Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Passat 3BG 1.8T ;) OEM+ USA, W8, X5 19, Gewinde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten passat naprawdę robi robote,szacun:slina:

Opublikowano

Passek przeszedł kolejne duże zmiany, oto efekt ;) narazie 3 fotki reszta później

sesjausa.jpg

sesjausa2.jpg

usa3l.jpg

Zmiany które teraz zaszły to :

-klapa usa

-zderzak przód usa w8

- listwy z obrysami przód i tył

- duże prawe lusterko

- tablica mała nielegal tył

Opublikowano

gotowy na majówke:kox:

Opublikowano

Rwie suty ten Passacior! :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

srednica tych koncowek mogla by byc ciut wieksza. bo d*pa olbrzymia a koncowki male pipcie

Opublikowano

US style konkret :slina:

Opublikowano

wydech jest ori w8 także oryginal i żadnych z allegro końcówek jak wiadra nie będzie :)

Opublikowano

Jaco Passat Lord naprawde. jeden z lepszy OEM-owych wozów. do ideału brakuje tylko AR ale pewnie z czasem wpadnie

Opublikowano

dobre kolo :kox:

Opublikowano

Na żywo robi robotę.Mam pytanie odnośnie blachy z tyłu nie ganiają cie jeszcze za to w Lublinie podobno cięci niebiescy są na to.

Opublikowano

dobra sztuka :thumbup1:

Opublikowano

nie chodzilo mi zaraz o rynny :grin:

Opublikowano
Na żywo robi robotę.Mam pytanie odnośnie blachy z tyłu nie ganiają cie jeszcze za to w Lublinie podobno cięci niebiescy są na to.

No pewnie są cięci bo to nie legal :D z przodu latam bez tablicy i to chyba gorsze :D no ale tydzień już tak latam, zrobiłem z 250 km i dowód jeszcze mam :D

Opublikowano

No pewnie są cięci bo to nie legal :D z przodu latam bez tablicy i to chyba gorsze :D no ale tydzień już tak latam, zrobiłem z 250 km i dowód jeszcze mam :D

Ja śmigam od jesieni na takiej blaszce i jak na razie to jedno upomnienie i nakaz wymiany klapy na europejską :grin::doh:

Gdzie dokładnie były robione foty ? bo fajna, dachowa miejscówka :kox:

Opublikowano

Fota na Zana obok sądu jeśli się nie mylę :D . A paska widzieliśmy tydzień temu na zlocie jak na Jana Pawła gdzieś leciałeś :decayed: . A jak się spisują fele i gleba w "praktyce" jeżdżąc po Lublinie?