Dev Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 35 minut temu, ivan1977 napisał(a): @Dev Hej potrzebny zestaw rozrządu Dayco, Conti Vin WAUZZZ8K8FA021766 A4 B8 2.0TDI 2014 CGLC jaka cena Zadzwoń jutro 693 45 66 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakus4420 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Cześć, przejrzałem temat rozrządu i widzę, że trend jest na firmę DAYCO. Są ok czy lepiej CONTI? W zestawach Conti widziałem różne marki rolek itd. @Dev czy mogę Cię prosić o wycenę CONTI lub DAYCO? VIN: WAUZZZ8K89A070048 . 2.0 tdi CAGA Dzięki Edytowane 23 Października 2023 przez zakus4420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Zadzwoń jutro 693 45 66 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan1977 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 W dniu 6.10.2023 o 22:08, Dev napisał(a): Zadzwoń jutro 693 45 66 99 Zakupiony założony dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kos8382 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Witam, Potrzebuję wymienić rozrząd w 2.0 tdi CAHA WAUZZZ8K4AA065420 Auto ma przejechane 207 kkm i w książce serwisowej nie ma zaznaczonej wymiany rozrządu. Rocznik 2009 czy to w ogóle możliwe, że tyle czasu wytrzymał? Auto serwisowane co 30 kkm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 19 minut temu, kos8382 napisał(a): Auto ma przejechane 207 kkm i w książce serwisowej nie ma zaznaczonej wymiany rozrządu. Rocznik 2009 czy to w ogóle możliwe, że tyle czasu wytrzymał? wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kos8382 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Poleci ktoś sprawdzone części albo sprzedawcę? Pasek już mam wybrany Dayco HT. Numer chyba 941032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Nie cuduj, kup cały zestaw Dayco Edytowane 12 Grudnia 2023 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekb Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witam Panowie. Mam pytanie, czy ktoś może sprawdzić czy ten rozrząd będzie pasował do CJCA, 2012r., Vin WAUZZZ8K4DA103085. Z góry dziękuję za pomoc. allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkOs Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca panowie mam samochód w którym już minęło 73 tys. km od drugiej wymiany rozrządu. Czy to już czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Ile lat na tym rozrządzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Hej jeżeli mineło 5 lat a z tego co piszesz km jeszcze nie bo 90 tyś przy drugiej zmianie paska i osprzętu to bym wymieniał;) pamiętaj też o pasku napędzającym pompe oleju żeby Ci to zrobili 👍 Możę tak jak kupisz zestaw do wymiany rozrządu żeby tam był pasek napędzający pompę oleju i Ci to zrobili też 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwa Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Witam Zbieram się do wymiany kpl. rozrządu. Proszę o poradę , zestaw kpl. INA czy paski INA + pompa wody oryginał? Zależy mi na większym przebiegu bez wtopy. Może jakaś alternatywa, czy DAYCO faktycznie jest lepsze? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca ja zakładam tylko Dayco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Ja polecam continental też spoko opcja lecz odradzał bym teraz INA chyba że coś się zmieniło w ich napinaczach paska 🤣 Edytowane 31 Lipca przez Silver3833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daanoon Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia W zeszłym tygodniu wymieniałem kompletny rozrząd. Znajomy, który od lat jest w temacie, ostatnio polecał INA. W tych, w których wymieniał rozrząd, nie wróciły z żadnymi problemami. Zestawy od INA z pompą wody to koszt około 550 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia G...o warte napinacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siumkaj Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Cześć. Mam pytanie. 3,5 roku temu kupiłem A4 B8 2008r 2.TDI CAGA z przebiegiem 160tyś. Na dzień dobry zmieniłem rozrząd. Teraz mam przejechane prawie 230tyś km i zastanawiam się czy powinienem już zmieniać czy jeszcze na spokojnie mogę jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia sprawdz napiecie paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi