie wpisałem tak żeby było, jak koledzy podpowiecie to sprawdzę i to zmienię. Lampy zamówione powinny przyjść około środy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Z tym silnikiem to powiem wam szczerze że wpisałem APU bo sam nie wiem jaki tam jest. Nie znam się dobrze na mechanice i nie wiem jak sprawdzić te oznaczenie. Aktualnie wpisałem tak żeby było, jak koledzy podpowiecie to sprawdzę i to zmienię. Lampy zamówione powinny przyjść około środy Na wlepce przy kole zapasowym będziesz miał kod silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi