Mariusz90r Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Witam, wiecie może czy ktoś dobry i godny polecenia na Śląsku ogarnia chip do AEB'a? Fajnie jakby zrobił to bez narzekania, że biorąc ode mnie kasę która starczy mu pewnie na kilka dniówek, musi się tak namęczyć z mechaniczną przepustnicą
SebolA4 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Witam, wiecie może czy ktoś dobry i godny polecenia na Śląsku ogarnia chip do AEB'a? Fajnie jakby zrobił to bez narzekania, że biorąc ode mnie kasę która starczy mu pewnie na kilka dniówek, musi się tak namęczyć z mechaniczną przepustnicą Obawiam się, że problem nie tkwi w przepustnicy tylko w kwestii zabawy w lutowanie.Sam jestem chętny na program w swoim AEB.Może mała grupówkę byśmy ogarnęli.
Mariusz90r Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 Dzięki za info panowie, już poszedł mail do Digitun'u @SebolA4 Z mojej perspektywy wygląda to tak że na 100% jadę na program po powrocie z wakacji, czyli w okolicach końcówki lipca/początku sierpnia. Więc jeśli Ci się nie pali i zaczekasz do tego czasu to już mamy dwuosobową listę
domialex Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 mam znajomego ktory pewnie tez by do was dolaczyl...
SebolA4 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Ja jestem chętny.Czekam na odp digitunu czy się podejmą wielkiego wyzwania jakim jest AEB:tongue:
Mariusz90r Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 hehe, miejmy nadzieje że tak, SebolA4 może troche głupie pytanie, ale nie kupowałem przypadkiem od Ciebie 16calowych felg dla ojca na M1 w Zabrzu ?
szogun0 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Witam, wiecie może czy ktoś dobry i godny polecenia na Śląsku ogarnia chip do AEB'a? Fajnie jakby zrobił to bez narzekania, że biorąc ode mnie kasę która starczy mu pewnie na kilka dniówek, musi się tak namęczyć z mechaniczną przepustnicą Obawiam się, że problem nie tkwi w przepustnicy tylko w kwestii zabawy w lutowanie.Sam jestem chętny na program w swoim AEB.Może mała grupówkę byśmy ogarnęli. Nie jest żadnym problemem lutowanie w tym sterowniku. Wręcz sterowniki w AEB te pierwsze na 5 wtyczek są bardzo fajne i nawet proste, jeśli w grę wchodzi modyfikacja samego programu bez wymiany żadnych gratów.
pala Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Może i dołączę się ja, ale najpierw ogarnę fmic i turbo nowe
kaczmar13 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Ja jestem chętny.Czekam na odp digitunu czy się podejmą wielkiego wyzwania jakim jest AEB:tongue: spokojnie, GTO z Digitun bez problemu radzi sobie z AEB polecam.
Mariusz90r Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Dostałem odpowiedź od Digitun koszt programu to 1200zł, z tym że jest to cena tylko dla mnie, nie wspominałem nic o tym że być może będzie jeszcze 5 AEB'ów Więc myślę że można by zrobić jakąś wstępną listę, ustalić termin, który większości spasuje i napiszemy do Digitunu, jak będzie wyglądała oferta i logistyka tego wszystkiego. 1. Mariusz90r pewny na 100% (pasuje mi termin: od połowy lipca do końca sierpnia)
tomaszstn Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Ja już to wiedziałem pół roku temu 1200zł normalnie, 1000zł po znajomości i pewnie nie ma znaczenie ile aut będzie. Mi też pasuje w lipcu
lookhash Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Witam moze tez bylbym chetny na chipsa jak wroce i odbiore auto od mechanika termin czerwiec lipiec
Mariusz90r Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Opublikowano 27 Maja 2012 @tomaszstn To załatwiaj po znajomości i jadę z Tobą w lipcu
Rekomendowane odpowiedzi