junior_tdi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 dobra ta blaszka w USie, u mnie też wpada jak te ledowe lampy rezasz? w przedliftach czy w poliftach ten manewr? przydało by się w poliftach już
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Jest fota w pierwszym poście, niestety nie jest dogięty i tak odstaje d i p no nie ma kiedy... ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- dobra ta blaszka w USie, u mnie też wpada jak te ledowe lampy rezasz? w przedliftach czy w poliftach ten manewr? przydało by się w poliftach już Dzisiaj jadę po LEDy i w tym tygodniu jeszcze będą on board. Poliftowych US do tej pory nie znalazłem, zatem rezam na przedliftowych US, czyli na tych, które są teraz na aucie ---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- Jędrek, posłałem to co jest jak się nie uda, to dzisiaj i tak coś tam pocykam, to się na następny miesiąc podeśle
horny devil Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie umiem teraz znaleźć tego ale na ford klub polska ktoś szlifował klosze od wewnątrz i całkiem fajnie to wyglądało. Zrobiły się gładkie i po wsadzeniu ledów nie było widać tych trójkątów od wewnątrz. Trójkątów? Ale lampa z B5 nie ma żadnych trójkątów, ma jedynie paski równoległe puszczone i szybke, szybki już nie ma w lampie załączonej na zdjęciach, a w paski idealnie komponują się LEDy w taśmie ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- Wyleciał katalizator, jest w h*j lepiej i na dupsko wpadła tablica w rozmiarach US http://img341.imageshack.us/img341/9420/dscf6789.jpg Czyli od środka klosz jest gładki w B5?? Myślałem że jest taki chropowaty by lepiej rozpraszać światło. Fajnie by było uzyskać przezroczystość i wsadzić ori ledy. A twoje ledy są ori czy jakieś uniwersalne??
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 A od środka nie wiem jaki jest, czy gładki czy nie, to trzeba pytać Michała (bidzio1), on rozebrał moją poliftową lampę i będzie robił mi komplet lamp, które mam na aucie. Będą wsadzone LEDy jak w lampkach podsufitki
horny devil Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no ja muszę dostać polifty w dobrej kasie w tedy będę eksperymentował z moimi międzyliftami Dokładnie chodzi mi o polerowanie wnętrza bo zdaje się że tam są takie małe trójkąciki/tarka która ma za zadanie rozpraszać światło
bidzio1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Tak są wypuklosci w środku ale ją się wpasuje między nie. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
kuba84 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Kaju pomyśl jeszcze jak we wsadzie usunąć oli sensor ... i czy się w ogóle tak da ??
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Kaju pomyśl jeszcze jak we wsadzie usunąć oli sensor ... i czy się w ogóle tak da ?? A to już rozkminiliśmy chyba, wyłączenie CANa z tego co pamiętam daje radę, zajrzyj i zapytaj w wątku odnośnie FISa, albo wieczorem do mnie przedzwoń
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Lampa LED tył prawie gotowa, na razie wyrezane pozycja/stop, za parę chwil wrzucę wpadnie tu filmik jak to wygląda
bidzio1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 witam zamieszczam fotki z przymiarki lampy led do auta z prawej strony ledy
michu93 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 wyraźna różnica w czasie : Thumbup1: dobrze to wyszło
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Lubię to w h*j! Michał, jutro jestem u Ciebie
bidzio1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 nie ma sprawy. ale ty zanim wyjedziesz to musimy zrobić flaszke żeby to wszystko się nie rozpadło
michu93 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 a ja u Ciebie luz, tylko wcześniej telefon
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 nie ma sprawy. ale ty zanim wyjedziesz to musimy zrobić flaszke żeby to wszystko się nie rozpadło Spoko postaram się o kierownika ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- O, Michał, podlecisz po mnie w razie czego?
bidzio1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no:good: ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- dobra do którego ty Michała piszesz bo tu się chyba zamieszanie zrobiło...
kaju Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 michu to też Michał mieszka niedaleko
Rekomendowane odpowiedzi