Opublikowano 12 Marca 201115 l Ja wczoraj tankowałem na Shellu ON za 5.30 (stacja na krajowej 10, gdzieś między Wawą a Toruniem, nie pamiętam miejscowości)
Opublikowano 12 Marca 201115 l Statoil Skawina Magiczne 5 zł/litr przekroczone . PB95 5,05 zł/litr P.S. Kiedyś ktoś wrzucił ciekawe zdjęcie na temat tankowania a tu tankowanie z innej strony: http://biznes.onet.pl/atrakcyjne-tankowanie,18493,3018910,5244956,fotoreportaze-detal-galeria
Opublikowano 12 Marca 201115 l BP Krk Bora Komorowskiego PB95 5,05 a 98 Ultimate 5,35 Chyba zacznę tankować w MPO bo mają to same paliwo a dużo taniej.
Opublikowano 12 Marca 201115 l Widzicie Panie i Panowie co się dzieje. Może by jakiś bunt, protest? 2009 rok PB95 3,40 zł/litr 2011 rok PB95 5,05 zł/litr Tu nie chodzi tylko o paliwo, wszystko teraz drożeje. Nawet zwykła woda Cisowianka. 2010 rok - 0,98 zł, 2011 - 1,29 zł Państwo z Nas doi kase, aż miło i wciąż im mało bo co chwile powstają jakieś nowe podatki czy podwyżki. Ostatnio jakiś wymyślili podatek bankowy. Teraz w planach mają jakiś podatek internetowy. Spalić Wiejską !!! :ranting1:. Kto za?
Opublikowano 12 Marca 201115 l Spalić Wiejską !!! :ranting1:.Kto za? JA!!! Mało . Min 20 tyś klubowiczów i wjazd na Sejm . Aż mnie trzepie kiedy patrze na rosnące ceny i jak rząd okrada Nas z naszych ciężko zarobionych pieniędzy. Najgorsze jest to, że wypłaty są na śmiesznym poziomie. Czas to pieniądz. Nie możemy tak bezczynnie siedzieć i patrzeć jak Nas okradają. Trzeba działać...
Opublikowano 12 Marca 201115 l http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/stacje-benzynowe-bez-alkoholu-paliwa-moga-zdrozec :wallbash:
Opublikowano 12 Marca 201115 l PO ebany kraj... . Sami widzicie co się dzieje. Od siedzenia na stołkach i nadmiaru kasy w głowach im się pier oli... .
Opublikowano 13 Marca 201115 l Jeszcze tylko zostało im do sprzedania Jasna Góra i lasy państwowe. Bo cała reszta poszła już za bezcen. Zresztą w tym kraju się nic nie opłaca, więc wszystko sprzedają a później są tego skutki. U nas w Zawierciu wszystkie zakłady wykonczyli. Wcześniej Huty Zawiercie nie opłaca się utrzymywać, teraz prywaciarze ze wschodu kupili i im się jakoś opłaca. Pozatym widze po tych zakładach co upadają, to wszystko jedna mafia, Ci sami ludzie, jeden drugiego wciąga na członka do rady nadzorczej. Mają po 200- 400 tys rocznie i wykanczają po koleji państwowe zakłady pracy. Czy to FUM w Zawierciu, czy PKS itp. Tak to sie kręci. A później są efekty drożyzny, bo nic sie w tym kraju nie opłaca, lepiej sprzedać Niemcowi surowiec, Niemiec go kupi, przerobi i sprzeda, zarobi na głupim polaczku. Tak samo PKP pada, to niech przegonią wszystkie TIR-y z naszych dróg i niech to idzie wszystko pociągami, kolej zarobi i odciążą nasze kiepskie drogi.
Opublikowano 14 Marca 201115 l Bułgaria już protestuje - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9247683,Paliwo_w_Bulgarii_drozsze_niz_Wielkiej_Brytanii__Tysiace.html
Opublikowano 14 Marca 201115 l Bielsko-Biala , BP ul. Krakowska ,ON 4.99 , jeszcze nigdy mi się tak ręka nie trzęsła jak kartę podawałem :wallbash: :wallbash: