wladi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Palme to Ty masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 palemka jest fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 u mnie od początku nie ma i jakoś nie tęsknie do niej, ostatnio znajomek w c6 sie pyta od czego to jest (jego pierwsze audi i jeszcze nie ogarnia paru rzeczy) a ja mówie sygnał wifi Ci łapie, pacze a ten debil zaczyna szukać w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Bedzie dzialac tez mam uzywke 8K0 smiga bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 jutro będę montował to zobaczymy wkurzę się jak nie zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel88ST Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Miałem dokładnie to samo, antena załatwi sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja tez tego nie czaje, wiec moze ktos napisze co to/ po co i do czego to jest ?! wifi sprawdzone, ale tez nie lapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja tez tego nie czaje, wiec moze ktos napisze co to/ po co i do czego to jest ?! wifi sprawdzone, ale tez nie lapie. Ty tak na serio? To auto synchronizacja daty i godziny na liczniku. Józek daj znać, bo w moim przypadku używka okazała się trefna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nie no bez jajow, zarcik to byl. No to "tyle zachodu" o taka pier**le? W sumie jak te Wasze auta juz wszystko z grubszych rzeczy maja to teraz trzeba pierdółki dokladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 pewnie nie chodzi o to czy to gruba rzecz czy pier**l ale o swiadomosc tego ze cos sie ma a niedziala/jest pekniete/uszkodzone..... strasznie to wk...a i dopiero wymiana/naprawa daje satysfakcje... nawet jezeli jest to maly plasticzek pod fotelem ktorego ani Ty nie widzisz ani nikt inny ale wiesz ze jest pekniety..... i to wystarczy zeby go wymienic i spac spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 pewnie nie chodzi o to czy to gruba rzecz czy pier**l ale o swiadomosc tego ze cos sie ma a niedziala/jest pekniete/uszkodzone..... strasznie to wk...a i dopiero wymiana/naprawa daje satysfakcje... nawet jezeli jest to maly plasticzek pod fotelem ktorego ani Ty nie widzisz ani nikt inny ale wiesz ze jest pekniety..... i to wystarczy zeby go wymienic i spac spokojnie [emoji106] [emoji122] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel88ST Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Najgorsze jest to że aby to wymienić trzeba rozebrać cały bagażnik i zrzucić zderzak , jak zamontujesz to od razu może nie zaskoczyć, u mnie prawie godzinę nie było palemki mimo że kombinowałem z ustawieniem zegarka na za jeden trzecia czy tam druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udało się ogarnąć temat, widziałem już przedpremierowe zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 pewnie nie chodzi o to czy to gruba rzecz czy pier**l ale o swiadomosc tego ze cos sie ma a niedziala/jest pekniete/uszkodzone..... strasznie to wk...a i dopiero wymiana/naprawa daje satysfakcje... nawet jezeli jest to maly plasticzek pod fotelem ktorego ani Ty nie widzisz ani nikt inny ale wiesz ze jest pekniety..... i to wystarczy zeby go wymienic i spac spokojnie Przemcio lepiej bym tego nie ujął Dokładnie o to chodzi Udało się ogarnąć temat, widziałem już przedpremierowe zdjęcie a jak by inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch55 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Józef kiedy sprzedajesz swoją sztuke jestem w stanie zapłacić każdy pln Ona jest piekna, idealna kocham ja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Miło to słyszeć jak dobrze zapłacisz to Ci ją w każdej chwili sprzedam ale chyba bym się zapłakał tyle serca w nią włożyłem i jeszcze sporo włożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch55 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jak przestaniesz już płakać to jestem pierwszy w kolejce po nią :-):-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Daje allegrowe 20K hahaha... Józek jak masz kupca na b6 to się nie zastanawiaj, przesiadaj się na C6:-) Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 żeby C6 nie było drogie w utrzymaniu to trzeba kupić poliftowe a takie niestety kosztuje... a 1.9 jest nie do zajechania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Haha 1.9 ale nią na PD, tylko na vp37. Miałem b4 z 1.9 tdi (1z tak zwany zetor) 4 lata zero przy silniku robione, teraz jeździ znajomy tym autem i nadal nic a auto ma 21 lat!! Tylko przebieg 250Kkm - może faktycznie tyle ma, nie wiem.... Trochę koszta przerażają w c6 ale to zupełnie inna liga w odniesienu do b6.... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi