boniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nosb montu air ride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ale sie chłopie jarasz wszędzie tym powietrzem... daniel f*ck airride? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A co ja mam citroena ? Serio to nie wiem jak sie to spisuje w mocniejszych autach podczas np ostrej jazdy itp. Fajna rzecz ale jakos na razie ani nie mam na to zajawki ani $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Daniel Twój - Mój zderzaczek już na aucie muszę przyznać że jest kox Coś nowego może wreszcie pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kakao? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Chyba kakaowe oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Znudzila mi sie jasna skora (tak myslalem) i mam kakaową Takie ch%^ wie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nosb co Ty wiesz o rezaniu http://www.honda-tech.com/showthread.php?s=78e2dfb7dfa8fd79386343b3c2c62e43&t=1266033 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 są zboczency Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 jeszcze nie wszystko stracone a serio mówiąc to zazdroszczę ogarnięcia w temacie mechaniki/elektryki, samo patrzenie na zdjęcie wiązki przyprawia mnie o ból głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nosb montu air ride Boniu juz wszyscy wiedza ze rezasz Air'a Nosb tak wypelniony bagaznik spelnia pewnie dwie funkcje: dobra muza i gleba tylnej osi w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 pet3r dzieki pracy szukam chce mnie ktos ? A-rek no wiemy wszyscy Fajna sprawa ale wole śmoc chyba Nooo ... Temperatura zmalala a mnie jakos wzielo Chyba zeby nie marznac zaczalem sie ruszac Odpalilem w koncu to ARE z allroada No i wyjechalem z nim zeby jutro wjechac z AGB i skrzynia 6 Po drodze magiel z eS , zawieszenie i heble z eS , pompa abs hamulcowa itp wiadomo z eS No i ekrany termiczne z eski ARE zyje : Ostatnie chwile w aucie : AGB czeka 5,4 litra , quattro turbo , 515 ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 komu 2,7 komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ARE zyje : a gdzie: daj mu !!! ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ARE zyje : a gdzie: daj mu !!! ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 zimny byl odplilem zeby sprawdzic tylko czy nic w nim nie wali jakas panewka czy cos i wyjalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ten ARE chodzi jak diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 dlaczemu ? Stal dosc dlugo u mnie , nie wiem ile u typa i nie zdazyl dobrze zlapac cieplego oleju w popychacze dlatego tykaly glowice Standardowa sprawa w dlugo niepracujacym silniku z ktorego popychaczy wyplynal caly olej od stania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi