sokal Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 LPG: Sosnowiec Zagórze BP 2,71 Katowice Sosbowiec 11 Listopada Bliska 2,65 Katowice Bytkowska Lukoil 2,65 Sosnowiec Milowice 2,59 (no name, najtańszy i najlepszy jakościowo)
RalphA4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pany a słyszeliscie te myk ze ochrona środowiska z UE się tak przyczepiła do diesla ze wproawdza nowe przepisy, i na ich podstawie nie będzie już wogole oplacalne mieć samochód z tym silnikiem, nie chodzi tylko o ceny paliw, ale jeszcze dodatkowe jakies oplaty na każdym kroku
d4widoV Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jaworzno Statoil 123 95 - 5.23 zl 98 - 5.33 zl
Andy1012 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 AppleGreen Irlandia PB-€1.58 ON-€1.48
mech15 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 szykujcie się: Komentarz do rynku paliw: e-petrol.pl: kierowcy sięgną głębiej do kieszeni
Skyliner89 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja podam taką ciekawostkę -> litr benzyny PB95 za czasów Kadafiego 0,35 zł/litr. Teraz po wprowadzeniu wspaniałej demokracji USA -> 4,85 zł/litr STATOIL w Skawinie: 3 tygodnie temu PB95: 5,39 zł/litr Dzisiaj PB95: 5,45 zł/litr
sebul Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Pany a słyszeliscie te myk ze ochrona środowiska z UE się tak przyczepiła do diesla ze wproawdza nowe przepisy, i na ich podstawie nie będzie już wogole oplacalne mieć samochód z tym silnikiem, nie chodzi tylko o ceny paliw, ale jeszcze dodatkowe jakies oplaty na każdym kroku Yhy, jasne...a gaz ma byc za ponad 4 zl .... UE to wprowadzi i zabije caly transport, yhy ... wierz w bajki dalej
JawoR36 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Pany a słyszeliscie te myk ze ochrona środowiska z UE się tak przyczepiła do diesla ze wproawdza nowe przepisy, i na ich podstawie nie będzie już wogole oplacalne mieć samochód z tym silnikiem, nie chodzi tylko o ceny paliw, ale jeszcze dodatkowe jakies oplaty na każdym kroku Yhy, jasne...a gaz ma byc za ponad 4 zl .... UE to wprowadzi i zabije caly transport, yhy ... wierz w bajki dalej Mój ojciec montował gaz 8 lat temu w aucie i już wtedy pierdzielili w mediach, że to nieopłacalne, że będzie kosztować tyle co PB, że sroto i tamto
Skyliner89 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Ale to cenę w Libii podałeś? Tak. Dane aktualne z zeszłego tygodnia. USA to samo zło. Zawsze wpierdzielają się tam gdzie nie trzeba... . Najdroższe paliwo jest w Norwegii -> 8,14 zł, a najtańsze w Wenezueli -> 0,08 zł
YOGI3000 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Ale to cenę w Libii podałeś? Tak. Dane aktualne z zeszłego tygodnia. USA to samo zło. Zawsze wpierdzielają się tam gdzie nie trzeba... . Najdroższe paliwo jest w Norwegii -> 8,14 zł, a najtańsze w Wenezueli -> 0,08 zł To skąd oni ja mają? Ile kosztuje wydobycie 1litra?
sebul Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Pany a słyszeliscie te myk ze ochrona środowiska z UE się tak przyczepiła do diesla ze wproawdza nowe przepisy, i na ich podstawie nie będzie już wogole oplacalne mieć samochód z tym silnikiem, nie chodzi tylko o ceny paliw, ale jeszcze dodatkowe jakies oplaty na każdym kroku Yhy, jasne...a gaz ma byc za ponad 4 zl .... UE to wprowadzi i zabije caly transport, yhy ... wierz w bajki dalej Mój ojciec montował gaz 8 lat temu w aucie i już wtedy pierdzielili w mediach, że to nieopłacalne, że będzie kosztować tyle co PB, że sroto i tamto W sumie jest w cenie benzyny, ale w cenie z przed paru lat
mech15 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Ale to cenę w Libii podałeś? Tak. Dane aktualne z zeszłego tygodnia. USA to samo zło. Zawsze wpierdzielają się tam gdzie nie trzeba... . Najdroższe paliwo jest w Norwegii -> 8,14 zł, a najtańsze w Wenezueli -> 0,08 zł To skąd oni ja mają? Ile kosztuje wydobycie 1litra? chyba nie wiesz co to wenezuela? skyliner, różnica powalająca
YOGI3000 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Ale to cenę w Libii podałeś? Tak. Dane aktualne z zeszłego tygodnia. USA to samo zło. Zawsze wpierdzielają się tam gdzie nie trzeba... . Najdroższe paliwo jest w Norwegii -> 8,14 zł, a najtańsze w Wenezueli -> 0,08 zł To skąd oni ja mają? Ile kosztuje wydobycie 1litra? chyba nie wiesz co to wenezuela? skyliner, różnica powalająca Państwo ameryce płn... A co im tam z nieba leci? Jak wiesz to wyjaśnij.
Tomeks Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Ale to cenę w Libii podałeś? Tak. Dane aktualne z zeszłego tygodnia. USA to samo zło. Zawsze wpierdzielają się tam gdzie nie trzeba... . Najdroższe paliwo jest w Norwegii -> 8,14 zł, a najtańsze w Wenezueli -> 0,08 zł To skąd oni ja mają? Ile kosztuje wydobycie 1litra? chyba nie wiesz co to wenezuela? skyliner, różnica powalająca Państwo ameryce płn... A co im tam z nieba leci? Jak wiesz to wyjaśnij. mysli ze tam w rzekach płynie i wiadrami nabierają,więc koszta wydobycia i rafinacji ich nie dotyczą
mech15 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Państwo ameryce płn... A co im tam z nieba leci? Jak wiesz to wyjaśnij. W Ameryce Południowej jak już coś Czytaj w dziale petroleum and other resoures: Venezuela - Wikipedia, the free encyclopedia
Rekomendowane odpowiedzi