rastafaraj87 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ok poczytam licznik juz mam razem z transponderem do imo muszę tylko manetki zamówić .
pablo_9 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby
PABLO Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby Fanie Ci świeci w nocy i widzę że też zapodałeś sobie podświetlane kratki po lifcie pablo_9 z tymi matami to też nie ma dużo roboty :?: Chyba sobie z tym zrobie
slaviozo Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby Fanie Ci świeci w nocy i widzę że też zapodałeś sobie podświetlane kratki po lifcie pablo_9 z tymi matami to też nie ma dużo roboty :?: Chyba sobie z tym zrobie Jest tutorial na forum. kiedys robilem w hondzie takie cos i najgorsze to przelozyc przez drzwi kable bylo a tak proscizna no moze poza wyjeciem szkielka bo mi peklo nie wiem jak w audi jest umocowane bo mam ori grzane ale tam na tasme chyba jakos szklo jest i wogole polecam opalarke lub suszarke nic na silke bo szkielko sie jeb i wogole ladne audi fajnie modzona ze smakiem;) fajnie ze masz te lampy dzielone bo sie zastanawiam czy na wiosne ich nie zapodac ? sam kupowales z USA czy skad i ile wyszlo siana na toale szczerze moze byc PW Zawsze przy sprzedazy mozna ori zalozyc a te opchnac tyle ze zespolone to zespolone ajj zime bede mial na myslenie
pablo_9 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby Fanie Ci świeci w nocy i widzę że też zapodałeś sobie podświetlane kratki po lifcie pablo_9 z tymi matami to też nie ma dużo roboty :?: Chyba sobie z tym zrobie kratki dają radę a szczególnie wieczorem i w nocy PABLO maty zakładaj trochę pracy jest ale nic strasznego, działaj jeszcze przed zimą w tym temacie jest wszystko: Podgrzewane lusterka wersja bez instalacji ostro rezasz , pozdro poprawiam fabrykę pozdro i wogole ladne audi fajnie modzona ze smakiem;) fajnie ze masz te lampy dzielone bo sie zastanawiam czy na wiosne ich nie zapodac ? sam kupowales z USA czy skad i ile wyszlo siana na toale szczerze moze byc PW Zawsze przy sprzedazy mozna ori zalozyc a te opchnac tyle ze zespolone to zespolone ajj zime bede mial na myslenie dziex, jeśli chodzi o lampy to są DEPO wzór S4 wersja EU H7+H7, zamówiłem i kupiłem w sklepie motoryzacyjnym w Głogowie (wyniosły mnie lampy + kierunki 620 bez cięcia, gięcia blachy, po prostu plug&play zdjąłem stare przełożyłem silniczki i założyłem nowe ) polecam zmianę jak nie chcesz podcinać blachy pod zespolone
PABLO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 PABLO maty zakładaj trochę pracy jest ale nic strasznego, działaj jeszcze przed zimą Nie ma co jadymy jadymy z modami
gizmus2006 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 I tak BTW jak chcesz sobie zasłaniać tablice to rób to dobrze bo wszystko widać ;p. Bardzo pocieszne autko
pablo_9 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzisiaj taki mały mod, dołożyłem kilka przycisków na kokpit zamiast schowka, którego i tak nie używałem, podświetliłem i jest jak ori P.S. Zasilanie Grzańce: pin 1 - 12V (+) pin 6 - masa Zasilanie ASR-a: pin 1 - 12V (+) pin 2 - masa czerwony [ (+) kolor przewodu w kostce pin 6 (biało-niebieski) podświetlenie możliwość regulacji intensywności podświetlenia z całą dechą] czarny [masa kolor przewodu w kostce pin 8 (brązowy)]
Xsystoff Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dokladnie mam takie same plany na rezanie jak Ty robisz, do tego mam praktycznie takie samo A4 na takich samych felgach Jestes moja inspiracja Duzo miales rezania z kierownica? Bo jest zdecydowanie najbrzydszy element przedlifta
pablo_9 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 :> dzięki za miłe słowa. Jeśli chodzi o zmianę kierownicy to jest plug&play czyli zdejmujesz starą kierownicę i zakładasz trójramienną (mowa tutaj o tym typie kierownicy trójramiennej na mały wieloklin, który ja mam), polecam taką zmianę. No i pokaż zdjęcia jak mówisz, że masz bliźniacze audi
Xsystoff Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184702.0 - dopiero dzisiaj zebralem sie zeby pokazac publicznie i opisac
pablo_9 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 nie, ori z polifta w super stanie
pablo_9 Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 Ori chromy, tylne szybki pod chrom, środkowe słupki i trójkąty w tylnych drzwiach poliftowe już na aucie... W tym miejscu podziękowania dla dropsona za porady odnośnie montażu i wycinania szybek no i za to, że on był "inspiracją" montażu chromów (jak zobaczyłem jego auto z chromami ), podziękowania również dla Vandita za temat o montażu oraz za znalezienie chromów.
Rekomendowane odpowiedzi