Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6 AVF] Individual Avant by józek726 :) s-line plus | LZ5F | webasto ---> projekt full opcja:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko Gliptone, czyscilem nim biala skore i naprawde widac roznice:thumbup1:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

KOMPLET LISTEW PROGOWYCH AUDI A4 B6 B7 S-LINE (2937201612) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chyba trochę drogo co ? :eusathink: dzwoniłem do gościa to tylko wysyłkę może dorzucić w cenie bo niby ideał :decayed: nic więcej nie spuści:kwasny:

Opublikowano

Józek kilka miesięcy piszesz o listwach z B6 więc jak teraz ktoś ma i podobno igła to bierz bo przecież tych listewek nie ma tak dużo jak z B7 :facepalm:

Opublikowano

chyba kupil,bo juz nie ma,Jozek tyle czekania,ale chyba sie oplacalo:thumbup1:

Opublikowano
chyba kupil,bo juz nie ma,Jozek tyle czekania,ale chyba sie oplacalo:thumbup1:

przyszedłem z roboty i już nie było :facepalm:

Opublikowano

To się wkor....es

Opublikowano

Trochę tak, będę szukał dalej :wink:

Opublikowano

tylko nie zapomnij przed zakupem wrzucić tu linka, może jeszcze ktoś szuka:dziura:

:wink:

Opublikowano

tylko nie zapomnij przed zakupem wrzucić tu linka, może jeszcze ktoś szuka:dziura:

:wink:

masz rację :decayed:

---------- Post dopisany 18-01-2013 at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany 13-01-2013 at 13:58 ----------

jak by miał ktoś zbędne białe recaro i chciałby się zamienić na czarne to dać mi znać :decayed: reszta do dogadania :wink:

---------- Post dopisany 23-01-2013 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 18-01-2013 at 13:57 ----------

img8903w.jpg

img8872a.jpg

Z podziękowaniami dla Artura :thumbup1:

Opublikowano

Fajne to to :kox:

Opublikowano

Fajnie to wygląda i sam się zastanawiam nad takim rezankiem... :good::whistling:

Opublikowano
Fajnie to wygląda i sam się zastanawiam nad takim rezankiem... :good::whistling:

jak zamontuję to wrzucę fotki :wink:

a tych wtyczek to ile w koncu mialo byc :polew:

jedna sztuka :grin::decayed:

Opublikowano

Na poszczególne drzwi też masz takie chromik? Alledrogo czy nófki z ASO? :whistling:

Opublikowano

no w końcu masz :)

Ja swoje zakładam jak dokupie panel memo, bo nie chce mi się kolejny raz zrzucać boczków

Opublikowano

Ja swoje zakładam jak dokupie panel memo, bo nie chce mi się kolejny raz zrzucać boczków

:thumbup1: bo jaki pin przełożyć nie wiesz ? żeby działała blokada na tył :wink:

Opublikowano

:thumbup1: bo jaki pin przełożyć nie wiesz ? żeby działała blokada na tył :wink:

niestety dalej nie wiem, pokminie jak będe zakładał u siebie

Opublikowano

niestety dalej nie wiem, pokminie jak będe zakładał u siebie

to pamiętaj mi to podrzucić :wink:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Na poszczególne drzwi też masz takie chromik? Alledrogo czy nófki z ASO? :whistling:

na razie tylko będą na tych jednych, w przyszłości się uzupełni :wink: nófki, na allegro sa nie dostępne , a lusterka składane sprzedają po tyle co w ASO :doh:

Opublikowano

no Józek modzi pierwsza klasa :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...