H4mm3R Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja trochę w innym kierunku, może pytanko już się pojawiło?Czy da rade pomalować elementy plastikowe wewnątrz? Mam trochę podrapaną rącze gdzie są przyciski od elektryki szyb. Szczerze to nie warto, bo do miesiąca od dotykania zejdzie i będzie jak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Chyba nasze poruszenie wyczyściło magazyn sklepu. Zamawiałem z plastidip.pl cztery puszki czarnego matu i muszę czekać do czwartku-piątku. Zobaczymy jak to kryje. Jak bedzie ok to idzie pomarańcz z dodatkiem Glossifier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cały czas się jednak zastanawiam czy matt czarny czy biały.http://www.adsora.com/media/2007/02/q7-1.jpg Biały i tylko biały. Będzie kozak w macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cały czas się jednak zastanawiam czy matt czarny czy biały.http://www.adsora.com/media/2007/02/q7-1.jpg Biały i tylko biały. Będzie kozak w macie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 czy takie coś PlastiDip Aerosol 311 ml - Plastidip Sklep Internetowy wystarczy na pomalowanie relingów dachowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 czy takie coś PlastiDip Aerosol 311 ml - Plastidip Sklep Internetowy wystarczy na pomalowanie relingów dachowych? na chyba 3 komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 jaja sobie robia do kosztow wysylki doliczaja sobie jeszcze 14 zl za obsluge wiec puszka wychodzi ze wszystkim 99,88 a na allegro z oemtuning wychodzi 82 zl ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- PlastiDip Smoke 400 ml - spray do przyciemniania szyb i lamp Sklep internetowy tuning | OEM+ Tuning Center a co sadzicie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ja pewnie kupię na tylne lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No to w wolnej chwili działam:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 myszkę czy biurko będziesz malował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 laptopa smiechem żartem zamowilem dzisiaj czerwony dip czany jeszcze jest cos bede kombinowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Biały lipnie kryje trzeba dużo na czarny warstw nałożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 kumpel pomalował dach i efekt taki ze wyglada jak flok.... zrobił sie taki meszek. jaka moze byc przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A wiec... Dzwoniłem do firmy OEM w Krakowie, bo jestem zainteresowany pomalowaniem całego auta. No i miły Pan powiedział mi że z racji tego że do Krakowa mam daleko to mają jakiś tam partnerski oddział w Warszawie i podał mi numer i tam żebym się umówił. No ale w sumie lepiej zaszczedzic te pare km i niech w wawie robią czy pojechać do Krk i niech OEM maluje. Bo słyszałem ze w OEM to im ładnie wychodzi a o tym serwisie w wawie to nic nie slyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Za zimno? Nie odtłuszczone? Słabo pomalował?? Buszek próbowałeś tego białego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 odtłuszczone.... było ciepło:decayed: sam miałem plan malowac ale jak wyszło takie dziadostwo to mam mieszane uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 kumpel pomalował dach i efekt taki ze wyglada jak flok.... zrobił sie taki meszek. jaka moze byc przyczyna? nom jak wyzej zimno nie odtluszczone albo sie zasyfilo zanim wyschlo niestety lubi sie conieco poprzyklejac podczas malowania no na to trzeba uwazac no ale to tak jak z kazdym innym lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 moim zdaniem to zapylenie, czym malowane? sprayem czy pistoletem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A wiec... Dzwoniłem do firmy OEM w Krakowie, bo jestem zainteresowany pomalowaniem całego auta. No i miły Pan powiedział mi że z racji tego że do Krakowa mam daleko to mają jakiś tam partnerski oddział w Warszawie i podał mi numer i tam żebym się umówił. No ale w sumie lepiej zaszczedzic te pare km i niech w wawie robią czy pojechać do Krk i niech OEM maluje. Bo słyszałem ze w OEM to im ładnie wychodzi a o tym serwisie w wawie to nic nie slyszałem. Daj numer do tego oddziału w Wawie. Zadzonię i sprawdzę ile wezmą za Q7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 za b5 w sedanie w Krakowie powiedzieli mi 1500zl za cale auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi