Blachu Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) W sumie z jednej wypłaty, bez szaleństw Hmm gwint? Jakoś nie mam parcia na super obniżenie, a i też chyba wytrzymałość amorków w gwincie ze średniej półki (coś typu AP np.) nie będzie taka jak w tych bilsteinach... Zresztą nie znam się Bądź co bądź myślę, że ten zestaw spełni moje oczekiwania, odnośnie obniżenia i prowadzenia (o tym drugim czytałem pochlebne opinie na forum) Edytowane 21 Lutego 2016 przez Blachu
Radeon Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Wow *_* Piękna Jak masz przyciemniane szyby, ile %, i ile kosztowało? Pytam się bo planuję u siebie zrobić podobnie jak u Ciebie, wycenę mam jurto więc chciałbym mieć orientację w cenie.
Blachu Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Auto już kupiłem z przyciemnionymi szybami Więc nie wiem jak z kosztami to się przedstawia. Co do przyciemnienia to wiem, że boczne szyby z przodu mają przepuszczalność ok 23% - mierzone na stacji diagnostycznej. Im dalej do tyłu tym mniejsza przepuszczalność, ale tam już wartości nie znam.
Radeon Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Okej, dzięki za info Jutro dowiem się więcej na miejscu już.
RicS3 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Jak masz zrealizowane kierunkowskazy przy ledach z RS?
Blachu Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Ten clip niżej wiele powie, dokładnie tak jak lampy w nim przedstawione https://youtube.com/watch?v=U9HKpgfoRbk
staniek Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Odboje na tyle masz długie/1BA, a przynajmniej wydaje mi się,że takie właśnie są? słaba opcja do sprężyn które kupiłeś
Blachu Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Szczerze to nawet nie zwróciłem uwagi na to... :/ tylne amory kupiłem używki, i niezbyt przyglądałem się odbojom... To teraz mam zonka... Osłony amorów na tył są takie same w przypadku 1BA i 1BE??
staniek Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Kup krótsze pod 1BE/1BV i po sprawie. Na tych długich przy sprężynach, które kupiłeś, auto będzie praktycznie siedziało od razu na odbojach. Osłony są takie same, ale jeśli kupisz odboje np. sachs'a, to osłony są w komplecie. Edytowane 22 Lutego 2016 przez staniek
Blachu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Właśnie porównywałem wizualnie odboje i faktycznie mam te od standardowego zawieszenia. Dokupię komplet sachsa pod 1BE/1BV... Dzięki za czujność Edit: Ze spraw mechanicznych - zawieszenie zostało wymienione, teraz prowadzenie to bajka - auto sztywne, zwarte, a zakręty to bajka Jednak sprężyny sportline nie chcą obniżyć auta tyle ile powinny - jest podobnie jak na 1BE (może przód nie co niżej), nie mam pojęcia dlaczego... Auto też w trakcie przygotowań pod większą moc... Wpadły nowe pompowtryski - korpusy BA po przelocie 97k km z końcówkami HF120 Taki tam roboczy wykres na gtb1756 W niedalekiej przyszłości dalsza rozbudowa auta: big turbo, większy cooler, wydech, zegary na deskę, przepinanie map itd... Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Blachu
KoJ@K Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Bardzo czarno jest z tylu przy bucie?
boguc Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 wykresy wyglądają bardzo ładnie , musi to jechać
Blachu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ten wykres to tylko roboczy, bo za niedługi czas i tak setup będzie mocno modyfikowany Auto jedzie lepiej jak seria Na początku po przełożeniu wtrysków był niezły batory z tyłu ale po paru korektach, mocnym zdjęciu paliwa nie ma tragedii z dymem... Tak to wygląda, lepiej włączyć full hd i przy głośnikach na kompie PS: Doradźcie co zrobić, by to auto usiadło na tych eibach sportline tak jak trzeba
KoJ@K Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Moją radą, jak chcesz, zeby Ci auto siadlo na tych eibachach to poprostu załóż gwint.
pjurzak Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Kupilbym cos podobnego dla siebie Wysłane z iPhone 6s za pomocą Tapatalk
RicS3 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Edit. A ten zawsze musi wtrącić trzy grosze...nie odzywaj się nie pytany;) wszystko wiem, fajna furka Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez RicS3
KoJ@K Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Doczytaj se synek temat, bo masz duuuże zaległości.
Kamel34 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Gratki autka. Bardzo ładnie się prezentuje i niezły wynik wykręciłeś
rrrudy25 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Widzę ze 80-tki szybko odeszły w zapomnienie . Ile planujesz wyciągnąć na tych wiadrach?
Rekomendowane odpowiedzi