MAT1000 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 O taki niski murek, który miał się skończyć, ale się nie skończył... zachowałem się jak pierdoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Zdarza sie ja raz chcialem wjechac z otwarta klapa do garazu na szczescie skonczylo sie na kilku malych ryskach. Nastukane z samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Żeby nie było, że się wyleczyłem, choroba nadal postępuje Ostatnio była chwila na urlopie, to przy wymianie kilku elementów zawieszenia i czyszczeniu turbo trzeba było coś wyrezać.A więc: - wyciągnąłem katalizator na półkę, a zamiast niego wpadł zamiennik od Gruchota. Wydech mam w tej chwili tylko na dwóch końcowych tłumikach, reszta czyste rury. - znaczki "oooo" zmieniłem na czarne, dostępne z alledrogo - po pół roku w końcu przykleiłem lotkę na klapę - już czekają nakładki pedałów i podstopnica z RS4 od ganjaq - po długich poszukiwaniach wpadły dekory carbon z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 po ....uj wrzucałeś zamiennik kata ? działanie calkowicie pozbawione sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dawaj foty środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 po ....uj wrzucałeś zamiennik kata ? działanie calkowicie pozbawione sensu... Zamiennik w sensie pusta rura z plecionką i flanszami, szkoda wystukiwać kata, lepiej sprzedał całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 po ....uj wrzucałeś zamiennik kata ? działanie calkowicie pozbawione sensu... Tak jak napisał H4amm3r, szkoda robić mi było przelot na katalizatorze, szczególnie, że okazał się być w bardzo dobrym stanie. Taka operacja była by niedwracalna, gdyby efekt mi się nie spodobał. Wyciągałem turbo, więc z ciekawości chciałem zobaczyć jaki będzie efekt akustyczny, taki mały przedsmak zamontowania DP. Katalizator leży na półce, więc w każdej chwili mogę założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ale ja nie pisałem o zniszczeniu kata wystarczyło dac w to miejsce zwykły przelot i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mieliśmy wyspawać DP sami, ale zabrakło chęci i czasu, więc wybrałem ten zamiennik : Zdjęcia środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 dekory i nakładki ile km więcej? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jeszcze nie jeździłem, ale chyba będzie zapie...ć Znalazłem sobie kolejne zajęcie na chwilę nudy Oby tylko starczyło cierpliwości do wyodrębnienia tego co potrzebuje. I trochę lepsze grajki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No ja tak samo rzezbilem moje. Zaczalem od kupna calej instalki i w ten sposob mialem dawce pinow. Z bose bedzie Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No będzie grało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odwiedziłem dzisiaj Apis Power, by skorygować poprzedni pomiar (swoją drogą dość zawyżony 132KM/325Nm). Miałem dobre podejrzenia, że za kolorowo było , ale nadal jest zdrowo, w wolnym czasie jakiś program się wrzuci u Zaprzala.Kolejne graty do wyposażenia, klameczki podświetlane: i zaciski eSowe dostały blaszki, na zabawie pod remizą będą lizać zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Blaszki montowałeś przed czy po hamowni? Bo jak po to mógł by się wynik zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Też mi chodzą po głowie te klamki ale ciężko znaleźć w fajnej cenie. A co do zacisków to... To teraz będziesz miał obślinione felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Cały czas się coś dzieje, heble na duży + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Blaszki montowałeś przed czy po hamowni? Bo jak po to mógł by się wynik zmienić Przed, temu pewnie moment trochę większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 No to sie ladnie prezentuje. Jaki koszt blaszek? Musz takie sobie sprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zdjęcia środka Czemu tak dziwnie ta gałka siedzi w mieszku? Niech zgadnę, kupiłeś samą gałkę i montowałeś i była inna nasada niż fabrycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi