WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne Tomek 19 tkach na DE no a w czym widzisz problem? ja dziś właśnie zrobilem trase 900 km z DE do PL na 18", gwincie i w bagażniku miałem kompletne koła 15", kompletne ori zawieszenie, a na tylnych siedzeniach bagaże. Co ty Arek porównujesz? Na 18tkach 8,5J to bym śmigał aż miło to trzeba było takie kupić, a nie udawać kozaka i kupić 19" na których nie da się normalnie jeździć Chłopie żeś w d*pie był i gówno widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Chłopie żeś w d*pie był i gówno widział dziecko hamuj bajere bo się zagalopujesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Chłopie żeś w d*pie był i gówno widział dziecko hamuj bajere bo się zagalopujesz.... no Mateo trochę pojechałeś, mówimy Ci jak jest:wink:, wiec o co sie spinasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Chłopie żeś w d*pie był i gówno widział dziecko hamuj bajere bo się zagalopujesz.... Irytują mnie takie wypowiedzi. A minute po tym piszesz w swoim temacie jak to 15tki wsadzisz i ori zawias. A co nie wygodnie na 18tce się jedzie 800 km? Zastanów się czasem co piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Chłopie żeś w d*pie był i gówno widział dziecko hamuj bajere bo się zagalopujesz.... Irytują mnie takie wypowiedzi. A minute po tym piszesz w swoim temacie jak to 15tki wsadzisz i ori zawias. A co nie wygodnie na 18tce się jedzie 800 km? Zastanów się czasem co piszesz a potrafisz czytać ze zrozumieniem? bo widzę że są małe problemy.... co ma jedno z drugim wspólnego? ja wsadzam 15" i ori zawias bo auto zostaje w PL i idzie na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 też bym z chęcia upchał te 19 u siebie ja akurat nie widze nic złego w tym, że raz na kwartał leci do DE na 15, no chyba, że lecisz 800 km autostradą, ale jak wiadomo, to nie możliwe, na 18 i 225 już targa Ci kierą w koleinach itp to jest własnie komfort = wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 też bym z chęcia upchał te 19 u siebie ja akurat nie widze nic złego w tym, że raz na kwartał leci do DE na 15, no chyba, że lecisz 800 km autostradą, ale jak wiadomo, to nie możliwe, na 18 i 225 już targa Ci kierą w koleinach itp to jest własnie komfort = wygląd O to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne Tomek 19 tkach na DE no a w czym widzisz problem? ja dziś właśnie zrobilem trase 900 km z DE do PL na 18", gwincie i w bagażniku miałem kompletne koła 15", kompletne ori zawieszenie, a na tylnych siedzeniach bagaże. Co ty Arek porównujesz? Na 18tkach 8,5J to bym śmigał aż miło to trzeba było takie kupić, a nie udawać kozaka i kupić 19" na których nie da się normalnie jeździć Nikt nie zabroni "udawać" kozaka Ja tez "udawałem" u siebie na wsi do czasu balona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 dla mnie to bezsens wsadzać 19tki na zlot.. ale co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A pisałem już w tym temacie, że upcha prosiaki, dostanie się do battalionu i zdejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A pisałem już w tym temacie, że upcha prosiaki, dostanie się do battalionu i zdejmie To nie zmienia faktu, że jednak "upchał" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A pisałem już w tym temacie, że upcha prosiaki, dostanie się do battalionu i zdejmie A on w B5B jest ????? to wyjebka z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 też bym z chęcia upchał te 19 u siebie ja akurat nie widze nic złego w tym, że raz na kwartał leci do DE na 15, no chyba, że lecisz 800 km autostradą, ale jak wiadomo, to nie możliwe, na 18 i 225 już targa Ci kierą w koleinach itp to jest własnie komfort = wygląd ja też nie widzę w tym nic złego, fajnie że się podjął i upchnął ten setup z prosiakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 też bym z chęcia upchał te 19 u siebie ja akurat nie widze nic złego w tym, że raz na kwartał leci do DE na 15, no chyba, że lecisz 800 km autostradą, ale jak wiadomo, to nie możliwe, na 18 i 225 już targa Ci kierą w koleinach itp to jest własnie komfort = wygląd ja też nie widzę w tym nic złego, fajnie że się podjął i upchnął ten setup z prosiakami +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A pisałem już w tym temacie, że upcha prosiaki, dostanie się do battalionu i zdejmie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A pisałem już w tym temacie, że upcha prosiaki, dostanie się do battalionu i zdejmie :grin: to Prosięta wrócą na auto, po powrocie z DE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A pisałem już w tym temacie, że upcha prosiaki, dostanie się do battalionu i zdejmie :grin: to Prosięta wrócą na auto, po powrocie z DE? Dokładnie tak Jak przylecę na weekend kiedy to może zabiorę prosiaki tam i tam przerzucę Najważniejsza jest droga, te 900 km przejechać spokojnie i w miarę prężnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JONNYxPL Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Fajny Avant:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Fajny Avant:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 To tylko pozory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi