radzio-tcz Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 a4 kupiona niecałe 2 tyg temu 1995r 1.8t 150km wyposażenie: 3 ramienna kierownica s-line pełny komputer pokładowy elektryczne szyby /szyberdach 2 poduchy abs... poza tym auto ma niższe zaiweszenie weiteca lampy tylne depo white/red clear plany na najbliższą przyszłość: 17" felgi lampy przednie zespolone po 2 lifcie + xenon skóry concert2 cd doszly: xenony lampy po 2 lifcie felgi 17" 2 samochód jest użytkownika "wosiek" następna modyfikacja to zmiana oprogramowania sterowaniem silnika hyhy (box-chip rezystor tuning hahaha)
johnybravo Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 wrzucaj 17 oraz soczewki i bedzie git. niezła gleba . :th:
alvaro Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 ładnie siedzi jak się jeździ z takim zawiasem ??
siwykrzych Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Gleba spoko ,ładny kolor, zapraszam tez na ocene mojej audiczki.Pozdrawiam
A3 Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Ładna, inwestuj w silnik bo jest podatny na przeróbki i da Ci dużo przyjemność taki dłubnięty motorek :>
radzio-tcz Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 do alvaro powiem ci ze jezdzi sie spoko tylko czasami mnie denerwuje ten zawias bo przez policjanty musze tak pomalu przejezdzac ze szok ale po asfalcie sie trzyma jak przyklejone i do tego mam jeszcze wysoki profil:P ale jest git:)
wojtusania Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 gleba bardzo przyjemna z polaczeniem z 17" bedzie 1-sza klasa, ja pomimo ze mam tylko -20mm zgubilem ostatnio zderzak wiec uwazaj na niespodzianki na drodze
alvaro Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 ja poprzednią B5 na zawiasie 1BE też miałem kilka przygód
radzio-tcz Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Opublikowano 28 Lipca 2008 samochód przeszedł kilka przeróbek
rafalekx Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Świetna robota Autko odmłodniało o jakieś kilka lat Jeszcze pomyśl o grillu A potem zderzaczki :gwizdanie: A i ramki klubowe mile widziane
Pucek Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 nooo bardzo fajna A4, ja bym jednak zmienił te tylne lampki, tak jakoś na honde mi podchodzą, felgi fajne, kolor spoko, ale ten silnik.... :(JA TEŻ CHCE!!! nie moge sobie wybaczyć że nie kupiłem audi z tak słabym silnikiem:/:/:/ może mi ktoś podpowie czy dało by się wrzucić osprzęt turbo do mojego grata? ps. jeśli to nie tajemnica to pochwal się ile Cie kosztowała, możesz na priv jak by coś... bezwypadek??? pozdrawiam
FAFAL Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 autko bardzo ładnie się prezentuje, fajnie wygląda na tych soczewkach z czasem też takie założe. fele masz spoko co to za model ??? są naprawde git
Dibo Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Autko zbliżone do mojej niunii. Kolor ten sam, lampy przednie i tylne też :> Co do lamp tylnich to według mnie najładniejszy wzór z nieoryginalnych. A jeszcze w połączeniu z ciemnym samochodem w słoneczny dzień poprostu wyglądają świetnie Gratuluję autka i podobnego gustu co ja
alvaro Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Radzia zmieniłeś felgi ?? bo u mnie byłeś chyba na innych
Koleś Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 autko pierwsza klasa gratuluje wyboru ja tam jeszcze szukam swoich kucy
Gość puchatek27 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Autko wyglada super Glaba wypas Przebieg???? :polew: Nie zartuj :polew: :gwizdanie:
szybki34 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Autko wyglada super Glaba wypas Przebieg???? :polew: Nie zartuj :polew: :gwizdanie: 150km to raczej o moc chodzi
abezus Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Witam. Autko naprawde pieknie zrobione... Ja mam pytanie w zwiazku z felgami... Co to sa za fegli, jaki model i producent? Pozdrawiam.
wesz82 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Gleba w sam raz ja bym nie zmieniał profilu opony bo jazda może stać się uciązliwa Tylne lampki wg mnie pasują wypas do kolorku i w ogóle chyba są najładniejsze z zamiennych nie liczą ori po lifcie. Przednie świetnie odmłodziły furmankę Widzę że z tyłu masz delikatną ściemę a jak jest z przodu bo autko wietrzyło sie i nic nie widać??? Nie zastanawiałeś się nad listwami wokół szybek? Felunek pięknie nadaje wyglądu zmierzasz w dobrym kierunku naprawdę furmanka się prezentuje i jeszcze motorek jeden z lepszych do modów pogratulować wyboru i modów
Rekomendowane odpowiedzi