Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dla forum 350 idealny fis . Z tym ze to z A6 wiec plywak. W garazu hmmm... Eska na zlomie juz... Moja wprowadzona i zaczalem dzialac. Jutro podejrzewam ze zawita wiazka elektryczna z Es a potem to juz z gorki
Voucher Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 A ta przedliftowa kiera s4 w jakim stanie?
A-rek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ile navi? ja o to pytalem na PW ale chyba zapchana skrzynka
Krycha Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Navi to dla niego. Oddawaj moją kiere buhaju
plastuch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 jak to Daniel posprzedajesz to na RS-a styknie
Nosb Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ta na waskim ladna... Ze znaczka sline troche zeszla farba czerwona , male zadrapanie na poduszcze. Skora swietna na kierze. Ta do sprzedania ... Poliftowa zostaje Harryh allegro licytacja Ile zejda tyle oddaje bo dwoch licznikow i tak nie wykorzystam Navi hmm... Jest w komplecie z tunerem TV , kablem do niego , antenkami i kablem do zmieniarki ... Raczej nie malo Ale generalnie do sprzedania Ja jednak zapoluje na cos JVC lub pioneera ,kenwooda Szpiepszaj krystyna Nic nie dostaniesz Tasme musze dokupic do niej Teges zeby nie bylo OT bo zaraz wpadnie grozny pan moderator Es totalnie na zlomie zostala grodz do ewentualnej przekladki ... moja na garazu zaraz schodze wyjmowac wnetrze i wkladac wiazki kabli z S4
Nosb Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 O tą pie#$%lona ramke to musialem navi kupic
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nosb, licznik do polifta, FIS + 2 dodatkowe zegary, co bym musiał w nim przerobić ? a tak w ogóle to zerknij http://www.a4-klub.pl/smf/b5_apu_18_t_apu_test_pipe_tip_itg_wykres-t106108.0.html
Nosb Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dodac kostke jedna I zaprogramowc immo + maneta. Dzisiejszy progres : Podszybie Czystka w srodku : Wiazka stara : Esowa : No i juz nawet poskladalem troche : Jutro troche rusze i w niedziele moze poskladam wstepnie wnetrze znow PS : pucek spoko wykresik jak na serie
Kierownik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ale syf tam masz Na kiedy planowany koniec ?
Nosb Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 W sensie ? W aucie czy za autem ? Cholera wie... Nie chce zapeszyc ale niedlugo
Kierownik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 No wszedzie :> W aucie , za autem , pod autem itd
Kierownik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jak ty sie w tych wszystkich kablach , wiązkach itd połapujesz ?
Skyliner89 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Kto pyta nie błądzi . Ciekaw jestem efektu końcowego . Może się skusisz Nosb na body od RS4 jak jest taki golas?
Rekomendowane odpowiedzi