H4mm3R Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jest prezencja Naprawdę fajne wozidło
kondi30 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No bardzo ładnie to wszystko wyszło, jednak fela robi robotę Zrób fotę jak świeci zestaw HID w halogenach:naughty:
sysek27 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No bardzo ładnie to wszystko wyszło, jednak fela robi robotęZrób fotę jak świeci zestaw HID w halogenach:naughty: Postaram się wieczorem coś zrobić
sysek27 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie wiem jeszcze jakie końcówki tłumika zastosować znalazłem coś takiego : AUDI Auspuffblende A5 Coupe A4 B8 Avant Q5 NEU & OVP | eBay Chyba, że macie jakieś inne propozycje.
wrclaguna Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie wiem jeszcze jakie końcówki tłumika zastosować znalazłem coś takiego :AUDI Auspuffblende A5 Coupe A4 B8 Avant Q5 NEU & OVP | eBay Chyba, że macie jakieś inne propozycje. Takie same kupisz w ASO
sysek27 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie wiem jeszcze jakie końcówki tłumika zastosować znalazłem coś takiego :AUDI Auspuffblende A5 Coupe A4 B8 Avant Q5 NEU & OVP | eBay Chyba, że macie jakieś inne propozycje. Takie same kupisz w ASO Są one tylko nasuwane na te końcówki co mam teraz czy trzeba coś rzeźbić?
kondi30 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie wiem jeszcze jakie końcówki tłumika zastosować znalazłem coś takiego :AUDI Auspuffblende A5 Coupe A4 B8 Avant Q5 NEU & OVP | eBay Chyba, że macie jakieś inne propozycje. Takie same kupisz w ASO Są one tylko nasuwane na te końcówki co mam teraz czy trzeba coś rzeźbić? Tylko się je nasuwa. W ASO ok. 280PLN:wink:
H4mm3R Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Widziałem wczoraj na żywo i elegancko się prezentuje
sysek27 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Widziałem wczoraj na żywo i elegancko się prezentuje Dzięki za pozytywną opinię miło było poznać Twoje autko naprawdę fajnie wygląda widać, że dużo pracy jest w nie włożone i wszystko ze smakiem zrobione pozdrawiam
P-U-M-A Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj na obadana na żywo robi wrażenie Sprinter i tak lepszy:grin::grin:
sysek27 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj na obadana na żywo robi wrażenie Co to znaczy bo nie znam takiego wyrażenia:eusathink: A jeśli chodzi o Sprintera to Cię zaskoczyłem co
P-U-M-A Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj na obadana na żywo robi wrażenie Co to znaczy bo nie znam takiego wyrażenia:eusathink: A jeśli chodzi o Sprintera to Cię zaskoczyłem co Mój błąd jeżeli chodzi o "na badana" :decayed: Oj sprinterem mnie zaskoczyłeś
sysek27 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj na obadana na żywo robi wrażenie Co to znaczy bo nie znam takiego wyrażenia:eusathink: A jeśli chodzi o Sprintera to Cię zaskoczyłem co Mój błąd jeżeli chodzi o "na badana" :decayed: Oj sprinterem mnie zaskoczyłeś No, ale szczerze to dobrze, że nie jechałeś B6 bo mało co byśmy się do Sprintera nie zładowali z tymi gratami co pokupiłeś
P-U-M-A Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No jednak trochę tego było ale towar całkiem spoko będzie w ciągu tygodnia w aucie. I może też z nowej znajomości coś zyskasz jakiś nowy modzik:decayed:
M.Audi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj na obadana na żywo robi wrażenie Co to znaczy bo nie znam takiego wyrażenia:eusathink: A jeśli chodzi o Sprintera to Cię zaskoczyłem co Mój błąd jeżeli chodzi o "na badana" :decayed: Oj sprinterem mnie zaskoczyłeś No, ale szczerze to dobrze, że nie jechałeś B6 bo mało co byśmy się do Sprintera nie zładowali z tymi gratami co pokupiłeś sprinter chyba jest po jakimś koksie
Rekomendowane odpowiedzi