YOGI3000 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No to tamte zdjęcie lipa, a teraz takie z innej beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 czas pochwalić się moim dziełem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han Solo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wyczesane bombki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zapraszam na "moje fotki". Zdjęcia wykonane Canonem 7D z tamronem 18-270mm PZDII Foto Simon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peju Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 no to cos nie zadzialalo z tym pseudo namiotem bezcieniowym bo cienie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 brakło mi drugiej lampy:wink: ale cały czas się uczę światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 http://s29.postimg.org/xxoa4xa4z/bombka1mm.jpghttp://s23.postimg.org/5v3syr78n/bombka5mm.jpg czas pochwalić się moim dziełem wyczesane bombki koleżanka takie robi jak ktoś chce to na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han Solo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 brakło mi drugiej lampy:wink:ale cały czas się uczę światła Może nie być cieni przy jednej lampie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zrobione z okna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja przed chwilą pstrykłem takie. Dodam że to jedno z pierwszych zdjęć i to na podstawowym obiektywie do tego stało-ogniskowym. Aparat Canon D60 + Canon 50mm 1.8f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Pany chciałem cyknac eosem zdjęcie wyświetlacza z bliska i nie ustawia mi się af i mryga ikonka expsim. Co jest nie tak?jestem laik:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Odsun sie od wyswietlacza i zlap ostrość, albo zmien obiektyw na jakis makro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Odsun sie od wyswietlacza i zlap ostrość, albo zmien obiektyw na jakis makro Poradzilem sobie ale gdzie przyczyna? Mały obiekt ladnie wyostrza:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Odsun sie od wyswietlacza i zlap ostrość, albo zmien obiektyw na jakis makro Poradzilem sobie ale gdzie przyczyna? Mały obiekt ladnie wyostrza:wink: Obiektywy mają minimalną odległość ostrzenia zależną od budowy samego obiektywu, dla kitowego będziesz miał pewnie w okolicach 40-50cm. Jeśli zrobisz foto z mniejszej odległości to po prostu nie będzie ostre:wink: Roger that:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 czym obrabiacie zdjecia ? oprocz profesjonalnych PS i LR, co mozna polecic ? slyszalem cos o DxO wiecie cokolwiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peju Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Odpowiednik PS to darmowy Gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi