Nosb Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 witka No audio ostatnio stanelo w miejscu Jak sie wzialem za swapa Nawet nie mam kiedy dokonczyc tych paneli co zaczalem
OnasiS Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 projekcik wypassssssss. Powiedz czy projekt dekorów malowanych na czarne piano wypalił czy spalił na panewce
Nosb Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Spalil Sa drewniane Pojda albo we flok albo w jakeis ciekawe obicie
OnasiS Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Mówisz flokowanie listew jeszcze czegos takiego nie widziałem a moze skóra pikowana byłby lekki szpanik
Nosb Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Ze skora nieglupi pomysl. Trzeba cos wymyslic
plastuch Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 E pierdzielicie! Ja mam dla Ciebie Daniel białą lakierobejce to będzie jak nie to dawaj mi to drewno ja się nim zaopiekuje dobrze a weźmiesz mój pseło karbon z zrobisz z nim co chcesz
OnasiS Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 jak cos to ja chetnie przejme od ciebie psełdo karbon nosb: kmiń kmiń widząc efekty twojej pracy napewno bedzie malina
plastuch Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 jak cos to ja chetnie przejme od ciebie psełdo karbon Zobaczymy co Nosb wykombinuje i wtedy ewentualnie sie dogadamy
moskal Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 jak cos to ja chetnie przejme od ciebie psełdo karbon ja mam pseudo karbon , ale chyba zrobie z niego szczotkowane alu i dopiero popchne dalej
Nosb Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 A ja nie wiem czy nie obkleje listw normalnym autentyczynm wloknem weglowym Update Przyszly tlumiki , kolanka i kawalek rury Wszystko troche ponad 50 mm w srodku 54 mm zewnetrznie. Generalnie nie wiem co mi z tego wyjdzie Wydech mial byc musowo typowy twin bo raczej ciekawie brzmi a pozatym nie widzialem w pl jeszcze takiego. Tlumiki sa jakie sa. Wyszlo to wszystko nieduzo a po sprzedazy starego wydechu grosze wiec zaryzykuje i sie pobawie a wyjdzie co wyjdzie Co do przepustowosci : oryginalne DP ma zaraz za katami ~55mm wiec mysle ze jest w sam raz srednica dalej Tlumiki sa dosc male i sam nie wiem jak to bedzie sie drzec. Mam nadzieje ze bedzie w sam raz Chce zeby troche bylo go jednak slychac Wole przyjac za glosno niz za cicho I zastanawiam sie zostawic tylko te dwa kwasowe na koncu
topor Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 :slina: jestes niepoprawny... :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: wyslij mi na pw adres mail.
Nosb Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 toporek [email protected] Zalatwilbys mi taki plastik na pompe jak u ciebie z pasiaka No mam zamiar jutro ale sam nie wiem bo brak koncowek poki co.
SebaMC Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Powinno grać dobrze A jakie końcówki wkładasz?
Nosb Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 No wlasnie nie wiem Mam dwie seryjne z A4 te teraz owalne. mam tez dwie z Q7 takei dosc spore. W sklepie na miejscu widzialem tez fajne koncowki ala RS4 taki owal podciety z zawinieta blacha na koncu ... Nie mam pojecia na razie co wloze Jak myslicie na samych koncowych nie bedzie za glosno ? Cholera mam klina jak nie wiem Czy dawac wszystkie 4 czy tylko te koncowe Na samych koncowych powinno byc cos jak tu :
Tukan Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Tez taki chce :kox:[br]Dopisany: Maj 14, 2010, 10:42:32 _________________________________________________Dzwiek jest cudowny
Nosb Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Poczekaj na efekt i dzialaj koszt nie jest zbyt wielki uwierz mi Jak wyjdzie fajnie rozpisze Ci co i jak Z tym ze ja chyba jednak zaryzykuje na samych koncowych wiec te dwa bede mial luzne i nie wiem po co je kupilem
moskal Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 ja chyba jednak zaryzykuje na samych koncowych tak zrób
Kierownik Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 raczej to zasługa V6 Nosb jak zwykle mnie zaskakujesz , czekam na wynik tego moda
Nosb Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Jak bedzie jutro padalo to znajomy mi pospawa cos a jak nie to d*pa Pierwszy raz chce deszcz od dawna Wstepnie plan zaklada zarzucic tylko te na koniec dwa. Jak bedzie za glosno po np tygodniu to przyznam Wtedy zarzuce na srodek dwa nastepne No raczej V6 a do tego wlasnie wydechu. Na jednej rurze nie bangla tak.
Rekomendowane odpowiedzi