Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Audi A4 Klub Polska - Wisła - 2-3-4 marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam po dłuższej nieobecności (wracam do żywych :smile: ) przy okazji pozdrowienia dla wszystkich, właśnie przeczytałem o urodzinkach i oczywiście nie ośmiele się ominąć tej imprezy dla mnie REZERWACJA dla 2 osób.

No to chyba tak jak zaproponowałeś , będziesz musiał poszuakać jeszcze jakiegoś pensjonatu w okolicy , bo ja zarezerwowałem już wszystkie miejsca.I widze , że trzeba będzie robić listę rezerwową , bo będzie więcej chętnych na wyjzad

Opublikowano

Hugo nie wiem do jakiego stopnia jest posunięta sprawa rezerwacji tego pensjonatu ale jeżeli lepszym wyjściem byłaby rezerwacja czegoś większego a tam jeszcze nie wpłacałeś kasy to mogę poszukać czegoś lepszego ( mam kilka konkretnych miejsc na myśli - korzystałem już z ich usług )

[ Dodano: 23-11-2006, 09:19 ]

chyab niema to jak wszyscy pod jednym dachem :grin: ale oczywiście decyzje zostawiam Tobie - to tylko moje sugestie

Opublikowano

Witam, Ja bym sie pisał z miłą chęcia 2 osoby wiadome tylko ze potwierdzic w 100 % moge dopiero po nowym roku :( jak sie da to mozna mnie wpisac

pozdr

Opublikowano

witam!

jak wyglada obecnie sytuacja???? chetnie bym sie wybrl z moja pania na maly wypadzik za Poznań.

Hugo napisz co i jak bo juz dawno nie bylo wiesci :D

Opublikowano

Ja wstępnie również chętnie bym się pisał i teraz zastanawiam się czy w przypadku gdy kolejnych zainteresowanych będzie już niewielu, to nie lepiej będzie jakby Ci właśnie zainteresowanie wynajęli sobie jakieś domki w pobliżu ośrodku (bo myślę że taka opcja powinna być na miejscu dostępna). Oczywiście jeśli chętnych byłoby więcej, wtedy poszukalibyśmy drugiego pensjonatu.

Opublikowano

koledzy jak jesteście chęni to się zapisujcie - wtedy będę rezerwował coś w pobliżu - tylko potrzebna mi liczba chętnych na dodatkowy pensjonacik ( im szybciej tym lepiej ) :)

Opublikowano

No to w takim razie ja zgłaszam chęć.

2 miejsca poproszę :) ---> Ja + dobra znajoma, kto wie, może kiedyś coś więcej :)

Opublikowano

ok REX - tymbardziej się cieszę że kolejne 1.8T przybędzie ( pamiętaj o zaliczce ) :)

Opublikowano

Ok dopisałem kolejnych chętenych na liste :one:

Opublikowano
kurde

ale daleko...

przyjechalbym z zona i z mlodszym smykiem...

nie sugeruj się odległością - na cały wekend myślę że warto - napewno bedzie rewelacyjnie(ekipa , atmosfera i górski krajobraz zrobią swoje :D )

[ Dodano: 28-12-2006, 22:22 ]

jedno mogę zagwarantować - klimat i krajobraz - REWELACJA

Opublikowano

wustyle, ja lece z nad morza to jest troszeczke dalej :621:

Opublikowano

wustyle, nie bij za mocno :621:

a tak poważnie to mało kto sie zna

po to jedziemy aby się poznać :622:

Opublikowano

no panowie my Dziki z Wawy was wszystkich zapoznamy :564: no i jeszcze nam pomoze ;)

kurde

ale daleko...

zawsze mozesz jeszcze kogos zabrac zeby taniej wyszlo ale to z wawy wcale nie daleko :P

Opublikowano

Chłopaki..a dlaczego Niniu nie ma na liście ?

Opublikowano

Widocznie dziewczyna zobaczyla Murzyna i ma juz nas dosc :509: ale tak naprawde to my jestesmy inni niz kolega z pistacji i nikomu sie krzywda nie stanie :one:

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

co do odległości, ja uwielbiam jeździć moją audiczką, nawet 1000 km bym się wybrał :D

Opublikowano
co do odległości, ja uwielbiam jeździć moją audiczką, nawet 1000 km bym się wybrał :D
skoro tak to już ja Ci prześlę mapę dojazdu taką że z noclegiem pojedziesz a 1000 km to Ty będziesz na półmetku :D

[ Dodano: 29-12-2006, 11:59 ]

no panowie my Dziki z Wawy was wszystkich zapoznamy no i jeszcze murzyn nam pomoze

już Ty się nie baw w ZAPOZNAWACZA - wszyscy sobie dają rade :D - lepiej pamiętaj że mnie do tej Waszej Warszawki zapraszałeś - i napewno sie zjawimy ( a z tego co wiem to się więcej chętnych do odwiedzin zgłosiło ) :D

[ Dodano: 29-12-2006, 12:00 ]

sprawdzimy Wasze umiejętności zapoznawcze :D

Opublikowano

OT :

Murzynem do tej Waszej Warszawki zapraszałeś - i napewno sie zjawimy ( a z tego co wiem to się więcej chętnych do odwiedzin zgłosiło )

jakos przenocujemy was takze nie ma problemu :564:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...