Gość MorgothDBMA Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 fajno:] nie mogę się doczekać
Gość zdeniu Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Hugo a jak będzie z przydziałem pokoi :?: pytam aby nie było później jakiś rozczarowań
Lukas Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Ci co zajeli pierwsze miejsca to maja pokoje 2 reszta bedzie sie mieszala w 3 i 4
T-żółw Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 lukas....slyszalem ze zakazana na spocik namawiasz jak Łukaszek jedzie bez kobitki to moze już jakies podchody zaczyna robić :?: :roll: a wygląda tak niewinne :roll:
Lukas Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 a wygląda tak niewinne hamuj bajere Żółw lukas....slyszalem ze zakazana na spocik namawiasz ja tam pokoju 2 osobowego nie rezerwowalem takze bez aluzji nawet ostatnio bylem grzeczny
Lukas Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 zbunkrujemy sie wszyscy w najwiekszym pokoju to nas z 8 osob wejdzie takze damy rade :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 eee tylko nie mowcie ze nie ma pokoji 2 osobowych za duzo bo ja wlasnie taki chce :twisted:
Lukas Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 nie ma pokoji 2 osobowych za duzo bo ja wlasnie taki chce kto pierwszy ten lepszy takich 2 pewnie bedzie chcialo wiekszosc jadacych najwyzej porobi sie trojkaciki albo czworakaty :lol:
Wihajster Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 nie zartuj obiecalem kochance ze bedziemy mieli pokój tylko dla siebie :mrgreen: :razz:
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Opublikowano 22 Listopada 2006 nie zartuj obiecalem kochance ze bedziemy mieli pokój tylko dla siebie :mrgreen: :razz: A na liście jest , ze jedziesz sam
Wihajster Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 A na liście jest , ze jedziesz sam no to jest nas 2-oje :razz:
T-żółw Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 myślę, że w pierwszej kolejności dla par damsko-męskich powinny być dwójki :!:
bratpit Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 IMHO niema co dzielić skóry na niedzwiedziu jeszcze nigdzie nie pojechalismy a juz chcecie dzielic pokoje. Przyjedziemy wypijemy i już nikomu niebędzie zależało czy bedzie miał 2 czy 3 czy 5 . :mrgreen:
wiki Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 IMHO niema co dzielić skóry na niedzwiedziu jeszcze nigdzie nie pojechalismy a juz chcecie dzielic pokoje. Przyjedziemy wypijemy i już nikomu niebędzie zależało czy bedzie miał 2 czy 3 czy 5 . :mrgreen: ej dziki z pięknych A czwórek jakaś orgietka się kroi :razz: zasze jakieś nowe doświadzcenie
Gość janko Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 piort nie żartuj przecież Bóg sie kazał dzielić..... :twisted: [ Dodano: 23-11-2006, 04:24 ] sorki za male literki
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam po dłuższej nieobecności (wracam do żywych :smile: ) przy okazji pozdrowienia dla wszystkich, właśnie przeczytałem o urodzinkach i oczywiście nie ośmiele się ominąć tej imprezy dla mnie REZERWACJA dla 2 osób.
Gość rob Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam po dłuższej nieobecności (wracam do żywych :smile: ) przy okazji pozdrowienia dla wszystkich, właśnie przeczytałem o urodzinkach i oczywiście nie ośmiele się ominąć tej imprezy dla mnie REZERWACJA dla 2 osób. bardzo mnie to cieszy
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Hugo jak tam rozmowy w sprawie rezerwacji ? są już jakieś szczegóły ? Jeżeli jest potrzebna pomoc w organizacji imprezki to służę pomocą. Mam tam coprawda 90 km ale znam te tereny, spędzam tam znaczna część zimy tak więc jeżeli będzie potrzeba rozeznania terenu lub konieczność podjechania dla ustalenia jakiś szczegółów to tylko daj cynk. Jeżeli będzie dużo więcej chętnych niż ilość miejsc w tym pensjonacie to również mogę podjechać i poszukać czegoś w sąsiedztwie lub wogóle poszukać czegaoś o większej ilości noclegów ( a jest tam kilka ciekawych obiektów ).
Rekomendowane odpowiedzi