Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiesz, można ubezpieczyć na 300 złotych to się jeszcze zarobi jak coś :grin: Wszystko można, ale trochę problem :wink: Nie masz kogoś kto lata w moje strony?

Gadałem na ten temat z mrogalem. Wcale tak nie jest, jak się wydaje z tymi ubezpieczeniami :wink:

Opublikowano

No nie wiem, mi zniszczyli komputer podczas wysyłki i miałem zwrot :decayed:

Opublikowano

Nowy?

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ----------

Inaczej spytam... Miałeś na to papier? Rachunek/fakture/etc? :wink:

Opublikowano

Nowy?

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ----------

Inaczej spytam... Miałeś na to papier? Rachunek/fakture/etc? :wink:

używany, dostałem zwrot 1500 zł, bo na tyle był ubezpieczony :decayed: Gość, do którego wysyłałem na gwarancji był mega w porządku. Zrobił tak żeby się nie uruchomił za uja jak przyjechał jakiś tam rzeczoznawca :grin::grin:

Opublikowano

Dokumentu żadnego nie miałeś typu rachunek faktura?

Opublikowano
Dokumentu żadnego nie miałeś typu rachunek faktura?

Znaczy miałem fakturę/rachunek za komputer. Nie pamiętam dokładnie jak to było, kilka lat do tyłu :wink: W każdym razie komputer właściwie ocalał tylko obudowa się trochę pokrzywiła :decayed:

---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

Koniec OT, WhyMe czekam na fotki na glebie :jerk:

Opublikowano

WhyMe w Nysie pozamiata tymi prosiakami :naughty: apropo Nysy, musimy się ustawić naszymi avantami i pstryknąć pare fotek 2 nogaro blue :wink:

Opublikowano
WhyMe w Nysie pozamiata tymi prosiakami :naughty: apropo Nysy, musimy się ustawić naszymi avantami i pstryknąć pare fotek 2 nogaro blue :wink:

Nie ma problemu :naughty::wink:

---------- Post dopisany 15-03-2013 at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2013 at 10:11 ----------

Mały up.

W końcu moja szyba została wymieniona i mogłem wreszcie odebrać dowód rejestracyjny :kox: W kolejności został wymieniony akumulator na Bosch S4 72 Ah, oraz gumy na belce były w tragicznym stanie co powodowało że prawe tylne koło było krzywe. Nowe meyle zastąpiły stare gumy które zobaczycie niżej :whistling: Co do felg. Moje małe niedopatrzenie, z przodu było 215/35/19 a nie 225. Więc przód zostaje a na tył idą już do mnie gumy FALKEN 225/35/19, w poniedziałek będzie przymiarka :naughty:

86578611.jpg

27232191.jpg

54258780.jpg

Opublikowano

I na brudny dach to stawiasz :doh: Nie ładnie... :wink:

Opublikowano
Dawaj na tyl tez 215 35 bedziesz mial 100% pewnosci ze nie bedzie obcierac no i lepszy wyglad.

:wink:

Zobaczymy jak te 225 przyjdzie. Jakoś 215 mi się nie widzi :thumbdown:

215

10_215_35_R19_Nankang_NSII_595.jpg

225

10_225_35_R19_BRIDGESTONE_RE04_595.jpg

Opublikowano

225 jest OK. :thumbup1:

Opublikowano

Dwa dwa pięć :wink4:

Opublikowano

Już są :kox: Jutro przymiarka :lol1:

31268249.jpg

58766979.jpg

Opony FALKENY :whistling:

Opublikowano

amerykany mówią że Falkeny fajnie się naciągają:thumbup1:

ciekawy jestem efektu, ale jeszcze bardziej ciekawi mnie czy upchniesz te 10J przy jakiejś sensownej glebie:naughty:

Opublikowano

mój brat miał Falkeny FK-452 w B4 cabrio, był bardzo zadowolony :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...