Boby Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dziś widziałem na żywo wygląda pięknie i do tego ten czarny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Czarne najładniejsze Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dziś widziałem na żywo wygląda pięknie i do tego ten czarny kolor A gdzie mnie widziałeś ? Trochę uwalona po ostatniej trasie w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boby Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Na światłach przy płockiej stałeś obok mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A kojarzę avanta w slinie, taki w ciemnym graficie, również ładnie się prezentuje. Patrzyłem czy gdzieś "oklubowany", ale nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boby Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jeszcze nie oklubowany ale już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wczoraj miałem okazję obejrzeć - super autko, mody kozak ;-) Mariusz wspominałeś ze może będziesz zamawial ledy do oświetlenia tablicy tylko jakieś słabsze - jeśli już się zdecydujesz to daj znać - tez wezmę to się zamówi w jednej paczce. Bierze mnie dokładka zderzaka od leosia - myślisz ze będzie u mnie pasowało do srebrnego? Może swoją chcesz mi sprzedać? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ktoś ostatnio montował do jasnego koloru, jak znajdę to podrzucę link. Moja zostaje, bo może zamontuję do siebie Ledy będę na pewno zamawiał, tylko muszę u brata w hondzie spisać jakie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ok, to jakby co możesz mnie doliczyć do zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przed majówką w końcu skończyłem hamulce. Wpadł na tył zestaw 288mm - dzięki Devastation I pobawiłem się foliami, Znaczek w czarny połysk i ściemnione halogeny. Mi się podoba chyba trzeba zakupić czarne ringi na przód i tył , powinny z blendą juesej dobrze się komponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A gdzie nowe koło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Pewnie sie maluje Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dokładnie, maluje się... jedna już trzeci raz i oby ostatni, i nie różniła się od pozostałych Parę postów wcześniej wrzucilem foto już po malowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mat, gdzie malujesz? Ja swoje (już trzeci komplet) puszczałem na Słonecznej w Markach i nie mam zastrzeżeń... (najpierw BBS RC w czarny mat, później zimowa 17 od S4 w czarny połysk i w zeszłym miesiącu RS6 w czarny połysk). PS. Przepraszam, że się nie odzywałem w sprawie środków lamp- miałem ostry zapieprz. Aktualne jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Właśnie tam maluje, niestety obniżyli jakość usług, albo ja mam do nich pecha. Wcześniej zachwalałem mimo jednego potknięcia, ale teraz: niedomalowana felga, syf na piastach... potem inny kolor Teraz zostawiłem drugą by nie pierdyknął się z kolorem, a i tak po odbiór pojadę ze wszystkimi by porównać kolor, bo już za pierwszym razem byłem zapewniany, że nie będzie różnicy. PS: Środki aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Atakuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 http://i1199.photobucket.com/albums/aa478/jibatnes/DSC_4391-001-1.jpgAtakuj! moja inspiracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Moja też O tych felgach myślałem, ale w tym sezonie chyba sporo aut będzie na tym, trzeba odczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Coś z ledami ruszyło? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi