szafa Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Jozek pewnie sie powtarzam ale bardzo podoba mi sie Twoje podejscie do tematu!! Oby tak dalej Jak wyprobujesz srodki daj jakas recenzje, jak zapach i wyglad po pielegnacji Edytowane 12 Lutego 2015 przez szafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki, jeszcze brakuje pierdolnięcia w stylu gleby i dobrego koła Relację na pewno zdam Edytowane 12 Lutego 2015 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 swissvax ,produkt pierwsza klasa,gorna polka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jozek powiedzieć Ci coś na temat koloru Twego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jozek powiedzieć Ci coś na temat koloru Twego auta strone wczesniej była dyskusja na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Józek ale z tą kierą to już przesadzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Józek ale z tą kierą to już przesadzasz kiera jest the best nikt tu na takim wypasie nie ma takiej kiery jak Józek, nic bym nie zmienial ...takze RESPECT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jozek powiedzieć Ci coś na temat koloru Twego auta Panowie do tego golasa przydała by się nowa kierownica , ożywiła by to wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Oj przydała by się, przydała. Ja u siebie już się przez chwilę tak przyzwyczaiłem że u brata w 80'tce chciałem podgłośnić radio na kierze która nawet poduchy nie ma hahaha.. Muszę aktual u siebie w temacie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Panowie stwierdzam że recaro jest przereklamowane , teraz będę zmieniał wnętrze na coś takiego , fajny kolor a ten czarny taki nudny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 stwierdzam że recaro jest przereklamowane Cieszę się, że w końcu dorosłeś do tego zdania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Panowie stwierdzam że recaro jest przereklamowane , teraz będę zmieniał wnętrze na coś takiego , fajny kolor a ten czarny taki nudny.... takie jak dla emeryta te fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechcu Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 autko zajeb.... fajny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Panowie stwierdzam że recaro jest przereklamowane , teraz będę zmieniał wnętrze na coś takiego , fajny kolor a ten czarny taki nudny.... takie jak dla emeryta te fotele tak sprawdzałem czy wszytko z nimi ok , powiem szczerze że do recaro się nie umywa, pojeździłem jeden dzień w nim i jutro wymieniam na recaro autko zajeb.... fajny kolorek dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 a juz myslalem ze cos ci sie poprzestawialo zeby recaro wymienic na te nalesniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 są w przygotowaniu 345/300 kierownica poszła na sprzedaż , czekam na zakup całej z poduszką ale jaką to zobaczysz Wpadły nowe plasticzki bo stare podrapane strasznie Kaju dzięki za pomoc w zakupie Wpadł też komplecik do moich foteli, zobaczymy rezultat za jakiś czas A fv z ASO na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Coś mi się obiło o uszy Tom , nie bez jaj , swoje czyszczę i dlatego taka mała podmianka i sprawdzałem czy wszystko chodzi jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dobra, pokazuj ten środek z rs4 b8:lol: Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Drogi ten zestaw kupiłeś. Nie satysfakcjonował Cie Gliptone, ColourLock ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 to troll. przed chwila sie pytał deva jaka srednice maja dziurki w heblach bo chce je poprawić wiertarką Spokojnie bez stresu...dawno w piz*... nie wyłapał chyba Drogi ten zestaw kupiłeś. Nie satysfakcjonował Cie Gliptone, ColourLock ? Drogi ale chciałem coś na prawdę dobrego z dobrym pierdolnięciem, bardzo dużo osób polecało i zobaczymy czy będzie to "wow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi