Gattis Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 no widzisz takie buty, to ja nie wiedzialem ze tam takie rzeczy jak ustawianie swiateł jest zabronione:grin:
Michał Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 dziwna ta szwajcaria - nie ma xenonów a spryski są, w polsce jest odwrotnie:decayed:
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 tam jest zabronione nawet robienie grila na własnej posesji no chyba, że masz pisemne zgody wszystkich okolicznych sąsiadów :grin: ---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ---------- antenka na dachu już jest a nie było łątwo bo gwint jakiś dziwny- musoiałem z dwóch anten zrobić jedną ale coś tam odbiera.
Pucek Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 dziwna ta szwajcaria - nie ma xenonów a spryski są, w polsce jest odwrotnie:decayed: W Szwecji jest podobnie, auta muszą mieć spryski a xenona brak
paput Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 ładna sztuka, graty powrotu do V, pewnie teraz po przesiadce z 4,2 brakuje trochę pod butem:whistling:?
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 ładna sztuka, graty powrotu do V, pewnie teraz po przesiadce z 4,2 brakuje trochę pod butem:whistling:? brakowało jak sie przesiadłem z 4,2 do 1,8t. Teraz jest ok danielom - regulacja światla deski jest w guziku kasowania przebiegu dziennego
srb38vx Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 No Gryfi troche tych audic już było i znowu fajno furmanka graty autka ,tylko teraz pojeżdzi trocha dłużej ,a nie rok lub dwa
GRYFI Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Właśnie wróciłem z Krakowa z nowym nabytkiem- fela 17" na et 35 z oponami ale już słabymi. Jak założe to cyknę fotkę ---------- Post dopisany 08-05-2012 at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2012 at 22:03 ---------- Kółka założone + SPA - kilka godzin roboty ale autko wychuchane Kółka trochę przypominają ALFĘ
danielom Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 autko z zewn a fele, kwestia gustu, wole takie z ramionami
clinque Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 perełka dla mnie te dekory w srodku nie pasuja, reszta malina!
GRYFI Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 perełka dla mnie te dekory w srodku nie pasuja, reszta malina!tak wyszła z fabryki.Może kiedyś się je zmieni albo oklei albo pomaluje ale znając mnie to pewnie szybciej auto zmienię niż dekory
GRYFI Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Fajne auto..ale granat w środku Ci wybuchł jak bym nie napisał to byś nie wiedział tylko w pełnym słońcu to widać bo jest bardzo ciemny
krzysztofquattro Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Fajowa ale zainteresowało mnie spalanie tego potworka. To Twoje osiągi czy po dziadku w Szwajcarii?
MARCIN607 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 :thumbup1:fajny avancik. ja teraz też mam Szwajcarkę i jestem mega zadowolony- auta w większości serwisowane do końca
Reggi Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Fajne auto..ale granat w środku Ci wybuchł jak bym nie napisał to byś nie wiedział tylko w pełnym słońcu to widać bo jest bardzo ciemny Granat to ja rozpoznaje z dwustu tysięcy metrów Pierwsza fota i już było widać gdzie jest ten minus wnętrza
GRYFI Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 Fajowa ale zainteresowało mnie spalanie tego potworka. To Twoje osiągi czy po dziadku w Szwajcarii? moje- 3/4 trasy reszta miasto
Gattis Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Podobaja mi sie nawet te fele, chociaż śmierdzą alfą jak cholera:grin:
danielom Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 ładna sztuka, graty powrotu do V, pewnie teraz po przesiadce z 4,2 brakuje trochę pod butem:whistling:? brakowało jak sie przesiadłem z 4,2 do 1,8t. Teraz jest ok danielom - regulacja światla deski jest w guziku kasowania przebiegu dziennego jak juz to w lewym przycisku ale chodzilo mi o regulacje wysokosci siwatel, w a6 byc tam powinna regulacja tez podswietlenia Juz wszystko czaje, ta wersja nie miala regulacji
Rekomendowane odpowiedzi