jozek726 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 i oczywiście muszę w końcu zrobić tą korektę programu na który wybieram się już z pół roku
slepy Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 i oczywiście muszę w końcu zrobić tą korektę programu na który wybieram się już z pół roku I jak będzie na fullu to do żyda...
kaju Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 i oczywiście muszę w końcu zrobić tą korektę programu na który wybieram się już z pół roku I jak będzie na fullu to do żyda... albo jebnie jakiś pajac fiestą czy matizem jak niejedną perłe forumową...
slepy Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Niestety tak też bywa czasami, ale oby służyła długo i bezawaryjnie: wink4:
jozek726 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 i oczywiście muszę w końcu zrobić tą korektę programu na który wybieram się już z pół roku I jak będzie na fullu to do żyda... Oj to auto ze mną zostanie na długo, prędzej kupię nowe i będę miał dwa niż to sprzedam No chyba że ktoś mi da taką cene że wiadomo
slepy Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Z cena wiesz jak jest, moja b5tka też ma dożywocie:kox:
chopin Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 pochwalam całkowicie takie podejście, ja mam tak samo i chce jeździć jak najdłużej swoim , Dżozef jak przyjedziesz na korekte do Wrocka to sie odezwij
jozek726 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 bez jaj, nie polce przez całą Polskę na korektę mam innego ogarniętego człowieka który mi się tym zajmnie
przemciotorun Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Z cena wiesz jak jest, moja b5tka też ma dożywocie:kox: co ty nie powiesz
Maniusiek28 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 kiedy ta fura będzie do kupienia?
jozek726 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) kiedy ta fura będzie do kupienia? Fura może być do kupienia w każdej chwili jak by mi ktoś zaproponował cenę nie do odrzucenia W innym wypadku pojeździ u mnie długie lata Za dużo serca w nią włożyłem to dla mnie coś więcej niż tylko zwykły samochód, dla mnie to pasja której poświęcam sporo czasu, czyszczę , pielęgnuje , chucham, dmucham spytajcie mojej kobiety Edytowane 1 Listopada 2014 przez jozek726
amaradaar Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 kiedy ta fura będzie do kupienia? Fura może być do kupienia w każdej chwili jak by mi ktoś zaproponował cenę nie do odrzucenia W innym wypadku pojeździ u mnie długie lata Za dużo serca w nią włożyłem to dla mnie coś więcej niż tylko zwykły samochód, dla mnie to pasja której poświęcam sporo czasu, czyszczę , pielęgnuje , chucham, dmucham spytajcie mojej kobiety a idź, nie będę pytał bo tylu przekleństw na temat auta i zmarnowanego czasu na nie, nie zniese. wystarczy mi słuchania od mojej
Wandej Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 kiedy ta fura będzie do kupienia? Fura może być do kupienia w każdej chwili jak by mi ktoś zaproponował cenę nie do odrzucenia W innym wypadku pojeździ u mnie długie lata Za dużo serca w nią włożyłem to dla mnie coś więcej niż tylko zwykły samochód, dla mnie to pasja której poświęcam sporo czasu, czyszczę , pielęgnuje , chucham, dmucham spytajcie mojej kobiety No fakt żaliła mi się ostatnio
Bieniek Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 kiedy ta fura będzie do kupienia? Fura może być do kupienia w każdej chwili jak by mi ktoś zaproponował cenę nie do odrzucenia W innym wypadku pojeździ u mnie długie lata Za dużo serca w nią włożyłem to dla mnie coś więcej niż tylko zwykły samochód, dla mnie to pasja której poświęcam sporo czasu, czyszczę , pielęgnuje , chucham, dmucham spytajcie mojej kobiety No fakt żaliła mi się ostatnio Nie tylko Tobie
chopin Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 kiedy ta fura będzie do kupienia? Fura może być do kupienia w każdej chwili jak by mi ktoś zaproponował cenę nie do odrzucenia W innym wypadku pojeździ u mnie długie lata Za dużo serca w nią włożyłem to dla mnie coś więcej niż tylko zwykły samochód, dla mnie to pasja której poświęcam sporo czasu, czyszczę , pielęgnuje , chucham, dmucham spytajcie mojej kobiety Józek bardzo dobrze , tak trzymać ale jeźdźić fajną bryką to by chciała to niech Ci pomaga tak jak moja do s-line się dołożyła
amaradaar Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 kiedy ta fura będzie do kupienia? Fura może być do kupienia w każdej chwili jak by mi ktoś zaproponował cenę nie do odrzucenia W innym wypadku pojeździ u mnie długie lata Za dużo serca w nią włożyłem to dla mnie coś więcej niż tylko zwykły samochód, dla mnie to pasja której poświęcam sporo czasu, czyszczę , pielęgnuje , chucham, dmucham spytajcie mojej kobiety Józek bardzo dobrze , tak trzymać ale jeźdźić fajną bryką to by chciała to niech Ci pomaga tak jak moja do s-line się dołożyła Michał to ona jakaś szalona musi być ty lepiej sprawdź czy ona nie ma żółtych papierów
Wandej Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Moja myśli że dokładka tył s-line kosztowała mnie 150zł
Rekomendowane odpowiedzi