Tomiii Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Najważniejsze że niunia trafia w dobre ręce i będziesz mógł spać spokojnie, dalej będzie błyszczeć na tle innych w batalionie. Jaki zbieg okoliczności ze sprzedażą Waszych aut. Następne będzie lepsze, może ori usa:wink: Życzę żeby brat jak najszybciej wyszedł na prostą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Zatem ruszam w ostatnią wspólną drogę sam na sam.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szkoda auta , dobrze że trafia w dobre ręce , kaju nie płacz następne będzie lepsze:tonguemad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Panowie proponuje zrzute dla Karola na jakas krate czegos dobrego.... na przeplukanie smutkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I odjechała..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I odjechała..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: nic się nie martw. Trafiła w dobre ręce. Trzeba czekać na lepsze dni i w garażu znowu stanie B5 (mam nadzieję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I odjechała..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: nic się nie martw. Trafiła w dobre ręce. Trzeba czekać na lepsze dni i w garażu znowu stanie B5 (mam nadzieję) To akurat wiem, tylko ta hujnia w środku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No szkoda. Jak masz czym to wlec na kawę. Co nie chciał kierunków led? Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I odjechała..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Śledzę wątek jak mało który. Trzymam kciuki za powodzenie i zamknięcie sprawy oraz o nowe B5 w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I odjechała..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: nic się nie martw. Trafiła w dobre ręce. Trzeba czekać na lepsze dni i w garażu znowu stanie B5 (mam nadzieję) tylko ta hujnia w środku... jak bedziesz szukal 2.5 tdi to nie bedzie taka hujnia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nawet, jeśli się w miarę szybko odbije i coś młodszego od B5 będę`szukał, to jedyna opcja, to tylko V6 w dieslu mnie interesuje. Niekoniecznie 2,5 zobaczymy, co czas pokaże... Na razie pustka w garażu i w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dokładnie, mrogal przejmuje moje B5, jest już w drodze, więc zostaje w rodzinie. O 4 odbieram go z Wrocławia. Co dalej jeśli chodzi o wozidło - na pewno zostanę przy audi, na razie o tym nie myślę, tylko chcę jak najszybciej brata z kłopotów wytargać, sporo kasy już wpompowałem, ale o tym już nie myślę, teraz to, co mrogal daje za moją, to akurat wystarczy, żeby zakończyć jego sprawy. A ja się w miarę szybko podniosę, do wakacji coś już powinno w garażu stanąć, nie wykluczam B6 (tak, wiem... ), ale nie ukrywam, że chciałbym wrócić do B5, szkoda, że nie mojej, ale cóż, takie życie... Z góry dziękuję wszystkim, którzy "byli ze mną" w trakcie modzenia auta, dziękuję też tym, którzy telefonicznie zaproponowali pomoc, panowie pokłony dla Was :hi::hi: jako przedostatni mod to wlepa jakże zacnej ekipy B5 Battalion nad lewą lampą, ostatni mod będzie po podpisaniu umowy z mrogalem, czyli słodziutki buziak w maskę i uścisk dłoni z życzeniami bezawaryjności i dalszych modów..... :cry: ba-dum tsss! jestem dzie mie moje fure lizesz! dzieki za kawke i śniadanko Dobrze szła jepana a jeszcze lepiej spalila 5,8L/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I odjechała..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: nic się nie martw. Trafiła w dobre ręce. Trzeba czekać na lepsze dni i w garażu znowu stanie B5 (mam nadzieję) To akurat wiem, tylko ta hujnia w środku... ja to k**wa naprawie :grin:oj wiem o co kaman podesle Ci foteczki jak ja podgarne po swojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Kaju sam malowałeś te 16" zimowe?? Rogalik zadowolony??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No szkoda. Jak masz czym to wlec na kawę. Co nie chciał kierunków led?Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 chcial chcial, Kalor pozbiera reszte gratow i podesle do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 foto bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No szkoda. Jak masz czym to wlec na kawę. Co nie chciał kierunków led?Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 chcial chcial, Kalor pozbiera reszte gratow i podesle do mnie spoko nie ma problemu. leży naszykowane, kierunki i uszczelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Marcin, dzięki za fote! Kaju sam malowałeś te 16" zimowe??Rogalik zadowolony??!! Yebniesz stary... Tylko lewy przód jest na czarno, bo mi się nie zgrywała srebrna felga z wlepą JD a czy zadowolony... Teraz trzeba jego pytać, ale po pierwszych wpisach, podejrzewam, że zadowolony, czekam teraz na otwarcie tematu z jego strony i na pewno będę tam siedział cały czas ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ---------- ba-dum tsss! jestem dzie mie moje fure lizesz! http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/kaju_zps92f0e4fb.jpg dzieki za kawke i śniadanko Dobrze szła jepana a jeszcze lepiej spalila 5,8L/100 Nie ma sprawy to powyżej 3k też ją brałeś i słuchałeś końcówek? tylko nie wyrzucaj tych krzyży, bo wtedy ten efekt stracisz, bo te krzyże tak dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 taką fotką powinien kończyć się każdy temat z A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi